Yeme & İçme Ülkemi çok özledim, kar düştü mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bournemouth'da yaşıyorum 2 yıldır. Ülkem gözümde tütüyor. Havası, suyu, yemekleri bir başka. Burada hiç bir şeyin tadı yok. Etli ekmek diye getirdiklerine bakın :( Ülkemi çok özledim, kar düştü mü? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Anam kendi ellerimle ülkemizin güzide yemeklerini yediresim geldi şu an sana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Keşke😔 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. tamam işte etli ekmek adamlar vaadettikleri şeyi getirmiş :P et ve ekmek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Etli ekmek böyle değil ki ama türkiyede Yorumla u tenedos +1 yıl üff Yorumla
Ebruliiii33 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ama bizi çok kıskanıyorsunuz olsun 😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben sizi kıskanmam ki neden öyle dedin Yorumla Ebruliiii33 +1 yıl boş ver Silivri soğuk 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Imm anladım ben şimdi seni sen diyosun tayip diyo Avrupa bizi kıskanıyo 😄😄 tabi ne demezsin. Kıskanclıktan ölüyorlar mesela burdakiler :D Yorumla Ebruliiii33 +1 yıl Ben senin gibi yurt dışında değilim şşt 🤫 Yorumla
HaldenMemnun Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Birileri sürünmeyi özlemiş diye yorumladım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok ben özlesem bile temelli gelmem birdaha oraya. Yorumla HaldenMemnun +1 yıl Gel eurolarla kral gibi yaşa git ne güzel değil mi :') Yorumla Soran +1 yıl Ben isterim ki euro bir tl olsun sizlerde rahatça yaşayın hep istiyorum bunu Yorumla HaldenMemnun +1 yıl Biz istiyoruz dayı biz de... Yorumla HaldenMemnun +1 yıl Biz de* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anam kendi ellerimle ülkemizin güzide yemeklerini yediresim geldi şu an sana
Keşke😔
tamam işte etli ekmek adamlar vaadettikleri şeyi getirmiş :P et ve ekmek
Etli ekmek böyle değil ki ama türkiyede
üff
Ama bizi çok kıskanıyorsunuz olsun 😀
Ben sizi kıskanmam ki neden öyle dedin
boş ver Silivri soğuk 🙈
Imm anladım ben şimdi seni sen diyosun tayip diyo Avrupa bizi kıskanıyo 😄😄 tabi ne demezsin. Kıskanclıktan ölüyorlar mesela burdakiler :D
Ben senin gibi yurt dışında değilim şşt 🤫
Birileri sürünmeyi özlemiş diye yorumladım
Yok ben özlesem bile temelli gelmem birdaha oraya.
Gel eurolarla kral gibi yaşa git ne güzel değil mi :')
Ben isterim ki euro bir tl olsun sizlerde rahatça yaşayın hep istiyorum bunu
Biz istiyoruz dayı biz de...
Biz de*