Özenle hazırlanan yeni gelin sunumları hakkında ne düşünüyorsunuz. Böyle bir sunum size yapılsa ne yapardınız? Ben gülmekten çayı içemem.

Özenle hazırlanan yeni gelin sunumları hakkında ne düşünüyorsunuz. Böyle bir sunum size yapılsa ne yapardınız? Ben gülmekten çayı içemem.

Böyle bir sunum yapan eşim olsa, zihinsel problemleri olduğunu düşünürüm. Çünkü hiç normal bir şey değil. Paylaşım yapan kişinin sayfasına baktım, üç dört gönderiden fazlasına dayanamadım.
Ayyy yemin ederim hiç güleceğim yoktu😂😂😂😂😂😂
Şimdi bende bakayım dedim. Abla sunum diye alis harikalar diyarı yapıyor ama rezalet bunlar ne ya o kadının kocası olmak asla istemezdim ciddi söylüyorum. Düşünsene boğazına bir şey takılmış su istiyorsun elinle işaret ediyorsun çiçekli börtü böcekli getirmiş boğardım valla
Yaralı parmağa işemez hesabı. Abla onu bile sunumlardı eminim çiçekli böcekli
Valla ben kendim kadınım ben bile beğenmediysem erkeğin beğenmemesine hak verirrim😂😂😂
@azrayenilmez72 siz yapın ben beğenırim ellerinizden
Yok ben kimseye sunum yapmıyorum kendim hariç
@azrayenilmez72 birinden ilgi gorünce kendinizi bulunmaz hint kumaşi zannetmeyin
Tövbe estağfurullah beyefendi ne alaka sadece istemiyorum söylemek yanlışmı allh allh lütfen uzatmayın
@azrayenilmez72 uzattıgım yok gördugümü söyliyorum
Tamam senin dediğin olsun ama şunu unutmayın ilgiyle bir alakası yok ben kendimden eminim
@azrayenilmez72 var size alakam var hemde bu şimdiden degil 1 aydan beri var
Beyefendi yeter artık ya konuyu kapatın
@azrayenilmez72 tamam daha once tanıyorum sizi diyorum
Olabilir
@azrayenilmez72 tanışmak konuşmak istiyorum sizinle anlayın bunu artık
Kb hayır
@azrayenilmez72 hemen düşunmeden atmayin bi kenara
Beyefendi lütfen yeter
@azrayenilmez72 peki ama bekliyorum sizi sizi begendim herseyinizle yorumlariniz konusmanız olsun
İyi geceler
@azrayenilmez72 iyi geceler bekliyorum ama sizi
Bunlarla hiç uğraşmasın hatta çay bile yapmasın ıhlamur tercih ediyorum fakat illa hizmet etmek istiyorum derse ayaklarıma masaj yağı ile masaj yaparsa Allah razı olsun ellerin dert görmesin diye masaj boyunca 👍
Cevap
29Cevap
Çok göz yoruyor gadası. Biraz ergence olmuş.
ben eşimin böyle şeyler yapmasını istemem tam tersi ben karıma böyle yemek hazırlarım
normal
egıtım ve fınansal sevıyesı en alt tabaka olan ataerkıl evde yetısen erkek ya da kadınar ıcın evlılık ceyız en buyuk basarı. kocalarıda camış oldugu ıcın bu durumlarda kocam var ceyız aldım bak kocamam ne hazırladım aksam hard silkeleyecek beni çatla !!! tarzı durumlar olasıdır.
tabıı bıze uzak Allaha yakın olsunlar.
ya o değilde arkadakı kanepe nasıl bısıdır ya yastıklar falan ...
Tam ergen işi evcilik oyunu oynuyor gibi olmuş bu yeni gelinler de ne yapacağını iyice şaşırdı çok kötü bir görüntü gözlerim kanadı.
Ben çocuk muyum diye düşünürdüm.. Bu ne yahu, çocukça. Yapmam da böyle şeyler, istemem de.
😄😄 Olur kuzucuk
kusasım geldi ya 🤮 bir de sandalyelere tutku püskevitiiii koymaya uğraşmış yahu 🥺 mide öz suyum ağzıma geldi hele şu kanepede ki kırlentler 😔
Mide bulandırıcı... Bı kadın olarak böyle birşeyi görmeye ben dayanamazken bi erkek nasıl dayansın.. bakarken insanın gözü kanıyor bir de kadinliktan bahsetmissin😂
O sandalyelere başka bir şeyler oturtmayı hayal ettim ama burada yazamam ahhhh yazamam. Her birine tek tek ehueeheue:) evet pisliğimX sabah 7 de bile.
Böyle sunum hazırlayanların hepsi çok mutlu. Biz dalga geçenlerde dertlerden dert beğeniyoruz.
kesme şekerler kurtarın bizi diye ağlıyor da çaylarda neden çırpıcı var onu anlamadım
gözüm kanadı
Yaa bu ne beee ıjhdfjksdfhskjldfhsf ay çok saçma ama çok şirin ve anlamsız duruyor o yastıkların güzelliği ne öyle çıvdıvıcam
Çok itici bence.
Benim görevim kocişi şımartmak değil, kaliteli vakit geçirmek.
Bunlar küçük kız çocuklarının evcilik oyununda kullandıkları mutfak gereçleri değil mi ya wşklşkwşk
Gözlerim kanadı🥹🥹 resmen varoşluk akıyor yapmayın şöyle şeyler Allah aşkına ya 😅😅
Kenar mahalle karılarının işi olmalı bunlar.
abartiL.. normal bir bardakta cay yeterli..
şu saçma sapan şeylerin yapımında kim bilir kaç lt su harcandı kaç lt C çıktı tek üzğldüğüm bu
Kadına küçükken hiç oyuncak almamışlar herhalde şimdi acısını çıkartıyor olmalı. Saçma bence gerek yok böyle şeylere sunumun da iyice suyunu çıkardılar.
''kociş''' kelimesini görünce devamını okumadım.
Allahım bu ne ya kafayı yemiş bunlar korkunç bi sunum
JSJSJDMDHSNND
Böyle sunumlar yapmayacak olan evlenmesin ayrıca müq (!)
Küçük kız çocukları oynar böyle. Böyle sunum yapanı görsem gözümde çocuk gibidir.
Çay bardağının icindeki cirpiciyi görünce umudumu yitirdim
Allah korusun
Hayatı boyunca bu anı beklemiş ve bu sunumu tasarlamış sanırım hddjdhdjdj
Görüntü kirliliği bu olsa gerek fazla pembe fazla abartı, lütfen şöyle saçma hallere girmesinler.
Böyle vizyonsuz biri ile nasıl evlendim ben diye içmeye giderim.
Fazla çocuksu. Bu nedir yahu? Çay partisi oyunu mu oynayacaksınız
Çok saçma. İlk kez böyle absürt bişey gördüm hediye paketi gibi ev
Harika.
evlenince umarım eşim olacak kadın da böyle yapar.😅
Çok cringe değil mi ya evcilik oynayan 5 yaşında çocuklar gibi 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Lütfen tiktok buraya sıçramasın. Son kale burası savunun
Büskivilerin üstüne 5 - 6 tane daha sığardı. 😃 Çöp tabağı da yok bari bir de oyuncak çöp kutusu koysaydın.
Alt tarafı bir bardak çay içilecek bu neee 😂😂😂🤣
yeni gelin lafından midem bulanıyor artık... bu ne saçma sapan bi görüntü lan
iyice abarttılar valla iki bardak çay getirse kâfi :)
Ay bu ne jdosmsos, sandalyeler çok iyi. 😄
Çocuk yaşta evlendilerse demek...
Bizim mahalledeki kiz cocuklarinin oynadığı oyuncaklara benziyor
Evcilik mi bu kız Allah canını almasın 😂
Ay çok tatlı süper 🤪
Evcilik mi oynuyorsunuz?
Bu ne ya gerçekten yapiyolarmi bunu.
Sunum budur 🤣
Gozlerim sizden özur dilerim
Niye ben yapıyormuşum o yapsın yaa yeni damat sunumu oluversin ne farkeder
Ayyy Allah ım sen nasip etme böylesini.
Biskremler o sandalyede olmamış.