Pizzacıda kalın hamurlu pizza istedim diye arkadaşım köylü müsün dedi? Üstündeki malzemeleri çok yemek istesem kaseye koydururdum. Sizce pizza kalın mı ince hamurlu yenir?

Pizzacıda kalın hamurlu pizza istedim diye arkadaşım köylü müsün dedi? Üstündeki malzemeleri çok yemek istesem kaseye koydururdum. Sizce pizza kalın mı ince hamurlu yenir?

Arkadaşına söyle geri kafalılığı bıraksın en azından köylü olan kişiler onun kadar sığ düşünemez, asalak asalak kişiler ile arkadaşlık yapıyorsunuz biraz seçici olun davranışlarına bakarak. Yarın bir şey olsa seni ortamda rezil etmeyeceği ne malum? O kapasite fazladır senin arkadaşın gibilerde.
Burada sorun senin pizzayı nasıl yediğin değil senin zevklerine saygı duymayıp seni aşağılamaya çalışan insanlarla arkadaşlık etmen. Bir an önce böyle insanlarla ilişkini kes ve otur kalın hamur pizzanı zevkle ye.
Cevap
31Cevap
Köylülük değil de hamur iyi değilse mide fesadı geçirirsin.
kanka zaten dev pizza değil ki yediğimiz 2 dilim oluyor
Hamur oluyor içi gadası
Hayır değildir tabi ki
Köylülükle ne âlâkası var 😄 Bir yaşıma daha girdim 😄
İnce hamurlu severim ama köylülükle âlâkası yok bu durumun, hem köylülük utanılacak bir durum mu? İyice kafayı yedi bu millet..
öyle söyleyince bende şok oldum. Nereden neye özeniyorlar anlamadım
Anlatım bozukluğu olarak saymak istiyorum. 😃 Köylülükle ne alakası var Allah için
bence kompleksi benim böyle şeyler hiç aklıma gelmez
Kalın yenir valla dün gittim Şok'tan kalın 4'lü pizza aldim yedim.
ince hamur olunca doymuyorum. Ayrıca hamur severim
Doymadığım için ekstra para verip kalın hamur yaptırıyorum.
bende doymuyorum ince hamurla ama tabi asla yemem demem. Onu da yerim ama ilk tercihim olmaz
"Anan soğan baban soğan, sen nerden oldun böyle doğan" deseydin. Sanki kendisi Topkapı Sarayı'nda büyümüş de köylüleri küçümsüyor.
Pizzayı ister kalın yersin, istersen ince yersin. Kimseyi ilgilendirmez.
ne kezban bir arkadaşın varmış. insan aşağılamak nedir pizza kalınlığı üzerinden.
canın nasıl isterse öyle ye
o arkadaşınla da görüşpme
köyden ananemin gönderdiği gözlemeleri ve yufka ekmekleri yediğimi görse napar aababa ahahaha şaka bir yana tadı güzelse yenir yani yemekler statü belirlemez ki
şekilci ve ucuz insanlar bunlar.
ne alaka bende kalın hamurlu seviyorum ve Türkiye nin 3 büyük ilinden birtanesinin göbeğinde doğdum ve büyüdüm
neden böyle bir görüş var nerden çıktı anlamadım
pizza dediğin kalın hamurlu olur yoksa pideden ne farkı var
Pizzanin orjinali ince hamur ya genelde doyurucu olduğu icin kalin tercih ediliyor çogunluk kesim de daha once pizza cok tuketmeyenler kalin istiyor
Bu birwz hamur duruyor ama hani değilse yeniyor 3 dilim değil de iki dilim yersin bu damak tadı kimse karışamaz
Pizzanın kenarına bile bişey denilecek illa ki!! Saçmalık bence. Takma bence, nasıl istiyorsan öyle ye.
Köylü olmak kötü bi şey mi deseydin ya arkadaşına nasıl kılım şu an anlatamam
hiç sorma ya herkesin köyü yok mu? Yazın köyüne gitmişti bu arkadaşım orada yengeç yiyorlarsa bilemem :)
Diyelimki köyluluk kime ne ya?
Seviyorsan tuket derim hem de yapabiliyorsan bunu koyluluk kabul eden birinin yaninda hapur hupur yut
Bu pizza çeşitlerne göre ve yöreye göre değişiyor. Pizzayı sadece ince hamurlu sanmak da köylülükmüş biraz
Halt etmiş ince pizza yiyenler. Hele bir de kenarlarını ayıranlara acayip kıl oluyorum. Pizzanın lezzetini veren hamurudur
Hayır değil ama köylülük olsa bile umursamam, kendi sevdiğim gibi yerim. Köylüleri ne kadar küçümsüyolar ya
Köylülük olsa Bile Kötü Değil Aksine Çok Güzel 😋 Tadı lezzetli olsun da Yeter ki
kesinlikle ağzının tadı bence canım la bu millet nsısnsksmsk
Kalın hamurun tadı daha çok geliyor ne çok ince olmalı nede çok kalın
koyluluk ne alaka ya sacma kim nasil isterse oyle yer
Ne alaka ya tercih meselesi kalın hamur daha güzel oluyor bir kere
Sanki bebekte orada burada çok lüks bir yerde yemek yiyorsunuz da kalın olunca köylüsü kalmıs
Pizza dediğin kalın hamurlu olur, ince hamur diyen lahmacun yesin daha iyi
Çok bilmiş arkadaşın, umarım fikirlerini kendine saklamayı öğrenir.
Ne alaka kalın olmasiyla öyle demek anlamadim
köylülük değil tabiki zevk meselesi bu.
ama şahsen bende ince hamur severim.
Köylülüğu böyle kendilerinden alçak bir şeymiş gibi kullanan insanları sevmiyorum sevemiyorum herkes istediği gibi yer
Hayır tabi ki. Zevk meselesi
İtalyada ince hamurlu pizza diye bisey yok. Pizza kalin hamurlu olur
Yoo, ben de severim kalın hamurlu pizzayı. Gayet normal.
Aşırı ince pizzalar kuruyabiliyor çok kalınsa da pizzanın lezzeti kaçıyor sanki... bol malzemeli orta kalınlık iyi
Bende sipariş verdiğimde kalın hamur isterim yediğimde o hamur ve üzerindekilerin tadını alıcam 😁 ince hamur pizza yiyen bizden değildir
Ne alaka ya bunu diyene iki kelime ederim yerinde oturur
Arkadaşlığını bitir🤣
sürekli onu pizza yemeğe çağırmayı düşünüyorum aslında :D belki burayı görür ve utanır
Ya canım nasıl isterse öyle yerim kime ne
İnce daha ideal olanı
Hayır alakası yok nasıl seviyosan öyle yersin
Köylüyüm ince hamur pizza severim o arkadaşı da kırk kere satın alırım
İnsanın zevki nasıl isterse öyle güzeldir
Onu diyenin yazık kafasına
Asin bunlari gösteriş icin yemiyosunuz
bu zevk meselesi
Ne alaka. Bence arkadaşın köylü 😃
Sorun olmaz ikisi de gider.
Köylü mü skkmıs arkadaşını
Bende seviyorum oyle niye köylülük olsun