Yeme & İçme En çok tercih ettiğiniz kahve nedir? Kahvenin yanında ne tüketirsiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Espresso olmazsa olmazim ama bu gün yanında biraz çikolata istedi canım... En çok tercih ettiğiniz kahve nedir? Kahvenin yanında ne tüketirsiniz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sade ve şekersiz nescafe 1 0 Yorumla
YessiiM Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Çikolata benim değil mi?Türk kahvesi seviyorum ben ya klasikçiyim. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Sen kahveyi yap ses et çikolatalar benden :) Yorumla YessiiM +1 yıl Yok… Ben o kahvenin yanında duranı istiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Ondan torpidoda var daha buyur torpido senin :) Yorumla YessiiM +1 yıl İlk işim torpidoyu açmak olacak haberin olsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sorun yok torpidoda genelde olur birşeyler :) acmadigin kabahat bu zamana kadar :) Yorumla YessiiM +1 yıl Bak ne kadar tok gözlüyüm 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aklına gelmemiştir bence bide onde değilsin :) Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı. Siyah kahve/ sade filitre kahve ve spekülozlu biskuvi/ siyah çikolatali hindistan cevizli hafif kurabiye.. ;) 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Anam bu ecnebice konuştu o bisküviyi söylemeye dilim dönmedi 🙃🙃 Yorumla Sinirrr +1 yıl ecnebiimii... :D Yorumla Soran +1 yıl Ya ya ':) Yorumla Sinirrr +1 yıl Hande yenerden Ya ya ya.. size gelsin madem.. 😅👍🏻 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler efenim 🙃 Yorumla Sinirrr +1 yıl Keyifli dinletiler..👍🏻🤭 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tabiki Türk kahvesi 🖤🖤 3 0 Yorumla
laylalayyla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Koyu türk kahvesi favorim ben de yanına çikolata koyuyorum çok güzel oluyor 2 0 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Evde filtre kahveDışarıda yazın ice latteyi, kışın flat whiteyi seviyorum. 1 0 Yorumla
Ayrılıkotu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Türk kahvesi ve çikolata. Karam gurmeyi de seviyorum baya 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sutsuz, sekersiz filtre kahve. Yanina bir tane hurma 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sütlü kahveleri daha çok seviyorum, sert kahvelere alışamadım bir türlü. 1 0 Yorumla
líchtmondd Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kahvenin yanına pestil yemeyi seviyorum bı de cevizz 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Evde işte az sütlü filtre kahve..Dışarıda az sütlü Americano 1 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Türk kahvesi, filtre kahve, latte ve çok nadir espresso içerim. Yanlarında mevsim meyveleri ya da varsa çikolata- pasta tarzı şeyler emcüklemeyi çok seviyorum 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Türk kahvesi. Gerisi tırt 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen avrad gibi kahve yapiyon :) bize yapan yok ki :) icek anca para ile :) Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Jsjsjd avratlar bile halt etmiş la kahve konusunda Yorumla
Sonyazbükücü Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Latte severim. Yanında çikolatalı tatlılarla🥰 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Benimde canım deli gibi çikolata istiyor 1 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Evde filtre kahve, dışarıda espresso 😑 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Pek kahve tuketmiyorun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sade ve şekersiz nescafe
Çikolata benim değil mi?
Türk kahvesi seviyorum ben ya klasikçiyim.
Sen kahveyi yap ses et çikolatalar benden :)
Yok… Ben o kahvenin yanında duranı istiyorum.
Ondan torpidoda var daha buyur torpido senin :)
İlk işim torpidoyu açmak olacak haberin olsun 😂
Sorun yok torpidoda genelde olur birşeyler :) acmadigin kabahat bu zamana kadar :)
Bak ne kadar tok gözlüyüm 😂
Aklına gelmemiştir bence bide onde değilsin :)
Siyah kahve/ sade filitre kahve ve spekülozlu biskuvi/ siyah çikolatali hindistan cevizli hafif kurabiye.. ;)
Anam bu ecnebice konuştu o bisküviyi söylemeye dilim dönmedi 🙃🙃
ecnebiimii... :D
Ya ya ':)
Hande yenerden Ya ya ya.. size gelsin madem.. 😅👍🏻
Teşekkürler efenim 🙃
Keyifli dinletiler..👍🏻🤭
Tabiki Türk kahvesi 🖤🖤
Koyu türk kahvesi favorim ben de yanına çikolata koyuyorum çok güzel oluyor
Evde filtre kahve
Dışarıda yazın ice latteyi, kışın flat whiteyi seviyorum.
Türk kahvesi ve çikolata. Karam gurmeyi de seviyorum baya
Sutsuz, sekersiz filtre kahve. Yanina bir tane hurma
Sütlü kahveleri daha çok seviyorum, sert kahvelere alışamadım bir türlü.
Kahvenin yanına pestil yemeyi seviyorum bı de cevizz
Evde işte az sütlü filtre kahve..
Dışarıda az sütlü Americano
Türk kahvesi, filtre kahve, latte ve çok nadir espresso içerim. Yanlarında mevsim meyveleri ya da varsa çikolata- pasta tarzı şeyler emcüklemeyi çok seviyorum
Türk kahvesi. Gerisi tırt
Sen avrad gibi kahve yapiyon :) bize yapan yok ki :) icek anca para ile :)
Jsjsjd avratlar bile halt etmiş la kahve konusunda
Sade turk kahvesi ve filtre
Sade türk kahvesi severim
Türk kahvesini hiçbiri tutamaz
Latte severim. Yanında çikolatalı tatlılarla🥰
Benimde canım deli gibi çikolata istiyor
Filtre ya da türk kahvesi
Nescafe sade severim.
Dibek kahvesi aşktır
Türk kahvesi and filtre 😋
Evde filtre kahve, dışarıda espresso 😑
Pek kahve tuketmiyorun