23 yaşındayım. Daima kendimden büyük erkeklerden hoşlandım. 10-15 yaş. Eğer sevgilim olursa da baba kızım, yavrum gibi sahiplenici sözler söylesin, bana emir versin, ama mesafeli de olsun, beni kimsenin uzmesine izin vermesin, üzülürsem de onun kollarında üzüleyim, onun kollarında ağlayayım istiyorum. O yaştaki bir erkeğin olgun ve kendininden emin hareketleri, egolu oluşu bike beni çok cezbediyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖzellikle baba sevgisinden şefkatinden ilgisinden uzak büyüyen kızlarda bu görülüyor. Ben asla eleştiremem, büyük haksızlık olur. Her kadının sevgi, ilgi görmek hakkı. Kadındır bu dünyayı güzelleştiren şey
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı senin gibi bir kız var hayatımda geçen yazdan beri yakınlığımız sürüyor, kızı aslında 3-4 senedir tanıyorum apartman komşumuz, sadece merhabadan ibaret bir yakınlığımız vardı, kız 7 yaşındayken babası terk etmiş bunları kız babasına çok düşkünmüş ve babasının yokluğunu baba şefkatinin korumacılığının eksikliğini hep hissede hissede büyümüş. biz geçen sene Temmuz ayında ilk kez yakın muhabbete girdik, o zaman 17 yaşındaydı, ilk karşılaştığımızda bankta akşam vakti ağlıyordu, yanına oturdum dizine mendil koydum, yüzüme baktı bir an, yanıma sokuldu başını omuzuma koydu öylece 2,5 saat bankta oturduk denizi seyrettik ama kız ağladı hep... ertesi sabah kahvaltıya gittik birlikte. sinemaya gittik.. bir haftada aşırı vakit geçirdik, duygusal olarak çok bağlandı kız bana bir anda, bana sokulup öylece uzun süre kalmaları benim de çok hoşuma gitti, ama kız babasına olan özlemiyle benim kucağımda kendini güvende hissettiğini söylemişti, kısa zamanda iyice bağlandık. biz tanıştıktan 10 gün sonra felan kurban bayramıydı kızın annesi memleketine gitti kız gitmek istemedi sırf benimle vakit geçirmek için ve bayram boyunca ben de kaldı, birlikte uyuduk hep kucağıma gömülüp öyle güzel uyuduki hep senin kucağında kendimi çok mutlu ve güvende hissediyorum der hep. ama asla cinsel anlamda bişey olmadı, yalnızca yanaklardan öpme durumu oldu o kadar ama o bile muhteşem bir duyguydu pamuk gibi yanacıkları var kızın. aynı senin anlattığın gibi kız onu sahiplenmemden korumacı davranmalarımdan kucağmda güvenle uyumaktan aşırı mutluydu hep. hediyeler aldım, ihtiyaçlarını aldım, hatta ped bile aldım kıza utana sıkıla marketten :D , özel herşeyini paylaşmaya başladı güvenince, neyse 6 ay böyle iyice biz duygusal anlamda bağlandık, ama kız daha çok bağlandı, buluşmadığımız zamanlarda ya da akşam eve gidince hemen görüntülü arardı saatlerce izlerdik birbirimizi, kız uyurken bile koyardı telefonu karşısına onu izlerdim ben o uyurken... 6 ay sonra ilk yakınlaşmamızı öpüşme şeklinde yaşadık ama çok güzeldi yine kucağıma gömülüp öylece televizyon seyrettiğimiz bir gün bir de bana baktı ve dudaklarını yanaştırdı, öylece aheste aheste öpüştük uzun süre... şu an geldiğimiz noktada kız bekaretini bile bana vermek istiyor senin kadının olmak istiyorum sen bunu hak ediyorsun çinkü bana hiç dokunmadın güven verdin kucağında uyudum istesen dokunabilirdin hatta herşeyi yapabilirdin ama sen bana kıymadın, o yüzden ben herşeyimle senin olmak istiyorum, evlenmemiz şu an zor ama sen nasıl istiyorsan ne zaman istiyorsan ben hazırım diyor... benim en çok hoşuma giden bana güvenip kucağıma girmesiydi 3 ay önce tamamen soyunarak kucağıma girdi ve ilk sevişmemizi yaşamıştık, çok güzeldi o heyecan bile, kızın güven duyduğu biri olmak benim en çok hoşuma giden durum oldu, bakalım neler olacak, darısı senin de başına inşallah gönlüne göre çıkar karşına inşallah seveceğin güveneceğin arzu ettiğin gibi bir erkek. sorunu yazdıklarını görünce içimi döktüm bende, fazla uzattım kusura bakma
036 Yorumla
Soran+1 yılO sende babasının sefkatini istiyor belkide ama sen ona karsi ne hissediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılevet aynen, o şefkaki gösteriyorum ona, sevgiliyiz sevgili gibi yaşıyoruz ama mesela bazen o küçük bir kız çocuğu ben de babasıymışım gibi ona ayıcıklı çikolata alıyorum bonibon alıyorum o kadar çok mutlu oluyor ki, ya da bir kaç kez duş alacağı zaman gittim yanına onu ben yıkadım sabunlayıp şampuanlayıp, saçlarını kuruttum, yani nasıl çocuğunu yıkarsın giydirirsin aynı öyle, kıza kilotunu bile giydirmiştim, saçlarını taramıştım ve ne kadar mutlu olduğu gözlerinden bakışlarından belliydi, saçlarını hep tararım zaten beline kadar saçları var, yanımda yatarken parmaklarımla saçlarını taramamı okşamamı çok sever, bazen böyle baba kız gibi takıldığımızı hissediyorum onun bundan çok mutlu olduğunu görüyorum ama sevgili olarakta çok mutlu, uzun uzun öpüşürüz, uzun uzun göğüslerini vücudunu bacaklarını öper okşarım çok hoşuna gider, bazen kendi ellerimle ona masst* yaparım zevk alır mutluluktan ağlar, yalnız kızın çok tuhafıma giden bir özelliği var cinsellik olarak yakınlaşmaya öpüşüp elleşmeye başladığımız günden itibaren kız sürekli t*şaklarımla oynamayı çok seviyor, sürekli eli toplarımda, avucunda onlarla sürekli oynuyor normal yanyana otururken de kucağıma gömülüp uyumak için yattığımızda da eli hemen benim t*şaklarımla gidiyor, benim de hoşuma gidiyor elbette ama tuhafıma da gidiyor bir kızın onlara bu kadar meraklı ve ilgili olması, sen nasıl benim memelerimi okşamayı seviyorsan ben de bu topişlerini okşamayı seviyorum diyor :D :D bizim başka bir durumumuzda aramızda dini nikah yaptık birbirimizin helaliyiz, ondan sonra sevişmelere başladık. senin kadının olmaktan çok mutluyum diyor hep benim için de aynı ben de çok mutluyum ve aramızda güzel bir aşk ve tutku var. aynı apartmanda oturuyor olmamızda coğrafi avantaj sağlıyor her fırsatta görüşüyoruz, bazen o bana yemek yapıp getiriyor bazen ben ona yemek yapıyorum ya da kahve yapıyorum. kız bir tek annesiyle yaşıyor annesinin de dükkanı var geç saatlere kadar hep dışarda, kız çoğunlukla hep yalnız, çok kitap okur
Cevap sahibi+1 yılsen böyle bir beraberliğe nasıl bakardın bazen baba kız gibi bazen sevgili karı koca gibi olsanız tuhaf mı karşılardın yoksa
Soran+1 yılGüzel bir ilişkiniz var, kıskanmadım diyemem :) annesi biliyor mu nikahi
Soran+1 yılBen baba kız olayına pek sıcak bakmıyorum ama benim için önemli olan tecrübesi, olgunluğu, bana yol gösterecek olup benim ona itaat etmem vs. Dominant olsun istiyorum yani
Cevap sahibi+1 yılyok annesi bilmiyor yani ben öyle tahmin ediyorum. baba kız gibi değil de mesela sevdiğin erkeğin seni yıkaması saçlarını taraması vs gibi şeyler hoşuna gider miydi tuhaf mı karşılardın, bizim aramızdaki muhabbette baba-kız gibi değiliz zaten ama bazen kızın tavırlarından öyle seziyorum sadece yoksa bildiğin sevgili hatta karı koca gibiyiz bir tek şu an ilişki yaşamıyoruz kızın bekaretini henüz almadım kız aslında istiyor senin hakkın diyor, ilk birlikte uyumaya başladığımız zaman daha hiç sevişme yaşamamıştık ve beni test etmiş kucağımda uyurken bir defasında uyurken göğüsleri açılmıştı ben farkedince hemen üzerini örtmüştüm bir defasında da şortu sıyrılmıştı yine farkedince şortunu çekip üzerini örtmüştüm meğer kız bunları bilerek yapmış beni test etmek için ve sen sınavı geçtin demişti güvenini tam olarak öyle kazanmıştım :) o da çok hoşlanıyor ona hükmetmeme, sahiplenmeme, onun işlerini ya da ihtiyaçlarını gidip alıp gelmemden vs. ona da kendi elbise dolabımda yer açtım bir sürü özel kıyafetler aldım iç çamaşırları aldım, bir düzine rengarenk çiçekli böcekli kilotlar sütyenler almıştım onları görünce bayılmıştı bunları nasıl gidip aldın utanmadın mı demişti :D :D bana itaat etmesi, güvenip soyunarak kucağıma girmesi, sırlarını anlatması, bana teslimiyeti ve senin kadınınım artık sözleri çok çok hoşuma gidiyor, ayrı bir haz veriyor bana. olgun tecrübeli tavırlarım onu sahiplenmem de onun çok hoşuna gidiyor... aramızda yaş farkı var o daha gencecik bir kız kafama takılan tek şey bu annesi öğrenirse ne tepki verecek diye ama kız rahat yetişmiş annesi pek karışmaz baskı yapmaz kıza, o da saygısızlık arsızlık yapmaz annesine hiç. senin için mesela olgun erkekle yaş farkı ne kadar olması sana göre uygun karşılarsın, 50 yaşında bir erkeği de istemezsin heralde değil mi? 20 li yaşlardaki bir kız için 30-40 yaş arası erkek bence en ideali
Soran+1 yılEvet, 15 yaş maximum. Peki birlikte oldunuz mu?
Cevap sahibi+1 yılyok önden ve arkadan ilişki yapmadık hiç, kız hep diyor ama sen ne zaman istersen ben hazırım tam anlamıyla senin olmaya ama kız daha çok genç acele edip sonradan pişman olmasını istemiyorum o yüzden ağırdan alıyorum ama içim gidiyor çünkü o kadar güzel ki vajina kısmı incecik dudaklı bembeyaz kaymak gibi, bazen okşuyorum ve okşaması bile o kadar çok hoşuma gidiyor ki, yetişkin kız ama vücudu 14-15 yaşındaki kız gibi, onunla birlikte olmak aşırı zevkli olacak kesinlikle ama henüz değil, sürtünme yapıyoruz en fazla penisi vajina dudaklarının arasına sürterim uzun süre, kızın çok hoşuna gidiyor tabi benim de. sen peki evlenmeden ilişki yaşar mıydın gönlündeki gibi erkekle
Soran+1 yılEvlenmeden asla yapmazdım
Soran+1 yılUmarım söylediklerin, anlattıkların doğrudur çünkü burada yalan söyleyen çok
Cevap sahibi+1 yılilişki konusunda mı genel olarak mı söyledin, ama bu kadar uzun uzun anlattım sordun diye bu kadar fazla sallanmaz heralde demi ;)
Soran+1 yılYanı evet, ama güzel bir ilişki
Cevap sahibi+1 yılevet, sadeceilişki değil güzel ve tutkulu bir aşk ve sevgi bence. aşk ve sevgi bambaşka bir duygu gerçekten, sevdiğinin her an yanında olmasını istiyorsun onun her hali sana hoş geliyor, haz veriyor. darısı senin de başına inşallah sen de çok gençsin karşına çıkar gönlündeki gibi bir erkek inşallah ve çok mutlu huzurlu olursunuz.
Soran+1 yılDaha önce sevgilim olmadı. Ama sevdiğim vardı. Onun da bana baktigindan cok emindim. Bir çok kez adım attım. Ama geçenlerde yüzük takmış. Nisanlanacakmis babası söyledi. Acı çektim uzunca. Hala da çıkmıyor aklından. Artık kimseyi sevmem. Görücü usulü ailemin dediğini yapacağım.
Cevap sahibi+1 yıl:( gönlünde bir yara olarak kalacak anlaşılan arzuların ve sevdiğin :( yıllar önce benim de çok sevdiğim bir kız olmuştu hala içimde yaradır 15 sene geçti en son görüşmemizin üzerinden şu an duygusal olarak bişey hissetmiyorum sıradan biri gibi ama aklıma hayalime gelir arada... onu hatırlatan şeyler olur... ama geçmişe değil geleceğe bakıyorum, yanımda beni seven kızla mutlu olmaya onu mutlu etmeye çalışıyorum ve çok seviyorum. bence sen de ümitsiz olma, olmaz olmaz dersin ama bir bakarsın karşında tam istediğin arzu ettiğin gibi biri, olumlu düüşün bence her zaman, en kötü şartta bile olumlu düşün, olumlu güzel düşünmek bile bir duadır arzularına hayallerine kavuşmayı istemektir.
Soran+1 yılIşte umut etmek her zaman iyi değil bazen umudunu kaybetmek özgürlük oluyor onun için çok umut etmiştim neyse teşekkür ederim
Soran+1 yılNedense gün boyu sizin ilişkiniz aklımdan çıkmadı, çok hoş bir şey
Cevap sahibi+1 yılbazen yaşadıklarımızı ben de düşünürüm ve düşünmek bile hoşuma gider.. sen neler düşündün bizim hakkımız da bütün gün aklımda çıkmadı dedin, en çok hoşuna giden ya da seni etkileyen ya da ahh keşke bende yaşayabilsem dediğin neler oldu anlattıklarımdan ilişkimizden, paylaşmak istersen tabiki de
Soran+1 yılCinsel kısımları beni pek ilgilendirmiyor ama senin onu sahiplenici konuşman benim için en güzel kırımlarıydı sanki film izliyormuşum gibi hayal ettim
Cevap sahibi+1 yıl:) bizim ilk yakınlaşmamıza sebep olan şey geçen yaz bu kızın akşam 10 da sahilde bir bankta nerdeyse hüngür hüngür ağlarken bulmamdı, onun yanına oturduğumda o bana sokulup başını omuzuma koyduğunda kendi kendime seni bir daha kimsenin üzmesine ağlatmasına izin vermeyeceğim demiştim, sonra ona da söyledim bunu, bir tek sevinçten ağlayabilirsin demiştim, bazen sarılıp öylece sessizce kalırız hiç bişey konuşmadan, birbirimizin nefes alıp verişini dinleriz manzarayı yıldızları seyrederiz ateş böceklerini dinleriz, çok huzur verici. Genel de hep o bana değil de benim ona sarılmamı bekler kolumun altına girer kollarımı boynuna dolar, bunu hep yapıyor onun bana sığınması çok güzel bir duygu... Cinsellik bizim içinde ilk planda olmadı hiç, asla kızı kullanmak gibi bir düşüncem olmadı daha çok onu sahiplenme duygusu ağır bastı hep, onun izin vermediği ya da ilk adımı atmadığı hiçbişeyi yapmadım, mesela ilk o bana sokuldu ilk o sarıldı, ilk o öptü, ilk o benim kucağıma girdi, ilk o soyundu vs... ama bu arsızlıktan değil kendini güvende hissettiği için kendini bana teslim etmek arzusu ağır bastığı için ve benim ona saygı gösterip asla bencilce dokunmadığım için bana mükafat olarak böyle davrandı.. neyse uzatıp kafanı şişirmeyeyim
Soran+1 yılPeki ona ne diye hitap ediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılbir çok şey diyorum ama en çok Hayatım diyorum, bazen Fıstığım diyorum bazen Etipufum diyorum, bazen küçük kız çocuğu gibi seviniyor ya da kucağımda öyle hissediyorum o nu öyle zamanlarda Etipufum diyorum yüzünde güller açıyor gözleri ışıl ışıl oluyor, Gülüm, bahar çiçeğim... O da bana Hayatım der genelde, bazen erkeğim diyor, erkeğim demesi çok hoşuma gidiyor hem de guru veriyor bana öyle düşünmesi.. böyle şeyler... mesela senin sevdiğini sana nasıl hitap etmesini istersin,
Soran+1 yılEtifpufum fıstığım falan bana çok çocuksu geliyor kötü değil ama ben daha sahiplenici şeyler severim kızım yavrum vb.
Cevap sahibi+1 yılhiç yavrum demedim, bazen sevişirken çok aşırı zevk aldığım da kızım diyorum ahh kızım sen bambaşkasın beni uçurdun bambaşka bir boyuta soktun yine gibi şeyler söylerim, ama galiba senin kızım demesini istemen sanırım sahiplenici tavırla baba tavrıyla söylemesi mi, yanlış mı anladım? aa o bana bazen Meleğim diyor, sen benim kurtarıcı meleğimsin beni o halde gördün ve bırakıp geçip gitmedin, mendil verdin ve en önemlisi o an hiç konuşacak durumda değildim ve sen hiç bir şey sormadan beni kabul ettin sahiplendin sana sığınmama izin verdin, ilk başta üzüntüden ağlıyordum ama başımı omuzuna koyunca mutluluktan ağladım demişti..
Soran+1 yılDediğim gibi sahiplenici geliyor, onun hostesindeymişim gibi
Cevap sahibi+1 yılben mesela ona çok karışırım herşeyini bilmek isterim giyeceği kıyafetlerini felan, sürekli görüntlü görüşürüz napıyorsun ne giyiyorsun derim ya da ya çiçekli bir kıyafetin vardı onu giysene çok hoşuma gidiyor o senin üzerinde derim hemen giyer hatta soyunup giyinirken bile izlerim onu hep o da beni tabiki, bazen duşa girince yine görüntülü görüşürüz hangi şampuanı sabunu kullandığından giyeceği iç kıyafetine kilotuna kadar karışırım, hatta ben ona birsürü aldım lila olanı giy bugün sana daha çok yakışacak o derim mesela, ya da vücudunda sabun kalır şuranda sabun var oranı yıka derim, ya da suyla memelerini biraz okşa seyredeyim çok hoş oluyor derim hemen yapar, çok itaatkar bana karşı, asla hayır demez, söylediğimi ikiletmez, ama onun hoşuna gidiyor böyle yönlendirmem o yüzden böyle. uyumak için yattığında yine görüntlü açarız bir süre bakışır izleriz birbirimizi sol tarafına yatıyorsa hemen sağ tarafına doğru dön öyle yat derim mesela, çocukken söylediğimiz bir ilahi vardı önu söylerim ona bazen çok hoşuna gider yattım yatağıma döndüm sağıma melekler şahit olsun felan diye bir ilahiydi... sence abartılı mı ya da böyle yapmam bir kız için aşağılayıcı bişey mi
Cevap sahibi+1 yılkomik gelecek belki ama kullandığı ped markasını bile onu kullanma bu daha iyiymiş bunu kullan deyip değiştirttim :D :D bu kadarına karıştıttırırmıydın sen
Soran+1 yılBilmem o kadarını düşünmedim belki de bu kadarına karıştırmazdim
Soran+1 yılÇünkü bu kez sen onun hayatını da yaşamış oluyorsun ben bunu istemezdim sanırım
Cevap sahibi+1 yılhmm, onun bir şikayeti yok, aşk ve tutku uyumumuz çok iyi. yaa bişey daha anlatcam belki hoşlanmazsın cinsellikle alakalı olduğu için ama komikte biraz, o da bana bir defasında hükmetmek istemişti kızmıştı şakadan, ilk sevişeceğimiz zaman tabi aşırı heyecandan benim penis hemen kalkmıştı elimde olmadan, kız da penisi çok merak ediyor daha evvel yakından böyle hiç görmemiş incelemek istiyor ama kalkmışken değil yumuşakkenki halini önce görmek istedi ve nasıl kalktığını sertleşmesini görmek istedi ama sertleşmesini kontrol etmek benim elimde olmadığı için haliyle yumuşamadı, kızdı yaa çabuk düzelt şunu kalkmasın ben kaldırcam nasıl olduğunuz izlemek istiyorum elimde tutarak çabuk beni seviyorsan felan dedi ama ilk defa istediği bişeyi yapamamıştım küsmüş numarası yapmıştı :D böyle şakalaşmalar oyunlarda tadı tuzu birlikteliklerin.
Soran+1 yılKullanıcı adınızı yazar mısınız konuşmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılkonuşuruz tabikide fakat kullanıcı adımı burdan yazamam, siz sitede olduğunuz zaman buradayım diye yoruma yazarsanız ben de burada isem gizliden çıkarım öylece takipleşip mesajla konuşabiliriz sizin için de uygunsa.
Soran+1 yılOlur buradayım ben
Cevap sahibi+1 yıltamam, ben de şimdi geldim buradayım, hala oradaysanız şeyapalım hemen :)
Cevap sahibi+1 yıltakip edebilirsin
Cevap sahibi+1 yılmesajlardan ve takip listesinden kaybolmuşsun? :(
+1 yılbayağı iyiymiş
olgun bir insanla, kültürlü. zeki, iyi kalpli ve yardım sever biri ile
arkadaş dost sırdaş eğlenmek gülmek
iyi günde kötü günde yanında olmak
istediğiniz her şeyi yapıp mutlu edecek biri..
sizi sizden daha çok düşünecek birini istermisin00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
24Cevap
böyle bir ilişkim olmuştu ama sonra gözü dışarı kayınca bitti
00 Yorumlaaradığın erkeğim. bende senin yaşta birini istiyorum
00 Yorumla
+1 yılÇok zeki biri olmalısın ki yaşıtlarının davranışları seni mutlu etmiyor :) hangi şehirdesin *
00 Yorumlasevmek sevilmek sahiplenilmek arzusu gayet doğal istediklerin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen sugar daddy arıyon .
aferin ağzının tadını biliyon
00 Yorumla aslında sana çok güzel çok hoşuna gideck sözlerim varda burdan rahat rahat denmiyor arkadaşım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bu kişilikte biriyim. Sizi tanımak isterim eğer isterseniz. Ciddiyeti, realistliği, kadınımı sahiplenmeyi severim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞefkat odaklı vede bazı şeyleri seven bir kızsın sanırım da olgun erkeklerde genç kızları çekici bulur özellikle birtakım şeylerde
00 YorumlaBelliki daha önce sevgililerin olmuş sana o bahsettiğin yaklaşımlarda bulunmuşlar ki sevgili olmuşsun onlardan neden ayrıldın?
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce hiç sevgilim olmadı flortum de dahil
+1 yılGerçekten ciddi olarak birisi ile tanismak istiyorsan ben bunu isterim, tam da dedigin ozelliklerdeyim, mesaj atabilirsn istersen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜff evet geç de olsa anladım kadınların bundan hoşlandığını. Genelleme yapamam ama sayı çok
00 Yorumlaİstersen konuşabiliriz
00 YorumlaTam istediğim ilişki türü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı. Erkeğin büyüğü herzaman makbuldür bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik yardım alman gerektiğini
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılNiye?
+1 yılDaddy issues
19 Yorumla
Soran+1 yılSeverim 😅
- +1 yıl
Gelin
- +1 yıl
Baban yeterince ilgi göstermediğinden böylesin bence
- +1 yıl