Yeme & İçme BU SİGARAYI DAHA ÖNCE DENEDİNİZ Mİ MUHTEŞEM DEĞİL Mİ? Yakışıklımotorcu Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Üstteki mentollü alttaki elmalı çok havalı değil mi türkiyede yok bende yurt dışından özel getirtiyorum Güncellemeler+1 yıl Herkes yoruma gelsin BU SİGARAYI DAHA ÖNCE DENEDİNİZ Mİ MUHTEŞEM DEĞİL Mİ? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Mentol varsa kesin güzel olur gadası 0 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl elmalı olan güzeldir yaa 0 3 Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Sigara kullanıyormusun Yorumla aslıı_449 +1 yıl bazen içiyorum Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Guzel oluyo degisik sigaralar Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 412 cevap paylaştı. Minnos duruyor he :Dd 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Cidden güzelmiş ha. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mentol varsa kesin güzel olur gadası
elmalı olan güzeldir yaa
Sigara kullanıyormusun
bazen içiyorum
Guzel oluyo degisik sigaralar
Minnos duruyor he :Dd
Cidden güzelmiş ha.