Yeme & İçme Pankek süslemek için çilek dışında neler kullanabilirim? ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Pankek yapacağım çilek dışında süsleme ve servis için neler kullanabilirim? Pankek süslemek için çilek dışında neler kullanabilirim? Cevapla Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 gü Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Pankek süslemek için çilek dışında çikolata, akçaağaç şurubu, böğürtlen, yaban mersini ya da evdeki reçellerden kullanıyorum. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Muz daha güzel olur gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bal olabilir 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Muz, pasta süsleri ve çikolata sosu kullanabilirsin 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀🧚🧚⭐Muz ve bitter çikolata kesinkes.⭐#tubasueda 🍀🍀🧚🧚 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı. puro gibi çikolatalar var ya onlardan koyabilirsin farklı meyvelerden deneyebilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pankek süslemek için çilek dışında çikolata, akçaağaç şurubu, böğürtlen, yaban mersini ya da evdeki reçellerden kullanıyorum.
Muz daha güzel olur gadası
Bal olabilir
Muz, pasta süsleri ve çikolata sosu kullanabilirsin
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐Muz ve bitter çikolata kesinkes.⭐
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
puro gibi çikolatalar var ya onlardan koyabilirsin farklı meyvelerden deneyebilirsin
Muz olur.
One ki hic yemedim ne bilim ben
Muz kivi
Bal veya çikolata ardından Antep fistigi
çikolata meyveler