Eskiden çok daha lezzetli geliyordu şimdi çok yavan bence.

Eskiden çok daha lezzetli geliyordu şimdi çok yavan bence.

düşünüyorum bence hala eski lezzetteler, ama sorun şu önceden butik kahveci , hamburgerci kültürü yoktu. hamburger diyelim ki mc donalds veya burger king in fiyatları butik burgercilere yakın, ama köfteler el yapımı değil, içeriği çok iç açıcı değil. ama mesela butik burgerciye gidin köfteyi kendileri yapıyor, ve içeriğinde köz biber, karamelize soğan, özel sosları, göz yumurta vb. her seyi bulabiliyorsunuz, ve bu insanlara daha lezzetli ve doyurucu geliyor. yani aslında aynı lezzetteler , ama rakipleri sağlam bence.
2011yilomda bi steakhouse hamburger 13.5 liraydı dolara endekslersek tam 9 dolardı. 11 yulda amerika enflasyonuna gore hesaplarsak 11 yil sonra 12 usd yapiyor.
Yani sonuc olarak o sira yedigimiz ha hamburgerin simdiki degeri 12x18.5 =222 tl ye geliyor. Şu anda 222 liralik bi hamburger yapsalar yine cok lezzetli olur ama kimse girmeyecegi icin kaliteyi dusurup diyati 90 liraya cektiler. O yuzden de baya kotu oluyor lezzeti
Bunarada 2011 yilinda burger kingin onunde arkadasima elimdeki steakhosue u gosterip bide arkada reklam tabelasindaki resmi gosterdigimi ve elimdeki burgerin resimdekinden daha iyi oldugunu net sekilde hatirliyorum.. hey gidi gunler😄 simdiki gelen ise uzerinden kamyon gecmis hali gibi😂😂
Cevap
2Cevap
Çünkü eskiden kaliteli malzeme kullanılırdı şimdi ise kaliteli malzeme kullanılmıyor bu yüzden eskisi gibi lezzetli olmuyor
Artık kalitesi düşüyor çünkü.
Çok kötüler et lastik gibi, içinde fotoğraftaki gibi turşu kıvırcık domates yok , iki ekmek arası et koyup gönderiyorlar. kimse almasın akılları başlarına gelir. Patates 10 gündür aynı yağda kızartılıyor , sos zaten cerrahi para işe alıp kendin koyuyorsun. Rezalet bence
At ve essek yerine baska tuhaf hayvanlar kesiyorlardir.
Kesinlikle katılıyorum buna. Muhtemelen malzemelerin hormon dolu olmasından eski tadı vermiyor.
Tarim bitti , hersey plastik kimyasal oldu , ayrica ekonomik sebebler de var kalite düstü
Ürün az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?