😋😋 Çok lezzetli oldu mis gibi üç saat marine edildi sarmısak, limon, salça, kırmızı biber, karabiber, tuz sonrada unlanip zeytinyağı ile kızartıldı yanına da 🥗 salata 🤤 efsane oldu..
Hamsinin iyisi burada gel vatandaş gel😋

😋😋 Çok lezzetli oldu mis gibi üç saat marine edildi sarmısak, limon, salça, kırmızı biber, karabiber, tuz sonrada unlanip zeytinyağı ile kızartıldı yanına da 🥗 salata 🤤 efsane oldu..
Hamsinin iyisi burada gel vatandaş gel😋
Hem bir egeli hem de bir zeytin yağı üreticisi olarak evet zeytinyağında kızarmış balığı severim hele şu aralar palamut çok iyi gidiyor da diyebilirim, ama salça sarımsak hiç yapmadım, fleto olarak yapıp üzerine zeytin yağı ve limon ilave ediyorum ve o bile efsane oluyor tabi ki yanına da salata içicek seçimi kişiye göre değişebilir, bu arada görsel çok güzel görünüyor, ellerine sağlık afiyettttt olsun :) :)
Balik seven dahası balığı pişirmeye bilen garıyi severim bak. Konum at bebisim konum. Daha dün gömdüm; balik çorbası ile istavriti ama olsun. Bulsam yine gömerim 😀
Ocakta döküm tavada yagli kagidin icinde ya da fırında pisiriyorum. Kizartma çok ağır oluyor çok nadir onu da yapıyorum ancak midemi yorduğunu hissediyorum.
Balık çok severim, özellikle hamsi tava en sevdiğimdir.
Eline sağlık.
Bunlarda benim kizarttigim hamsi tavalar.
Teşekkürler
Cevap
57Cevap
Evet severim hep öyle yaparım zaten gadası
Eline sağlık,
canım çekti. :) Severim.
Evet severim bazen
Severim ama sarımsak salça vs eklemeyi sevmem. Tuz ve limon yetiyor 😋 harika gözüküyorlar ellerine sağlık
Esmer genel olarak balık sevmiyorum.
Sadece somon o arkadasta balık gibi kokmadığı için seviyorum.
Eline sağlık
Kızartılmış hiç bir şeyi yememenizi tavsiye ederim. Balık, tavuk, patates, aklınıza ne gelirse. Fırında yapın, çok daha sağlıklı.
50 yaşından sonra tekrar değerlendir bu dediğini 😉
Deniz ürünleri aram hiç iyi değil en son ne zaman balık yedim hatırlamıyorum. Afiyet olsun
Antetli ne anlar balıktan 😀 aen baklavanı kebabını yapsana ya
Tabi tabi en güzeli
Zeytinyağı hariç yağ kullanmayız. Bu balıklar enfes olmuş. Balık yemeyi çok severim.
Teşekkür ederim
Balık ununa galeta unu katın daha güzel olur afiyet olsun
Canım çok çekti ya uzun zamandır yiyemiyorum. Üzdü görsel beni
Zeytinyağlı kızartma olmaz, ne balık ne de başka bişey
Yanık ve acımsı ağır bir tat oluşuyor, zeytinyağı daha hacimlidir zor kızar ve kızınca da yanar
Zeytinyağında hiç denemedim, genelde fırında yapıyorum.. afiyet olsun 🙂)
@27esmerim he yaa al aklımı al yapma şöle şeyler bu nedir arkadaş bölee 🤪
güzelmiş hamsi mi 😋 tuttuğum levreği fırında yapmıştım enfesti tadı damağımda kaldı
Evet afiyet olsun 🙂
0ldu valla öküz gibi yedim 1.100 kg luk levereği😂 eline sağlık sanada afiyet 0lsun
Evet severim limon olacak bir de ımmm 😂 canım çekti şu an abla yarın balık yemeğe gideyim 😂
Afiyet olsun. Benim görünce bile midem kalktı 🙈
Valla ben fotoğrafa bile dayanamıyorum hamilelikten
Antepli misiniz?
Antepliler genel olarak sevmiyor sanırım balığı 😅 Teşekkür ederiz ne için dua edeyim edeyim de
Balık severim ama küçük balık marin etmeye değmez gibi. Hep tek ye boğazında kalsın
Hiç denemedik merak ediyorum öyle daha mı hafif oluyor?
Fırınlasan daha iyi olabilirdi ama afiyet olsun
Hani güzel olur problem değil zeytinyağı sadece çok ağır olur.. az kullanılırsa mükemmel olur yani karisim
Hamsi çöp bir balıktır balık bile denemez küçücük bir şey balığın en kötüsü hamsidir ( hadi hamsiciler beni linçlesin)
Ya karnım açıkmıştı uyuyayım diyordum şimdi dahada açıktım kim kalkıp şimdi bişeyler hazırlıcak 😂😂🤔🤔
Tavada olan hamsiyi severim ama yapan olsa.
Fazla yağlı olmaması lazım, gerçekten besleyici ve ekonomik.
az önce tereyağında kızarmış olanını yedim
afiyet olsun
Gerek yok, fırında zeytinyağı sarımsak patatesle
Çok güzel ama hamsi yerine büyük balık olsaydı daha iyi olurdu hamsiyi ayıklamak uğraştırıyo
Hastasıyım üzerine limon ve yanında roka aman Yarabbi.
Birde turp da varsa yaninda yemede yat.
balığın güzel olanı zaten yağda kızartılandır ama zeytin yağında denemedim
Severim. Elinize sağlık.
Severim, gerçekten güzel duruyor 👍
Balık zeytinyağında yenilmez. Hatta kötü olur
Zeytinyağı hafif, çabuk kuruyan, nemlendiren bir yağ türüdür. Balığı kurutur ya da tam tersi liğme liğme eder
Yapan güzel yapmış demek ki:)
🌹 rica ederim
Farklı bir Marine türü tebrikler. Ellerine sağlık
Eline sağlık Zeytin yağı ve balık = Sağlık
Afiyet olsun.. Severim evet..
Kekik te ekleseydin çok yakisiyor
Vala çok yakışıyor ama BİM deki kekik bide kendim. kurutuyorum organik bu ikisi çok yakışıyor bol sarımsak bide ev yapımı biber salçası muhtesem
Tm ama zeytin yağında kızartma DM hic hep ayçiçek ya da mısır kullandm ben
Vaaaay günaha girdin bak şimdi 😛
Valla ağzım sulandi
anlamıyorum ki o işlerden
hiç işim olmaz. verirsen yerim ama :D
Olan var olmayan var paylaşmayın şunları ya
Canım çekti 😢
Afiyet olsun 😟
Rica ederim 🙏❤️
Tamam ya üzülme iyiyim ben ❤️😘
Balık sevmem ama afiyet olsun.
Zeytinyağı ile iyi oluyor mu
Çok güzel. Leziz ama sağlıksız ☺️
Üzülme ya. Böyle sağlıksız balığı özledim. Evde kokuyor diye şikayet var. Bayadır hamsi tava yemiyorum. Fırında mezgit, palamut vs yapıyorum
Sen zorla yiyor gibisin. Evdekiler istiyor pişiriyor. Kendi başına olsan yapmazsın gibi :))
Olsun bu sayede sadece balıkta bulabileceğin vitaminleri alıyosun ☺️
Afiyet olsun. İyi akşamlar. Bol balıklı kış mevsimleri efenim :)) ben de bi yere gidip hamsi tava söylim kendime
Bu arada bencelerinde güzel yemek tarifleri gördüm 2-3 tane. Pratik işleri severim. Evde mutfağa da girmeyi severim. Deniycem ☺️☺️
Sağlıcakla kal ☺️
Lezzetli ve güzel gözüküyor ellerinize sağlık
Balığı her türlü severim afiyet olsun
Balık bir türlü sevemedim evlenince artık eşim alıştırırı
Hamsi hariç çogu balıgı seviyorum eger hamsi değilse tıka basa olsam da yerim
Hayır, hiçbir kızartmada zeytinyağı kullanmam.
Zeytinyağın yanma derecesi herhangi bir etken ile buluşmadığı sürece yüksektir. Bununla birlikte karbonhidrat içerikli bir gıda ile birleştiğinde etkileşime daha kolay girer ve yanma derecesi neredeyse yarı yarıya düşer. Ayçiçek yağı gibi yağlarda ise yanma derecesi daha düşük oranda değişir. Ayrıca zeytinyağı doygun lezzeti olan bir yağ ve kızartmada kullanıldığında zeytinyağın tadı kızartmaya işler. Ayçiçek yağı ise daha akışkan olduğundan tadı da baskın değildir ve kızartmaya işlemez. Gıdaların kendi orijinal lezzetlerini almayı daha çok seviyorum.
Balıklar omur ilik felçlisi gibi çok iştah açıcı gözüküyor
Halis zeytinyağinda hayır kokusu var
Hamsi tava en iyisi
Balığın hertürlüsünü severim
Denemek isterdim 🍀
Hamsi 🤢🤢🤢 üzgünüm sevmiyorum...
Ben balık sevmem
Beni cagirmadin ama @27esmerim
Yıllardır balık yemiyorum 😬 kokuyor 😱
Bayılırım limonda sıkınca enfes oluyor.😋💯
Balım severim ama dokunuyor bana😅
Balık*
zaten Egede sadece zeytinyağıyla yapılır.
Çok severim
Eline sağlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?