Çok iyi yapmışsın ben fırsat buldukça poğaça börek , ya da kalem böreği yapip buzluğa atarim hemen çalışan bir kadınım çünkü kolaylık oluyor birde Cat kapı bir musafiriniz geldiği zaman hemen buzluktan çıkartıp ısitiyorum çayın yanına her yönden avantaj sağlıyor dışardan bir şey alıyım desen kuru pasta bile 150 TL olmuş ne gerek var masraf yapalım ki seninde eline emeğine sağlık sağlıcakla yersiniz inşallah
Çok pahalı her şey canım maaştan maaşa bir yaş pasta alıyordum en küçük pasta 90 lira bende yaş pastayı bile kendim yapıyorum günümüz ekonomik şartlarında başka şansımız yok gibi ellerine sağlık seninde.💐
Evde yapılanlar daha iyi tabi ki ama tırnaklar kısa olmalı yoksa temizliğinden emin olduğum birisi bile yapsa yemiyorum. Kendimde her zaman buna dikkat ediyorum.
sen gene iyi ya beni gör ben yer sofrasında bağdaş kurmuş şekilde açıyorum hamuru 😂😂 saçımda da baş örtü bağlanmış üstten tam dağlar kızı reyhan şeklinde 😂😂😂
ben var ya 5/6 sene önce hamur açmayı öğrendim hiç unutmuyorum eve geldim yihhuuuu baba hamur açmayı öğrendim benim alet edevata ihtiyacım var çok mutluyum ya dedim (çok istiyordum hamur açmayı öğrenmeyi 😂 ) sonra babam almıştı bana merdane oklava işte o minik yer masasında hamur açmak için 😂😂 şimdi işte onda mantıklar baklavalar açıyorum evdekiler istiyor ben yapıyorum tek hemen kabul ettiğim şey 😂 kız çok pahalı değil onlar ya
Almıyor bacım ananın evinde tahta mi vardı diyo bende 2 sene önce öğrendim hamur açmayı ama herşeyi açarım şimdi senin kadar usta olamasamda 🙈 bide aşçılık kursu istiyorum ah nasip olsa daha neler yaparım neler
geçen bir hastalık dedi doktor ciğerlerde şüphe duydular aman şimdi dünya para mezarı kefeni la yeter gali git kendi kendine öl diyo 😂😂ruh öküzüm o benim 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evde yapmak gibisi yok. Hem daha temiz oluyor, hem de daha az maliyetli.
Evet kesinlikle öyle balım daha az maliyetle daha fazlası ve temizi oluyor.
❤️❤️
Evde yapmak bence
Sen hamur işi sevmiyorsun ama dimi ablam?
Sevmiyorum abla ama dışarısına göre evde yapılan daha güzel ve taze oluyor
İşi bilen kişi yapmışsa evde yapılanın tadına doyulmaz
Kesinlikle katılıyorum ablacım ama yapmayan da yapabilir zor şeyler değil.
Lezzetli olmaz 🥺
Vallahi oluyor ablam be ilk elime oklava aldığımda eşim tam olmasada dışardakilerden bin kat iyi demişti
Yaa ne güzel
Tabiiki evde yapmak..
Emek vermek, sevgi katmak, aşk eklemek 😊
😍😍😍😍
Emek verip ortaya getirmek gerçekten güzel hissettiriyor
Evdeki tabi. Dışarda her yerde güzel yapamıyorlar zaten, tatlıları özellikle. Benim damak tadıma hiç uymuyor dışardakiler.
En azından ne yaptığını biliyorum evde bide dediğin gibi balım herşeyin tadı başka dışardan alınca.
tabiki evde yapıla hamur işleri dahil yemekler vs her anlamda daha iyi sağlıklı..
fotoyu sonra gördüm çok güzel görünüyorlar eline sağlık, sana afiyet olsun.
Çok teşekkür ederim evet sağlıklı, lezzetli ve ekonomik oluyor.
rica ederim. evet bence de katılıyorum
Evde yapmak tabiki hem daha bereketli olur hem daha masrafsız ve sağlıklı olur
Evet balım koskoca 1 tepsi çıktı buzluğa attım çıkar ısıt ısıt ye.
Çok iyi yapmışsın ben fırsat buldukça poğaça börek , ya da kalem böreği yapip buzluğa atarim hemen çalışan bir kadınım çünkü kolaylık oluyor birde Cat kapı bir musafiriniz geldiği zaman hemen buzluktan çıkartıp ısitiyorum çayın yanına her yönden avantaj sağlıyor dışardan bir şey alıyım desen kuru pasta bile 150 TL olmuş ne gerek var masraf yapalım ki seninde eline emeğine sağlık sağlıcakla yersiniz inşallah
Çok pahalı her şey canım maaştan maaşa bir yaş pasta alıyordum en küçük pasta 90 lira bende yaş pastayı bile kendim yapıyorum günümüz ekonomik şartlarında başka şansımız yok gibi ellerine sağlık seninde.💐
Aynen öyle gülüm çok haklısın çok teşekkür ederim 🌹🌿🌹🌿
Evde yapılanlar daha iyi tabi ki ama tırnaklar kısa olmalı yoksa temizliğinden emin olduğum birisi bile yapsa yemiyorum. Kendimde her zaman buna dikkat ediyorum.
Ben uzun tırnaklı hamur işi yapmıyorum o konuda çok dikkat ediyorum çok haklısın bu konuda
Sadece bayramlarda baklava açıyorum. Altın günümüz falan olduğunda dışardan alıp kendim yaptım diye kandırıyorum. Yaşlılar anlamıyolar zaten
Kendin mi açıyorsun gerçekten mi?
Tabi ki hayır, biraz gülelim istemiştim 😔
Erkeksihayvan.
Unutmaktan mı korkuyorsun?
Neyi anlamadım?
Nikimi
😂😂😂
Evde yapmak sağlıklı hesaplı lezzetli ama her evde sen gibisi yok ki 😂
Eşin yapmıyor mu?
Kesinlikle evde yapmak.
Dışarıdan alınanların hepsinde aynı yağ tadı geliyor...
Anam çok yoruldum ama 😂
Olsun yemesi daha güzel olur afiyet olsun 😀
Yiyemiyorum ki hamur işi yemiyorum 😂
Haydaa 😂😂 yiyenlere afiyet olsun siz de çay falan koyun için bari 😂
En iyisi bir Türk kahvesi yapayım 😂
Evet köpüklü güzel gidebilir 😂
evde yapmak ya hamur isinde evde yapilanin tadini disaridaki hicbiri vermiyo
Kesinlikle dışarda ne yapılıyor nasıl yapılıyor bilmiyoruz
aynen katiliyorum
Dışarıdan sağlıklı hijyen hamur işi bulmak zor
El işiyle yapılan hamur yemekleri varken dışarıya bakmam bile
kız yapmakla üşenmemişsin bide siteye resim atmışsın 😂😂
Ve çok hastayım 🤦🤦😂
yok artık 😂😂 bide sağlıklı olsan güne gider gibi donatcan masayı aşağıdan yukarı sağdan sola donatttttttttt😂😂😂😂
😂😂😂😂 https://youtu.be/F2ShHP0SJDs
😂😂😂😂
Hasta hasta güldürdün beni 😂
ölme emi 😂😂😂😂
Ölmeye hiç niyetim yok şu an için 👻👻
😂😂 tamam
Yapabilsem kendim yaparım da elimden gelmez hiç
Evde yapmak en iyisi dışarıdakiler hiç iyi olmuyor
oh ohh aynı bende böyleyim hamur açarken 😂
Tipim kayıyor dimi ben kötü görünüyorum😂😂
sen gene iyi ya beni gör ben yer sofrasında bağdaş kurmuş şekilde açıyorum hamuru 😂😂 saçımda da baş örtü bağlanmış üstten tam dağlar kızı reyhan şeklinde 😂😂😂
O tahtadan almak istiyorum benimde ayaklarım ağrıyor ayakta açarken ama herifi daha ikna edemedim çok para alamam diyo 😂
ben var ya 5/6 sene önce hamur açmayı öğrendim hiç unutmuyorum eve geldim yihhuuuu baba hamur açmayı öğrendim benim alet edevata ihtiyacım var çok mutluyum ya dedim (çok istiyordum hamur açmayı öğrenmeyi 😂 ) sonra babam almıştı bana merdane oklava işte o minik yer masasında hamur açmak için 😂😂 şimdi işte onda mantıklar baklavalar açıyorum evdekiler istiyor ben yapıyorum tek hemen kabul ettiğim şey 😂 kız çok pahalı değil onlar ya
Almıyor bacım ananın evinde tahta mi vardı diyo bende 2 sene önce öğrendim hamur açmayı ama herşeyi açarım şimdi senin kadar usta olamasamda 🙈 bide aşçılık kursu istiyorum ah nasip olsa daha neler yaparım neler
bende sen kadar açıyorumdur işte ya 😀 baklava açamıyor musun?
enişte pinti 😀😂 anamın evinde yoktu ise kocamın evinde olmayacak diye kural mı var de 😂
geçen bir hastalık dedi doktor ciğerlerde şüphe duydular aman şimdi dünya para mezarı kefeni la yeter gali git kendi kendine öl diyo 😂😂ruh öküzüm o benim 😂
evlilik bu olmamalı korkutma be 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂
Senden almak. Kaç para bunlar
Ben satış yapmıyorum isteyene İzmir de olana ikram ederim m
Valla hiç yememek desem🙃
Bence yemek ama bende yemiyorum pek😂
Kilo alıyoruz sonra yaa😂
52 kiloyum şu an için 😂😂
İyi çok değilsin 😊
evde yapmak güzel ama farketmez ikisini de yerim
Açken ben ben değilim mi diyorsun?
eveet ama evdekini tadı başka olur
Herkesin senin gibi hamarat sevgilisi vs yok
Evlen eşin yapsin o zaman 😂
Güya içi dışı senin gibi birini bulacaktın 🤣
Dışı nasıl benim gibi olsun 😂
Agresif görünüşlü ama anaç ruhlu 🤣
Evde dahabiyi kolay gelsin
Teşekkür ederim canım benim 💐
Rica ederim kuzum
bence hamur işi evde yapılmalı
Evde yapımı her zaman daha iyidir.
Evde yapmayı tercih ediyorum
Eline sağlık
Anamiz niye yapmıyor yahhu
simit ve açma dışında yok
Elde yapmak tabiki
Ev de daha lezzetli oluyor
Evde yapmak tabii ki.
Dışarıdan almak bence
Evde yapmak
Katılıyorum canım benim yorucu olsa da evde yapılan en güzeli
evde daha ekonımikhemde stres atar
Stres atıyor mu emin misin?😂
gerçek çok iyi gelir
Evde yapanı bulursam evime alıcam sjddjjdk
Evde yaomak
Bende öyle düşünüyorum
Eminim guzel yapiyorsun Hamarat ☺️
Sana yaptırmak çok güzel gorunuyor
Yaparım canım benim
Teşekkürler ♥️
Ellerine sağlık cok güzel olmus
Sen bu hamur işinde baya marifetlisin maşallah
Çok teşekkür ederim evet çok güzel oluyor.
Olsada yesek
Göbeğini çekersen bişey söyleyeceğim sana yok😂
Onlar sayesinde bu göbek
Evde yapmak
Evet balım katılıyorum yorucu ama lezzetli ve temiz
Keşke imkanım olmuş olsa tadına baksam dimi :))
İzmir'e yolun düşerse beklerim canım
Çok tatlısın teşekkür ederim 🥰
Hamur yememek
Neden?
gluten insanları en çok hasta eden besindir bununla ilgili yazılmış dr. ların kitapları var uzun sürede vucuddaki enflamasyonu ciddi arttırıyor
Evde yapmak
Evet bende öyle düşünüyorum
Anama yaptırmak 😂
Elleri dert görmesin annenin😂
Tüm anaların görmesin :)
evde yapıyorum
Ellerine sağlık canım 💐
Kendim yapmayı tercih ediyorum
Evde yapmak daha iyi.
Evde yapmak
Evde
Evde en iyisi