Danisanima bagli. Ben yapması gerekenleri soyluyorum, acik acik anlatiyorum. Uygun kiloda oldugum icin pek sormuyorlar ama bazi kaciklarin sordugu oluyor siz uyuyor musunuz diye. Hayir diyorum ve tebessum ediyorum 😂😂😂
Ya hastasina şiddetle sigarayi birakmasıni soyleyip öğle arası karsiliki sigara ictiğim bir doktor bile taniyorum ben. Tabiki de dogruyu soylersin gercek olani. Yapar yapmaz o ayri 😀
Gibi bişeydi evet😂 Ben hayatımda o kadar disiplinli bi kendi diyetisyenimi bilirim valla. Kız maşallah hem kendine dikkat ediyo hem danışanlarının hayatlarını burnundan getiriyor 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yok derler ama ben pek keyif almıyorum gadası
Bi fincan kahve içer işime giderim. kahvalti hafta sonlari olur. meslegime ters yasadigim dogrudur 😁
Diyetisyen misin,😂
Evet 😁
Benim diyetisyen bunu okusa saçları diken diken olurdu😂😂
Açik acik soyledim iste. Uygun yasamiyorum meslegimle napim ki dogruya dogru 😂😂😂
Peki danışanlarına bunu söylüyor musun😂😂
Danisanima bagli. Ben yapması gerekenleri soyluyorum, acik acik anlatiyorum. Uygun kiloda oldugum icin pek sormuyorlar ama bazi kaciklarin sordugu oluyor siz uyuyor musunuz diye. Hayir diyorum ve tebessum ediyorum 😂😂😂
Hahaha, dürüstlüğüne hayran kaldım cidden😂 Sonuçta bilgiyi veriyorsun, uyup uymamak onlara kalmış dimi😂
Ya hastasina şiddetle sigarayi birakmasıni soyleyip öğle arası karsiliki sigara ictiğim bir doktor bile taniyorum ben. Tabiki de dogruyu soylersin gercek olani. Yapar yapmaz o ayri 😀
O doktora denk geldim😂 Sigarayı bırakmalısın diyip 15dk sonra hastane cafesinde çay sigara yapmıştık😂😂
Mum dibine isik vermez mi derlerdi? 😁
Gibi bişeydi evet😂 Ben hayatımda o kadar disiplinli bi kendi diyetisyenimi bilirim valla. Kız maşallah hem kendine dikkat ediyo hem danışanlarının hayatlarını burnundan getiriyor 😂
Bende iyiyim forma soktugum bircok danisanim oldu. Doğru belli yanliş kisinin kendi tercihi 😁
Güzel söz tuttum bunu😂
Yaz bi kenara 😉
😏😏
😀😀😀
Hangi şehirde diyetsiyensin peki
İstanbul maalesef
Neden maalesef ki🙄
Trafiği icin maalesef dedim yoksa severim istanbulu
Ben trafiğe çözüm buldum, scooter🤤
Yoo olmaz hem korkuyorum ondan hemde zirt pirt onume cikiyorlar çarpacam bigun birisine 😯
youtube.com/shorts/Y5tT0t4yexE?feature=share
Bak bak lokum gibi alet
Direksiyon basinda olmayi tercihler saygiduyarim 😀
😂Bende öyle seviyorum ama araba kullanma ihtiyacım sıfır. şu an camdan ofisimi görebiliyorum😂😂
Bu saatte calisilir mi ya 😔
Hayır be ne çalışması. İş yerim evimden görünüyo😂
Ballıymış be. Yerinde olmak isterdim 😎
😎kim istemez ki. Mesai 9da başlıyor ve ben 15dk önce kalksam yetiyor😎 Esneye esneye masama geçiyorum 😎😂
Hayat sana güzel bizde trafiklerde sıkılıyore sıkılıyore 😏
😒Yapçek şey yok. Bende gördüğün gibi sıkılıyore. Hele o sabah ofise yürümesi😥 Yaklaşık 45 adım offf çok zor
Bir diyetisyene asla bunu söylemeyin bayım. Yürüyüs yapmak sağlığınıza faydalıdır. 😊
Her gün 15.000 adım yeterli midir sayın hocam
Iste o zaman scooter'ı devreye sokabiliriz diye dusunuyorum. 😂
😂😂 Alemsin
Alfa diyelim biz ona. Oyle diyor hemcinslerim. Pat diye soylerim valla 😁
Hahah bak bak Alfa seni😂
Aynen öyle 😀
Çok kaybolma gözümün önünden Alfa hanım. Yine görüşürüz;)
Kendinize iyi bakın iyi geceler 🤗
Pertim çıkmamış olsa devam etmek isterdim, ama felaket baş ağrısı çekiyore. İyi geceler 🙏
Kahveyi sevdiğim kadar çayı sevmiyorum😁. Kahve olarak Türk kahvesi candır çok seviyorum😄🔥
+Filtre kahve ❤️
🔥🔥🔥
Cidden yok. Özellikle gece nöbetinde içilen kahve iyidir
O bambaşka☕😎
Jacobs süt tozu olmadan çok acı oluyor. Hafif süt tozu atarım.
Aaaa olmadı. Sade filtre kahve
Jacobs iç bakalım. Çok acı.
Elimin ayarı yok fazla atıyorum. Zifir gibi oluyor
Afiyet olsun bro.
Sabah kahvesi harbiden başka lezzetli
🙏 teşekkürler. Buyur beraber olsun
Eyvallah bro. İçiyorum şu an
Ohh afiyet olsun
Eyvallah bro
Benim için olmazsa olmaz değil
Yok kahve güzel oluyor sabah
Kesinlikle
Kahveyi her zaman seviyorum ben.. Keyifli günler..
☕🙏 Afiyet olsun
Teşekkür ederim, size de.. 🙏🏻☕️
Teşekkürler 🙏😏
Her yemekten önce içtiğim kahveden çok keyif alıyorum.
Onu ben bir ara yapıyodum ama doygunluk yaratıyor. Zayıflama için işe yarar. Ama yeme isteğini almasın ya:)
Bende almıyor. Aynı hızda yiyiyorum. 😂
Hiç sevmediğim için bi anlamı yok
Benim ocin kahvenin sabahı akşamı yok ki..
Yok tabii her sabah içerim
Kesinlikle yok afiyet olsun
Teşekkürler, buyrun beraber olsun
Bende hazırlıyordum teşekkür ederim
O vakit afiyet olsun ☕🙏
Teşekkürler, Sağolun..
yok yok yok :)
O vakit benden sana kahveee☕
evet şuanda içiyordum ki :) seninkiyle 2. olacak :)
Ohhh mis gibi. Afiyet olsun
Aynen teşekkür ederim gel beraber olsun :)
Hemmen çıkıyorum yola😏
Bu Türk milleti her şeyi abartıyor
Abartılan nedir?
Fotoya bakınca bile midem delindi
Yokk
Bence yoktur
Yok tabi
Kahveye benden love ❤️
Yok valla
Çay ❤