Ciğer diyebilirim. Eskiden sevmezdim, et gibi gelmezdi. Edirne tava ciğerini denedikten sonra fikrim değişti. Şu an bayılıyorum.

Ciğer diyebilirim. Eskiden sevmezdim, et gibi gelmezdi. Edirne tava ciğerini denedikten sonra fikrim değişti. Şu an bayılıyorum.

Cağ kebap
Et döneri sevmediğim için cağ kebabında aynı tadı vereceğini düşünmüştüm. Bir misafirliğe gittiğim zaman ikram olarak önüme koyulunca terbiyesizlik yapmak istemedim ve yedim. Her zaman edepli ve terbiyeli olmak işe yarıyormuş 🤪 O günden sonra ayda en az 1 defa cağ yerim
Ispanak hiç sevmezdim, tadını bile bilmezdim. Birkaç yıl önce ablam yaptı çok güzel koktu dayanamayıp tadına baktım ve vuruldum. Bol limonlu ve ılık olunca çok güzel oluyormuş.
Edirne'de sevkiyat arasında öğle yemeği için gittiğimiz ünlü birde yerde yedim.. eskiden birçok ünlünün geldiğini gördüm... Yemek 100 TL'ye tuttu.. biberler yağda kızartılıyor mükemmel acı ve çok güzeldi.. eline sağlık Edirne
Cevap
5Cevap
Mantardan nefret ederdim. Babam hep toplandı annem sulu yemek yapardı illet olurdum. Simdi en sevdiğim yemek diyebilirim. O mantar kavrula cak bol sarımsak soğan tavukla o zaman yeme yanında yat
Edirne’de ciğer yemeğen ciğer yedim demesin zaten. 😬
Pırasa yemem dedim, tadına baktım haklıymışmışım.
Hasta olduğumda bir restoranda kelle paça içmiştim daha doğrusu sevgilim hastalığında götürmüştü o zaman sevmiştim🤣🤣
Edirneye gittiğimde yedim ciğerci kamil ilhan ustada o zaman sevdim ciğeri
Kereviz daha once hic sevmezdim simdi tam zamani doya doya yicemm
Mercimek lapası hiç sevmezdim ama şu an hem hafif hemde çok lezzetli geliyor
Ben ciğer yiyemiyorum ama sizin dediğiniz gibi yerinde yense belki fikrim değişir. Ama sanmıyorum 😂
İçli köfteyi hiç sevmezdim bir gün kızartılmış içli köfte yedim ve bayıldım
Yumurtalı sarmısaklı ufalanmış kütülk atıptır söylemesi kürdistan yemeği 😋😂
Bezelye sevmezdim, içine tavuk koyulunca çok güzel olduğunu fark ettim ve hastanede tatmıştım sjdjfkla
Kokoreç yaaa off 😂😂
Domuz pirzola.
Ciğer sevmedim
Sevecehimide sanmam
Ciğer şiş yemezdim ben ama sonra aşırı sevdim
Bir iki sebze yemeği dışında her şeyi yerim.
Mantar🍄
Mantar
Brokoli, karnıbahar
sucuklu patates
İçli köfte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?