Yeme & İçme Sana çiğköfte ısmarlar mıyım söyleyeyim mi? tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Çiğköfte partisi kurulsun oy vericem🤩🥳💃Çok lezzetli bu meret🤪🤣 Sana çiğköfte ısmarlar mıyım söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bana ısmarlamayacaksın da kime ısmarlayacaksın 😂Ismarlamakla kalmaz ellerinle yedirirsin dimi 😂 1 4 Yorumla tortitotilla +1 yıl İlk cümlene katılıyorumİkinci cümleni duymamış olayım çocukkkk 🙄🙄🙄 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Duyarsan kurduğum son cümlem olabilir gibime geldi 😂 neyse ki duymuyorsun. Allahtan sesli mesaj atmamışım 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl gibi değil, kesin öyle olurdu 🤔 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl 🤐🤐😂😂 Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl https://www.youtube.com/shorts/rFU_z3aG4Qg 1 1 Yorumla tortitotilla +1 yıl Küçük emraha bağlama jjsdjs Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Herkese ısmarlar bana yoğururBu işler böyle. 1 6 Yorumla tortitotilla +1 yıl O işler pek bildiğin gibi olmuyor 🤣 Parmağımı oynatmam. Yorumla SimonRiley +1 yıl Ne kadar ayıp bişey ya 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Bence dediğimde hakliyim ama bi söyledin ki üzüldüm 😄😂 Yorumla SimonRiley +1 yıl Gözyaşımı siliyordum onu yazarken 😄 Yorumla tortitotilla +1 yıl jsjdjsjd 😂 Tüm KS yasa girdik şua n jdjs Yorumla SimonRiley +1 yıl Tamam ağlamayın tamam 😂 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl etli çiğ köfte tercihim :)oda yapılır ısmarlanmaz:)Size hazır çiğ köfte afiyet olsun:) 1 3 Yorumla tortitotilla +1 yıl Kabul ediyorum bu güzeldi 🤣 ama afiyetle yedim valla Affedilmeyen +1 yıl Afiyet olsun çok tercih etmesem de bende zaman zaman yiyorum:) tortitotilla +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻😇
KameSennin Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Muhtemelen iki gün öncesine kadar ısmarlardın ama artık "sana yağmurlu havada su yok" dersin gibime geliyor 😂😂Ismarlar mısın yoksa 🤔😂😂 0 4 Yorumla tortitotilla +1 yıl 2 gün öncesine kadar derken? Yorumla KameSennin +1 yıl Şu muhabbeti kastettim işte 🤔 unuttun mu 😂 unutmuştun da geri mi hatırlattım 😱😱😱İlk buluşmada kahvaltıya gidilir mi? ↗ Yorumla tortitotilla +1 yıl unutmuşum jsjsjjs aynen ama doğru sana su yok 😂 Yorumla KameSennin +1 yıl Geçmişe sünger çekip sil baştan başlamamız mümkün değil mi :(Karnım aç şu an :/ iki tane bol malzemos çiğ köfte dürüm ve ayran iyi giderdi şimdi :/ Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tabii söyleyin. 1 2 Yorumla tortitotilla +1 yıl Ismarlarım Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ +1 yıl Peki teşekkürler.
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Süle kızçem 1 3 Yorumla tortitotilla +1 yıl Ismarlarım 🤩🥳 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Yeyyy. 😘 Yorumla tortitotilla +1 yıl 🤩🥰 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Ayran da varsa... 1 6 Yorumla tortitotilla +1 yıl Var bana kadar Yorumla obiralfa +1 yıl Bana kadar! Yorumla obiralfa +1 yıl ?* Yorumla tortitotilla +1 yıl ? ne? Cevap verdim. Cevaba cevap saçma. Yorumla obiralfa +1 yıl Bana kadar ne demek onu anlamadım? Yorumla tortitotilla +1 yıl Demedim saysak ve uzatmasak? Yorumla
İlgilizamir Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gel Antebe sıra gecesi yapalım jsjsjs 1 10 Yorumla tortitotilla +1 yıl Yemek beleşse 2 kişi geliyoruz 🤣😂 Yorumla İlgilizamir +1 yıl Misafirsiniz ikramimizdir. Yorumla tortitotilla +1 yıl teşekkürler 🙏🏻 Yorumla İlgilizamir +1 yıl Rica ederim diğer kişi kim jsjsj Yorumla tortitotilla +1 yıl Gelince görürsün 🤣🤣🤣 Yorumla İlgilizamir +1 yıl Ahaha kimmis daha çok merak ettim bak şimdi Yorumla tortitotilla +1 yıl Bu seni hiç alaka etmez. Yorumla İlgilizamir +1 yıl Telegrafik konuşma evresindesin galiba jsjsjs 😀 Yorumla tortitotilla +1 yıl Seninde anlamama evren galiba 🤪🤣🤣 Yorumla İlgilizamir +1 yıl Jsjsjs güzel atismayfdi Yorumla
Mr_shn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Yess :) 1 2 Yorumla tortitotilla +1 yıl no no no Yorumla Mr_shn +1 yıl üzdü Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. Sölee 1 3 Yorumla tortitotilla +1 yıl Ismarlarım 🤩 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Bebeksiin🥰 Yorumla tortitotilla +1 yıl 🤗🤩 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl söyle :) 1 1 Yorumla tortitotilla +1 yıl ısmarlarım 🤩😍🤪 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Söyle 1 1 Yorumla tortitotilla +1 yıl ısmarlamam Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Söyleee 1 1 Yorumla tortitotilla +1 yıl Ismarlamam Yorumla
MnikCanavaR Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyle bakaaam 😅 1 4 Yorumla tortitotilla +1 yıl Param bitti jdsjdj Yorumla MnikCanavaR +1 yıl Aaaaa sen gitmek iste sana para soran olmaz 🤪 Yorumla tortitotilla +1 yıl Olur. Sonr kızlar niye hesağ ödemiyor deyin. Kimse bana centilmenlik yapamaz 🤣🤣🤣 Yorumla MnikCanavaR +1 yıl Paran olunca gel o zaman deli😅😅 Yorumla
See7wenn Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Söyle bakalım feminist 1 1 Yorumla tortitotilla +1 yıl Ismarlamam Yorumla
Khadimdost Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl yolla gelsin 1 4 Yorumla tortitotilla +1 yıl Sana hiç yok Yorumla Khadimdost +1 yıl aaaa niye Yorumla tortitotilla +1 yıl Yardım sevmiyorum. Yorumla Khadimdost +1 yıl anaa insanlara yardım etmeyi sevmiyor Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 5 Yorumla tortitotilla +1 yıl Ismarlamam 😥 Yorumla Rosse_ +1 yıl Neden aaa 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Param yetmedi fakirukkk jdjsdjsjdjsjdjsd Yorumla Rosse_ +1 yıl Canın sağ olsun ahah Yorumla tortitotilla +1 yıl 🤩😍🤗 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hadi söyle ☺️ 1 2 Yorumla tortitotilla +1 yıl ısmarlamam Yorumla Hellboy29 +1 yıl Canın sağolsun. Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Söyle. 1 1 Yorumla tortitotilla +1 yıl Ismarlamam. Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Söyle 😂 1 2 Yorumla tortitotilla +1 yıl ısmarlamam Yorumla mert12356 +1 yıl Aaa niye Yorumla
umutsuzlar6407 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla tortitotilla +1 yıl ısmarlamam Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 649 cevap paylaştı. Soyle 1 2 Yorumla tortitotilla +1 yıl Sana yok Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Tamam Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Offf🙂🙂🙂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bana ısmarlamayacaksın da kime ısmarlayacaksın 😂
Ismarlamakla kalmaz ellerinle yedirirsin dimi 😂
İlk cümlene katılıyorum
İkinci cümleni duymamış olayım çocukkkk 🙄🙄🙄
Duyarsan kurduğum son cümlem olabilir gibime geldi 😂 neyse ki duymuyorsun. Allahtan sesli mesaj atmamışım 😂
gibi değil, kesin öyle olurdu 🤔
🤐🤐😂😂
Küçük emraha bağlama jjsdjs
Herkese ısmarlar bana yoğurur
Bu işler böyle.
O işler pek bildiğin gibi olmuyor 🤣 Parmağımı oynatmam.
Ne kadar ayıp bişey ya 😂
Bence dediğimde hakliyim ama bi söyledin ki üzüldüm 😄😂
Gözyaşımı siliyordum onu yazarken 😄
jsjdjsjd 😂 Tüm KS yasa girdik şua n jdjs
Tamam ağlamayın tamam 😂
etli çiğ köfte tercihim :)
oda yapılır ısmarlanmaz:)
Size hazır çiğ köfte afiyet olsun:)
Kabul ediyorum bu güzeldi 🤣 ama afiyetle yedim valla
Afiyet olsun çok tercih etmesem de bende zaman zaman yiyorum:)
Teşekkür ederim 🙏🏻😇
Muhtemelen iki gün öncesine kadar ısmarlardın ama artık "sana yağmurlu havada su yok" dersin gibime geliyor 😂😂
Ismarlar mısın yoksa 🤔😂😂
2 gün öncesine kadar derken?
Şu muhabbeti kastettim işte 🤔 unuttun mu 😂 unutmuştun da geri mi hatırlattım 😱😱😱
İlk buluşmada kahvaltıya gidilir mi? ↗
unutmuşum jsjsjjs aynen ama doğru sana su yok 😂
Geçmişe sünger çekip sil baştan başlamamız mümkün değil mi :(
Karnım aç şu an :/ iki tane bol malzemos çiğ köfte dürüm ve ayran iyi giderdi şimdi :/
Tabii söyleyin.
Ismarlarım
Peki teşekkürler.
Süle kızçem
Ismarlarım 🤩🥳
Yeyyy. 😘
🤩🥰
Ayran da varsa...
Var bana kadar
Bana kadar!
?*
? ne? Cevap verdim. Cevaba cevap saçma.
Bana kadar ne demek onu anlamadım?
Demedim saysak ve uzatmasak?
Gel Antebe sıra gecesi yapalım jsjsjs
Yemek beleşse 2 kişi geliyoruz 🤣😂
Misafirsiniz ikramimizdir.
teşekkürler 🙏🏻
Rica ederim diğer kişi kim jsjsj
Gelince görürsün 🤣🤣🤣
Ahaha kimmis daha çok merak ettim bak şimdi
Bu seni hiç alaka etmez.
Telegrafik konuşma evresindesin galiba jsjsjs 😀
Seninde anlamama evren galiba 🤪🤣🤣
Jsjsjs güzel atismayfdi
Yess :)
no no no
üzdü
Sölee
Ismarlarım 🤩
Bebeksiin🥰
🤗🤩
söyle :)
ısmarlarım 🤩😍🤪
Bana?
Yok sana
Söyle
ısmarlamam
Söyleee
Ismarlamam
Söyle bakaaam 😅
Param bitti jdsjdj
Aaaaa sen gitmek iste sana para soran olmaz 🤪
Olur. Sonr kızlar niye hesağ ödemiyor deyin. Kimse bana centilmenlik yapamaz 🤣🤣🤣
Paran olunca gel o zaman deli😅😅
Söyle bakalım feminist
Ismarlamam
yolla gelsin
Sana hiç yok
aaaa niye
Yardım sevmiyorum.
anaa insanlara yardım etmeyi sevmiyor
Söyle bakalım
Ismarlamam 😥
Neden aaa 😂
Param yetmedi fakirukkk jdjsdjsjdjsjdjsd