Ben Torku'yu daha çok beğeniyorum.
Torku
Eti
Ülker
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben Torku'yu daha çok beğeniyorum.
Ülker'in gofreti bana tahta gibi geliyor. Ülker'in tüm ürünlerini seviyorum ama sadece Ülker çikolatalı gofreti sevmiyorum. Onun dışında Eti'nin çikolataları daha güzel 😋
Türkiyenin çikolatalarını pek sevmiyorum. Gerçek çikolata Belçikada var.. "Grand Place" Côte d'Or, Leonidas, Elisabeth,.. Tadına baktığınız an onca zaman bizi kandırmışlar diyeceksiniz😅 Ağızda dağılan enfes bir tad.. espresso ile muhteşem ikili☕🍫🤤
Eti'nin çikolatalarını çok severim, zaten Eskişehirliyim ve Eskişehir üretimi ürünlere bayılırım. Nadiren tüketsem de, biraz Torku çikolatalarını severim; ama Ülker'in çikolatalı gofreti dışındaki çikolatalarının tadını hiç sevmiyorum.
İlk okula giderken diasa vardı onun kendi çikolatası vardı her gün bir paket antep fıstıklı alır yerdim çok güzel tadı vardı bazı zamanlar bulamaz Nestlé ya da milka alırdım ama o en güzeliydi.
Cevap
21Cevap
Eti severim
gofret dersen çokonat ya da tadelle maxinut derim
ama çikolata dersen nutella
milka çikolata rüyası ❤️😍
tadelle beyaz çikolata
crunch çikolata derim ☺️
Ülker'i seviyorum ama fetullahçı oldukları için Atatürkçü Eti'yi yiyorum. Zaten Eti daha doğal tatlı kesin Ülker bir sürü işlenmiş GDO'lu şeyler katıyor tat güzelleştirmek için
Eti Hoşbeş, porsiyonu ve lezzetiyle bana hitap ediyor. Çikolatası damak tadıma çok uygun ve lezzetli.
eti nin ahenk diye bir gofreti var. üstüne gofret tanımam.
heleki dolapta soğuduktan snra yiyeceksin.. baklavalar pastalar halt etmiş yanında
Damak fıstıklı çikolata severim. Mevcut değilse eti fıstıklı çikolata🤌
Hiçbirini denemedim galiba ama ülker diyim çünki eski komşumun kızının ismiydi daha cazip geliyor.
Eti bi de Bunun gold olanı var o daha çok güzel
hepsini severim ama yiyemem artik diyetteyim
Ben eti markayı seviyorum, sonra da al beni, daha sonra da bitter çikolataları
Eti Karam yerken beyin orgazmı yaşıyorum o nasıl tat yapmışlar offf
Baydı ya bunlar, yerken de severek isteyerek yemiyordum, lakin seçmem gereken bir şey varsa o da damak baklavadır
Ülker çikolatalı gofret:) Adamlar içine ne koyuyorlar anlamadım ama insanın yedikçe yiyesi geliyor.
Biliyor musun çikolatalı olsun marka falan farketmez. Her çikolatayı yerim yeter ki bitterli olmasın
Ülker çikolatalı gofret.
Eti yi severim
Kesinlikle torku
Milka ile Nestlé nerede 🥺
Eti hoşbeşi daha çok seviyorum...
Ülker gofretin tadını beğeniyorum
Ülker.. damak tadı 1 başka dır.
Torku
En iyisi Eti tabi ki hemde açık ara
Ucu de guzeldi sanirim
Nestlé
Eti Karam gurme