Yeme & İçme Size fıstık ezmesi verir miyim söyleyim mi? Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Soruma en az 33 görüş gelirse söylerim Güncellemeler+1 yıl Profillere bak kör topal hep püü size Size fıstık ezmesi verir miyim söyleyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Keşke şekerli fıstık ezmesi yapsalar. Tuzlu tuzlu fazla yenilmiyor. Bunca söze Vermezsin şimdi? 0 9 Yorumla Cyclaxs +1 yıl Ne diyorsun kendi kendine saçma sapan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beynine oksijen gitmiyor senin Yorumla Cyclaxs +1 yıl Yoo hiç burada yapılan diğer erkeklere gibi böyle saçma cilveler beni yükseltmediğindendir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyorsun dümbükk senin ne b. kuna cilve yapayım. Kim kaldırmışsa senin kıçını iyi kalkmış kendini bi halt sanmışsın.Kafa dağıtmalık değişik bi yorum yaptık. Sacma sapan yerelere çeken sen oldun.Sevimsiz saçma insan.. Yorumla Cyclaxs +1 yıl Fazla konuşma benle polemiğe girme ben ne dersem o dur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ağzına tüküreyim psikolojimi bozdun iki dk da sala. k Yorumla Cyclaxs +1 yıl Doğrudur psikoloji bozma ve tedavi ettiğim oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen o fıstık ezmesini kimseye verme. Tek başına bol bol ye , BEYIN sağlığın için gerekli 😉 Yorumla Cyclaxs +1 yıl Hımm ok😉 Yorumla
OmenTonrimDidim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Beni sinir etme ver yoksa çalarım 0 0 Yorumla
Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Bana verme dostum azarım 0 1 Yorumla Cyclaxs +1 yıl sjdjds bayadır burada bir yoruma gülmemiştim Yorumla
Üzgünkutupayısı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Söyle olur 0 1 Yorumla Cyclaxs +1 yıl Veririm Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur söyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Keşke şekerli fıstık ezmesi yapsalar. Tuzlu tuzlu fazla yenilmiyor. Bunca söze Vermezsin şimdi?
Ne diyorsun kendi kendine saçma sapan
Beynine oksijen gitmiyor senin
Yoo hiç burada yapılan diğer erkeklere gibi böyle saçma cilveler beni yükseltmediğindendir
Ne diyorsun dümbükk senin ne b. kuna cilve yapayım. Kim kaldırmışsa senin kıçını iyi kalkmış kendini bi halt sanmışsın.
Kafa dağıtmalık değişik bi yorum yaptık. Sacma sapan yerelere çeken sen oldun.
Sevimsiz saçma insan..
Fazla konuşma benle polemiğe girme ben ne dersem o dur
Senin ağzına tüküreyim psikolojimi bozdun iki dk da sala. k
Doğrudur psikoloji bozma ve tedavi ettiğim oluyor
Sen o fıstık ezmesini kimseye verme. Tek başına bol bol ye , BEYIN sağlığın için gerekli 😉
Hımm ok😉
Fıstık ezmesi hiç sevmem
Beni sinir etme ver yoksa çalarım
Oo kardeşim süper gözüküyor
Bana verme dostum azarım
sjdjds bayadır burada bir yoruma gülmemiştim
Söyle olur
Veririm
Çirkinsin sus
Söyle
Olur söyle
Şöyle