Dışarıda yemek yerken havalı gözükmek için salata sipariş eder misiniz?
Ben etmiyorum zaten yediklerimden dolayı sürekli eleştiriliyorum ama böyle yapanlar var.

Dışarıda yemek yerken havalı gözükmek için salata sipariş eder misiniz?
Ben etmiyorum zaten yediklerimden dolayı sürekli eleştiriliyorum ama böyle yapanlar var.

Salata sevmem , dışarıda da neyle doyabileceksem onu sipariş ediyorum. Bir tanıdığım vardı yemeğe gitmiştik ben makarna sipariş verdim bu da salata istedi diyetteyim ben diye. Bir tabak salatayla iki sepet ekmek yemişti
Cevap
10Cevap
Hayır gerekmiyorsa sırf göstermelik olarak söylemem.
Evet salata yerim
Salata yiyince havalı mı olunuyor ahshs biteremeyeceğimi bilsem bile büyük büyük hamburgerler pideler söylüyorum ben ne olmuş oluyorum
hayır ahahah aklıma şey geldi bir kere kardeşimle yemek yiyoruz ben pizza siparişi verdim bizimkisi sezar salata istedi sonra garson gitti ay g*tüm ya salata mı yiceksin yani dedim 😂😂😂😂😂
🤣🤣🤣 doymayacak da salatayla
içinde kızarmış minik ekmeklerle doydu işte 😂
Salatayı evde de yerim niye dışarda ona para veriyim
Keşke herkes böyle düşünse
Ben yemeğe salata yiyerek başlarım alışkanlık. Sonra yemek yerim. Dışarıda da aynısını yaparım
Yok valla hiç öyle dertlerim olmadı. Genelde zaten yemeye sevgilimle çıkıyoruz her çıktığımızda da ne istiyorsa canım onu sipariş ediyorum hatta normalde salata da yemezdim de işte manit alıştırdı beni de yine arada yemeğin yanında yiyom😅😅
Ben salatanın içerisine az tavuk ya sa az ton başlığı koyduruyorum, gayet havalı ve doyurucu oluyor. 😎
Havayı kime niye atayım ki diyetteysem tabi salata yerim, diyette deyilsem karnım açsa canım ne istiyorsa onu yerim
Kebap da havalı söylerim bir kebap 😄 allah aşkına yemeğin havalı göstereni mi olur ne istiyorsam o an onu sipariş ederim ilahi😄😄
Kebap söylerim yanında salata geliyor zaten ya salataya para mı vercem bide
Aynı ben gibi 😂 hiç valla kebabın salatası yeter
Salatayla doymam. Hem salata yiyerek havalı görünen kimseye denk gelmedim
Sağlama dikkat ediyorum tavırları işte. Ben kuş kadar yerim sebze severim gibi
12.00_13.00 arası korili tavuk salatası yerim. Ancak tadını sevdiğim için. El alem için damak tadımdan vazgeçmedim, geçmem de!
Salata söylemenin havayla ne alakası var, hem ayrıca gayet doyuluyor tavuklu, peynirli salatayla..
hayır tabii ki. hava atmak istiyorsam bunu salata yiyerek yapmazdım daha havalı şeyler var hayatta
Havalı olsun diye söylemem, canım salata çektiyse söylerim.
Hiçbir zaman karnımı iyice doyurana kadar yemiyorum zaten söylerim
Söylemem, sadece yemek gerekiyorsa söylerim. Gerekmiyorsa söylemem
Salata yiyerek havalı gözükmek mi bu saçma düşünceyi kafana kim soktu xljahbgbb
Bana doymak icin yettigi icin salata soylemisligim oldu😬
Salata söyleyince havalı olunduğunu düşünmüyorum, canım ne isterse yerim umrumda değil jdjxj
Havali olsun diye pizza söylemek daha mantikli
Ay asla 🤣 evde çok güzel ve çok sık yaptığım bir şeyi dışarıda para verip yemek enayilik gibi geliyor 😁
Sadece diyetteysem.. onun dışında canım ne istiyorsa onu söylerim karnını doyurmanın havası mı olur 🙂
Ay kime hava atacağım 😃 sülememm
Genelde erkeklere hoş gözükmek için salata söyleyenler oluyor. Bizim okulda var böyle tek kalınca ekmek arası ortamlarda Sezar salata
Karnımızı doyurmaya gitmiyor muyuz amk salatanın havayla ne alakası var aile evinde sofra kurulunca başka yemekler olsa da yemiyorum ben salata gereksiz geliyor
ben dışarda yemek yiyorsam salataya asla para vermem
Gezdiğim insanlar belli olduğu için biz gömüyoz yani seni eleştiren insanlardan uzak dur herkes dönsün kendı popon baksın sonra sana laf söylesin
Bir salata yiyecegim ve hvali olacagim ama karnim doymayacak zaten öyle birinin yanjnda takiliyorsam direkt ayrilmam gerekir çunkü rahat edemiuorum var mı ötesi
Salata yiyince havalı mı olunuyormuş daha neler 😂😂😂
Yemek benim için ayrı bir zevk yani eğer zevk almayacaksam söylemem
Salata yemek havalı değil sadece yiyorsun
Söylemem, havalı olmama gerek yok.
Hayır ayrıca niye otlanıyım et varken
Etmem ya açsam acimdir
:)))) hayır asla söylemem
Hayır asla hele dışarda salata yemem
Hayır tercihim değildir salata
Tabikide hayır. Havalı olcam diye aç mı kalayım?
doymadiktan sonra ne yapım ben salatayı
Salata genelde ikramlari oluyo
Söylemem. Ki dışarıda salata yemiyorum zaten.
Hayır çünkü havalı değil
Hiç huyum değil neysem oyumdur.
Söylemem ne yemek istiyorsam onu söylerim
hayır ya ona para mı vereyim
Salata sevmem hem boşuna çöpe gidiyor
Söylemem o bile pahalı
Söylemem
Söylemem ve bu havalı değil mallığon daniskası
Kimseye kendimi kanıtlamaya gerek yok
Asla böyle bir saçmalığa girişmem
Bunun havalilikla ne ilgisi var
Asla doymiycaksam ki doymam gereksiz