Yeme & İçme Siz kahve insanı mısınız yoksa çay mı? n4zkyy Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor kahve çok seviyorum çay pek tercih etmem ama bitki çaylarını severim Siz kahve insanı mısınız yoksa çay mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kahve seviyorum 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Dün 5 çok yakın arkadaş çay kahve içtik birşeyler yedik, kalkmadan öncede birer kadeh şarap 🍵☕️🍷 0 0 Yorumla
tamircik Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl İkisi de 👉👈Sabah kahve ile başlarım öğlen ve ikindi çay Akşam yine kahve 😄 0 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kahvem olsun sürekli yeter bana.☕🫰 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 627 cevap paylaştı. Çay ama arada kahve güzel gidiyor 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. çAY. 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 689 cevap paylaştı. Önce çay sonra kahve, günaydın 😊 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kahve iyidir, çayla aram yok 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 869 cevap paylaştı. Çay insanıyım 0 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Çay insanıyım 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Kahve 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kahve seviyorum
Dün 5 çok yakın arkadaş çay kahve içtik birşeyler yedik, kalkmadan öncede birer kadeh şarap 🍵☕️🍷
İkisi de 👉👈
Sabah kahve ile başlarım öğlen ve ikindi çay
Akşam yine kahve 😄
Kahvem olsun sürekli yeter bana.☕🫰
Çay insanıyım
Çay ama arada kahve güzel gidiyor
çAY.
Önce çay sonra kahve, günaydın 😊
Kahve iyidir, çayla aram yok
Çay daha geyikli
Çay insanıyım
Çay insanıyım