AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
basit adamim ya, en degisik yesem yesem sirdan yemisimdir
Tadı güzel ama 😄
Kahretsin ki kurbağa sksjfjf yurt dışı anilari felan 😂
İğrenç ya ben ucundan döndüm yurt dışında.. Allah kahretsin hatırladım yine 😒😅😅
Ben donemedim işte . Ama ilginç sekilde güzeldi hee😃
Uff sende ne güzeli olacak ya 😄
Ya cidden öyleydi ama anladigimda mide krampları kusmutum felan ama bacagini yemişim ben guzeldi be 😂
Sen aç kalmazsın 😅😅
Ya yok valla yemek severim normalde ama iste ne yapim ya sus tamam mi güzeldi işte. ben buna inandiriyorum kendimi😂😂
Bak yemek benim kırmızı cizgim diyebilirim 😄 boğa burcuyum ben benim bütün yollarım midemden geçer 😂😂o yüzden tamam sen güzeldi de ama bana bunu kabullendiremezsin kesinlikle😄😄o ne öyle insan doğaya karşı gibi😄
Ufff be guzeldi diyorum anlasana guzeldi tamam mi😂😂
He he tamam çok iyiydi fırsat buldukça aman bırakma 😅😅merak ettiğim on bacaklarindanmi yedin arkadanmi 😂😂
Alttaki yorumda da baksana neler var diyerek beni çekiştirme tamam mi😂😂😂
Ne bilim yahu bacak dediler bana 😂😂
😅😅😅sesli güldüm varya 😂😂😂kimseyi cekistirmiyorum sen zirvedesin zirvedekiler hep konuşulur 😄
Zirvedeyim sesin gelmiyor alooooogğğ😂😂
Kurbağa sesi çıkarmami bekleme şimdi muhattap olmak için 😂😂
Ayyy aman aman kurbağa sesi cikarsan aksine konusacagimi sanmiyorum 😅
😂😂neden harika anilarinmi canlanır 😄😄😄
Canim tekrar çeker felan sokaklarda kurbaga kovalatma bana😂
😂😂😂oyyy karnım ağırdı ya 😄😄su sohbeti ve seni hiç bi zaman unutmuycam 😂😂tamam tamam rahat bırak hayvanları 😄
Milletin yazdiklari o kadar masum ki sushi dah kirazi felan benimkine bak kurbaga bacağı 😂😂 boyle sansi ya 😃
Nerden yazdim rezil oldum haa 😂😂😂
Aşk olsun rezillik felan yok çok güzeldi benim aşırı hoşuma gitti yorumların 😂😂
Ayy gülüyor hala 😂😂
😂😂aklıma geldikçe gülerin enerjin çok güzel gerçekten tüm sorularıma bu enerjiyle gebilirsin 😄😄
Hahahahah geldim zaten terazi olup inat olan bendim 😂😂😂
Ama orada gizlenmeyi unutmusum kurbağa kiz diye dalga geçersin diye gizlendim ohh ohhh😂😂
Aşk olsun ya 😂😂hep gel 😄😄aklıma şey geldi Recep İvedik'te bi sahne varya suşi yiyo agzina atiyo ne bu ya çiğ balık mi diyoya o geldi niyeyse öğrendiğinde ne tepki verdin ben ordayım 😂😂😂
Ya biz sokak büfesi gibi bir yere gitmiştik yemekleri guzeldi diye aşırı kalabalik felan. Ben tavuk söyledim neyse geldi boyle tabakta ben civciv sandim bacaklardan. Yiyorum tadi boyle tavuk degil ama civciv herhalde dedim civciv yemedim çünkü 😂😂 yedim ben icecegimi iciyorum garson geldi sizin yemek o karismis ozur dileriz felan 🙄 dogru lavaboya kosup 4 paramagimi girtlagima kadar soktum les gibi😂😂 ama maalesef cikarttim umarım sindirmedim ins 😂 ama tadi güzeldi tamam mi guzeldi😂😂😂
🤣🤣🤣🤣ben olacaktim orada varya bir karistirirdim orayı 😅😅yemekle ilgili benimde var böyle anılarım yurt dışından 😅😅sonra tövbe ettim vejeteryan besleniyorum yurt dışına gidersem 😂😂onda bile şüpheliyim canım saçma bitkiler buluyolar 😅😅kurban olurum Türk mutfağına ya 😂
Ayyy ne ırkçı bir yaklasim ayyy😂
Canım ırkçı olmadığımı ispat etmek için kurbağa yiyemiycem şu an kusuruma bakma 😂😂😂😂
Ayy peki beyefendi . Sohbet icin tesekkurler😂😄
Asıl ben teşekkür ederim çok keyifliydi 🌺😊
Ara ara bakicam baskasi ile çekiştirme heee😂
Gel sorularıma beklerim her zaman 😊
Ufff ne bu ciddiyet ciddi insan sevmem😒
Yok be daha neler 😂😂😂ciddi olmam gerektiği durumda bundan daha iyisini yapabilirim 😅😅
Kurbaga yemegimi mi yapabilirsin yani hmmm hemde daha iyisini 😍😍😂
Tamam anlaştık ben sana ondan daha iyi bi yemek yapicam söz 😅😅😅ama secimi bana bırak 😂😂😂
Ayyy cok tenks 😋😂
Rica ederim seçimi bana bıraktığın için ben teşekkür ederim 😂😂😂
Iki tercihin var ya on bacak ya da arka bacak 😂
O kurbaga bu masaya gelecek ulen😂😂
Hay Allah'ım ya 😂😂😂 ben sana ön ve arka bacak ikisini bir yapicam sen merak etme 😂😂😂biri yemek diğeri dekor olacak 😂
Dekor mu 😱 kurbağayı mi mumyalayacaksin 😂😂
Daha neler ben sana daha yenilebilir olaraktan kuzu dana tavuk hindi gibi canım mutfagimizdan yemekler yapicam 😂😂😂😂
Nimet mumyalanirmi hiç ya 😒😂😂😂😂
Et olarak sadece kurbaga yiyorum 😂😂
Çık artık şu kurbagadan ya onun heryerin yesen nolacak bi lokma yok ben seni güzel doyurucam sen bana bırak 😂😂😂😂
Yaaa laf soyleme kurbaga askima . Zaten 1000 adim atmissin 😂 evet biraz baktim stalk felan😂😂😂
Evet bugün normalden baya az yürüdüm 😂😂kar kış napacam başka evde yemek yaptım 🤣🤣
Ayy 50 olmus ya yorum. Ben tutmayayım daha fazla😇
Estağfurullah ne zaman istersen 😄😄yazabilirsin 😂😂
Tesekkurler🙃
Rica ederim ben teşekkür ederim 🤗
sushi
Merak edilecek bi tadı var mı sence
şahsen yok ama imkan olursa denene de bilir
Bilindik bir lezzete benzetebilirmisin yani agirmi nasıl bir tadı var ✨kb benimde merak ettiğim bişey ondan sordum bu kadar
estağfurullah. ya farklı bir lezzet benzetemedim :D
Anlıyorum 😄sanırım çok merakın sonu hoş değil 🙂
dene ve gör :D
Yok ya beni destekli birinin iyice gaza getirmesi lazım sen çok şüpheli konuştun 😄😄
ahaha aman onu yiyeceğine git kebap ye biz ondan sonra gidip kokoreç yemiştik epey para harcanmıştı o gün
😂😂çok iyiydi bu bana böyle gel işte 😄😄😄
Dağ kirazı. Neden yedim ki
O nasıl biseyki
Geçen aldım Bi yöresel ürün sergisinden kurusuydu. Tatlı domatese benzettim ve midem bulandı açıkçası
Kızılcık gibi bisey o zaman
Sayılır ama kızılcık mayhoş biraz daha bundan
Anladim merak işte insanın başına getiriyor..🙂
Valla ya meraktan aldım bende pişmanım
O yine bişey değil yorumlara baksana neler var neler 😅
Çok ilginç şeyler yedim nerden başlasam bilemedim
Afiyet olsun
Sağol
Söylemem
Tamam
Kremalı *m