Yeme & İçme Sabaha karşı kahveler içer misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Balkona ciğaraya çıktıydım, kahveyle. Kahvem nasıl gözüküyor bea?👀 Güncellemeler5 ay Bu yapay zekanın ben kahveler nedir?🤦♂️ Sabaha karşı kahveler içer misiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. içerim evet 0 0 Yorumla
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Oo güzel görünüyor. Günün her saati kahve içerim uyanık olmam yeterli. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Yapıyorsun bu sporu yaşıyorsun bu hayatı 1 3 Yorumla Soran 5 ay Senin gibi arkadaşım varken bu sporu yapmamak imkansız reis. Yorumla Aristokratımsı 5 ay Adamsın be reis Yorumla Soran 5 ay Sende öylesin kardeşim. Yorumla
Lyraea Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Kahve saatti olmaz ne zaman canın çekerse o zaman içersin 1 0 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 42% 5 ay Bu suukta ne balkonu be ya 😅 Afiyet olsun ayrıca. 1 0 Yorumla
mistoflight_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 5 ay Sen mi yaptin yoksa.. 1 2 Yorumla Soran 5 ay Evet. Severim kahve yapmayı Yorumla mistoflight_ 5 ay Beni kitaplara geri döndürecek bir kitap var mı böyle sürükleyici bildiğin.. gördüğüm her kovaya bunu soruyorum 😀 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. İçerim gerekirse 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Akşam 10 dan sonra icnem sadece su icerim 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İçerim güzel. giderr 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Bazen erken uyandığım zaman içiyorum 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Ben içmem içen içsin.. 0 0 Yorumla
Filiuuuyy Takip Et Xper 5 Yaş: 73 5 ay Çok güzel nasıl yaptın 1 1 Yorumla Soran 5 ay Spray krema, Lavanta şurubu, Nespresso Vanilya kahve, Süt köpürtücü cihaz ile Barista süt. Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. İçerim evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
içerim evet
Oo güzel görünüyor. Günün her saati kahve içerim uyanık olmam yeterli.
Yapıyorsun bu sporu yaşıyorsun bu hayatı
Senin gibi arkadaşım varken bu sporu yapmamak imkansız reis.
Adamsın be reis
Sende öylesin kardeşim.
Kahve saatti olmaz ne zaman canın çekerse o zaman içersin
Yapay zeka her başlığı düzeltiyor 😕
Bu suukta ne balkonu be ya 😅 Afiyet olsun ayrıca.
Sen mi yaptin yoksa..
Evet. Severim kahve yapmayı
Beni kitaplara geri döndürecek bir kitap var mı böyle sürükleyici bildiğin.. gördüğüm her kovaya bunu soruyorum 😀
Dur yeni uyandık birazdan ahaha
İçerim gerekirse
İçeriz sohbet varsa reis
Akşam 10 dan sonra icnem sadece su icerim
İçerim güzel. giderr
Bazen erken uyandığım zaman içiyorum
Ben içmem içen içsin..
İçerum ula
Baya guzel gozukuyor
Üşenmesem içerim
Icmem afiyet olsun
Çok güzel nasıl yaptın
Spray krema, Lavanta şurubu, Nespresso Vanilya kahve, Süt köpürtücü cihaz ile Barista süt.
İçerim
İçmem
İçerim
İçerim evet
Bu neyli kahve?
Hiç üşenmeden mi
Çay içerim