Yeme & İçme Yediğiniz en ilginç reçel hangisiydi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Her şeyin reçeli var galiba. En son Acı biber ve kozalak reçeli gördüm, garip geldi😂 Yediğiniz en ilginç reçel hangisiydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Çilek reçeli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çileğin neyi ilginç be 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl İlk kez yedim :D
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kuru incir reçeli denemiştim. İncir zaten şekerli, üstüne tekrar şeker eklemek çok saçma olmuş 0 0 Yorumla
desparandum Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 376 cevap paylaştı. Yemedim olsaydı muz olurdu 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Var mı ki bakayım, bence lezzetli olurdu Yorumla desparandum +1 yıl Hiç bilgim yok çok şekerli olur ezme gibi olur Yorumla Soran +1 yıl Varmış 😂nane reçeli de var, ne garip. Yorumla desparandum +1 yıl Tadını düşünemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Merak ediyor insan ama gene de. Nasıl ki acaba lezzetleri😃 Yorumla desparandum +1 yıl Önyargı olacak ama muz bol şekerli nane tahmin edemiyorum 😄 Yorumla Soran +1 yıl Hamsi turşusu ve reçeli olduktan sonra bunlar ne ki😃 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kuşburnu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel mi? Marmelatı güzel değildi kuşburnu. Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Acı ya, bir numarası yok bence Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Soğan receli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çilek reçeli
Çileğin neyi ilginç be 😂
İlk kez yedim :D
Kuru incir reçeli denemiştim. İncir zaten şekerli, üstüne tekrar şeker eklemek çok saçma olmuş
Patlıcan reçeli yemistim tadı muz ile aynı Pomaklar yapıyor
Ay ben reçelden korkarım 🙀
Yemedim olsaydı muz olurdu
Var mı ki bakayım, bence lezzetli olurdu
Hiç bilgim yok çok şekerli olur ezme gibi olur
Varmış 😂nane reçeli de var, ne garip.
Tadını düşünemiyorum
Merak ediyor insan ama gene de. Nasıl ki acaba lezzetleri😃
Önyargı olacak ama muz bol şekerli nane tahmin edemiyorum 😄
Hamsi turşusu ve reçeli olduktan sonra bunlar ne ki😃
Ceviz
Kuşburnu
Güzel mi? Marmelatı güzel değildi kuşburnu.
Acı ya, bir numarası yok bence
Soğan receli
Böğürtlen