Yeme & İçme İncirin hangi hali hoşunuza gidiyor? Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bonjour!İncirin hangi hali hoşunuza gidiyor?-Daldan kopardığım hali çok güzell <3 İncirin hangi hali hoşunuza gidiyor? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kuru incir 1 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı. İnciri hiçbir şekilde sevmiyorum, ne kurusunu ne meyvesini. Tadına baktım ancak bana hitap etmedi yaa sevemedim. 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kuru incire bayılıyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 19 gü Taze incir mevsiminde güzel ama taze olan biraz meşakkatli bence. Haşlanmışı ya da reçeli daha pratik. Taze halini alıp da yerken çekirdekleri falan can sıkıyor. Kurutulmuş da iyidir aslında ama bence çiğ haliyle yenmeli. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Normal hali 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kuru incir
İnciri hiçbir şekilde sevmiyorum, ne kurusunu ne meyvesini. Tadına baktım ancak bana hitap etmedi yaa sevemedim.
Kuru incire bayılıyorum.
Taze incir mevsiminde güzel ama taze olan biraz meşakkatli bence. Haşlanmışı ya da reçeli daha pratik. Taze halini alıp da yerken çekirdekleri falan can sıkıyor. Kurutulmuş da iyidir aslında ama bence çiğ haliyle yenmeli.
Kesinlikle yaş ve çok olmamış hali
Incirle ilgili her sey makbuldur.
Yaş incir, en sevdiğim meyvelerden
Her halini çok seviyorum.
Normal hali