Yeme & İçme Hiç 11900 metre (39000 feet) yukseklikte yemek yediniz mi? kerem_737 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herkese selam olsun güzel pazarlar dostlar.Belli bir irtifadan sonra yiyeceklerin tatları daha lezzetli gelir. Peki var mı bunun sebebini bilen bakalım :) Hiç 11900 metre (39000 feet) yukseklikte yemek yediniz mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
offtofly Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kaptana ilk defa mı uçağa biniyorsun demek de ne bileyim ahahaha. Ya bizim şu milletimizdeki tereciye tere satma huyu inanılmaz. 1 3 Yorumla kerem_737 +1 yıl Dikkatiniz için teşekkürler. :) maalesef alıştık artık millet olarak bunlara ahaha Yorumla offtofly +1 yıl Bende kabindenim kaptanım ondandır. Yorumla kerem_737 +1 yıl Şimdi anlaşıldı :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ömrü hayatında ilk defa mı uçağa biniyorsun? Bu ne görgüsüzlük oğlum 0 1 Yorumla kerem_737 +1 yıl Maruz görün :)
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Uçakta yedim ama feet ne kadardı bilmiyorum 1 0 Yorumla
kalpsizsjnzalimm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Ne diyorsun Türkçe konuş 0 1 Yorumla kerem_737 +1 yıl Bir alt yorumda bir arkadaşımız anlamış aslında sormak istediğimi :) Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 586 cevap paylaştı. Bilmem neden 0 1 Yorumla kerem_737 +1 yıl Bence araştırın. Ama bulamazsanız zaten anlatacağım :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaptana ilk defa mı uçağa biniyorsun demek de ne bileyim ahahaha. Ya bizim şu milletimizdeki tereciye tere satma huyu inanılmaz.
Dikkatiniz için teşekkürler. :) maalesef alıştık artık millet olarak bunlara ahaha
Bende kabindenim kaptanım ondandır.
Şimdi anlaşıldı :)
Ömrü hayatında ilk defa mı uçağa biniyorsun? Bu ne görgüsüzlük oğlum
Maruz görün :)
Uçakta yedim ama feet ne kadardı bilmiyorum
Ne diyorsun Türkçe konuş
Bir alt yorumda bir arkadaşımız anlamış aslında sormak istediğimi :)
Yok yemedim
Bilmem neden
Bence araştırın. Ama bulamazsanız zaten anlatacağım :)
Ne is yapiosunuz
Pilot
Yedim