Alışveriş & Hediyeler Boş Cam Şişe (Su, Kola, Gazoz) Hurda Olarak Toplanıp Satılabilen bir şey mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Boş Cam Şişe (Su, Kola, Gazoz) Hurda Olarak Toplanıp Satılabilen bir şey mi? Toplansa nereye satılır? Boş Cam Şişe (Su, Kola, Gazoz) Hurda Olarak Toplanıp Satılabilen bir şey mi? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet hurdaya satılır gadası 0 0 Yorumla
Sevmeyiunuttum Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Fabrikalara. Özellikle geri dönüşümün büyük kısmını hurdacılık sagliyor. 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 852 cevap paylaştı. Cam değil galiba ama diğer her şey satılıyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Suyu gazozu cam şişeye şişeleyen şirketlere boş cam şişe lazım olmuyor mu Yorumla _Expendable +1 yıl Onlarda geri dönüşüm oluyor ama diğerleri gibi maliyet düşürücü değil sanırım. Yorumla Soran +1 yıl Anladım saol Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 766 cevap paylaştı. Vardir aanirim iyice arastir bence 0 0 Yorumla
leppoyy Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İyyyyu sen hurdacı mısın ay iğrenç 1 2 Yorumla Hacker10101 +1 yıl Ayyy beynini çöpten almış iğrençç Yorumla leppoyy +1 yıl Sus yia varoş seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet hurdaya satılır gadası
Fabrikalara. Özellikle geri dönüşümün büyük kısmını hurdacılık sagliyor.
Cam değil galiba ama diğer her şey satılıyor
Suyu gazozu cam şişeye şişeleyen şirketlere boş cam şişe lazım olmuyor mu
Onlarda geri dönüşüm oluyor ama diğerleri gibi maliyet düşürücü değil sanırım.
Anladım saol
Vardir aanirim iyice arastir bence
İyyyyu sen hurdacı mısın ay iğrenç
Ayyy beynini çöpten almış iğrençç
Sus yia varoş seni