Yeme & İçme Hızlı pizzam nasıl görünüyor 👩🏻🍳? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hızlı pizzam nasıl görünüyor 👩🏻🍳 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar bu benim kahvaltım yeni uyandım 😅😅 Hızlı pizzam nasıl görünüyor 👩🏻🍳? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun güzel olmuş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen kralsın 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler :D 💐
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aa bu benim çocukluğum jsjsj sevmediğim şeyleri ayıklar soslu hamuru yerdim😀 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄😄😄terazi burcu Yorumla ikizterazi +1 yıl Evet ben jsjs Yorumla Soran +1 yıl Bende teraziiii Yorumla ikizterazi +1 yıl Yaa selam burçdaşım iyi ki varız 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄💕 Yorumla
robertaczlra Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Apla bu ketçaplı ve altına yufka pişirilerek donmuş tavada yumurta pişmesine benziyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Apla ne be ndndndnjd tadı çok iyidi kötü dursa da çok iyi bir deneyimdi Yorumla robertaczlra +1 yıl ben pizzayı çok severim. 2 zaafımdan biri diyebilirim.tarifi nedir tam olarak yani malzemeleri söylerseniz eğer Yorumla Soran +1 yıl Annemin yaptığı kavanozlar var pizza için bilmiyorum ne koyuyor içinde ama domates var ya Yorumla Soran +1 yıl Yani olacaktı ya değil 😄 Yorumla
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alinmada mağaradan çıkmış gibi daha iyisini yapabilme potansiyelin var aslında 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bir foto da piştikten sonra koysaydınız keşke. Böyle iyi gibi 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 825 cevap paylaştı. sen pizza demişsinde bu bildiğin ketçaplı ekmek 😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Pizza bu😄😄 Yorumla zirkonn +1 yıl tamam senin pizzan olsun madem Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pizza göremedim ben. Üstünde ki malzemeler yenilmiş, hamuruna dokunulmamış gibi duruyor. 0 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Mütiş. Canım çekti 🤤😋 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👩🏻🍳😄 utandım sjjdjjd Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Üstüne mi kustun ne yaptın.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nsndjdjdjdj Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl tadına bakmak lazım fkfkf 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok az duruyor evet ama alt sosu muazzam bir tadı var genel olarak çok iyidi kötü dursada Yorumla axiakrep +1 yıl konum atta kahvaltıyangelelim Yorumla Soran +1 yıl Bitirdim yedim😄😄 tarifi bile unuttum djjdjjdjdjdj Yorumla axiakrep +1 yıl eben eben fmfmc Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 478 cevap paylaştı. Lahmacuna benziyor.cut. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen hemen hemen bir şeyler denedim😄😄 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Pizza biraz fakir olmuş 0 5 Yorumla 00OOx +1 yıl Belki maddi gücü yoktur😡 Yorumla Soran +1 yıl Ndjjsjsjdj ben deneme yaptım sadece Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Olabilir ben pizzanın fakir olduğunu söyledim zaten. Bu arada maddi gücü olmayanada fakir diyorlar. Yorumla Soran +1 yıl Margherita zaten domates soslu ve penirden olusuyor lavaşla denemek istedim Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Afiyet olsun. Bidahakine bol malzemoslu denersin😂 Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Malzemesi çok olmamış mı. 0 22 Yorumla 00OOx +1 yıl Belki durumu yoktur😡 Yorumla Larkzkaoon +1 yıl @00OOx durumu yoksa ıspanaklı börek yapsaydı ucuz ıspanak bak tadı da güzel. Yorumla 00OOx +1 yıl Profildeki sensen yakışıklı ve yorumlarından anlaşılıyorki gıcık bir adamsın Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşlar deneme yaptım sadece😄😄 hem ben domates soslu ve peynirli seviyorum oyle deneyim dedim Yorumla Larkzkaoon +1 yıl @00OOx evet benim teşekkür ediyorum biraz öyleyim maalesef 😃 Yorumla 00OOx +1 yıl Afiyet olsun canım güzel olmuş Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Hamur kalın gibi gözüküyor bu arada Yorumla Soran +1 yıl Lavaşla yaptım😅😅 Yorumla 00OOx +1 yıl @Larkzkaoon pizza ustası mübarek🤔 Yorumla Larkzkaoon +1 yıl @00OOx daha dün yedim çok severim pizzayı 😄 Yorumla Soran +1 yıl Jsjsjsjs Yorumla 00OOx +1 yıl @Larkzkaoon pizzayı hiç sevmem. En sevdiğim içli köfte, mumbar dolması, işkembe çorbası, kelle paça, kokoreç. Bu arada izmirliyim😅 Yorumla Larkzkaoon +1 yıl @00OOx mumbar dolmasını hiç yemedim onun dışında saydıklarını bende seviyorum kokoreç özellikle İzmir de ayrı bi güzel yapıyorlar askerliğimi orada yaptıgımdan biliyorum 😃 Yorumla 00OOx +1 yıl @Larkzkaoon anaaa askerlikmi yaptın. çok küçük gözüküyorsun😳 Yorumla Larkzkaoon +1 yıl @00OOx hee 5 sene oldu hemde yapalı yaş 25 küçük gözüküyorsun diyenler oluyor 😂 Yorumla 00OOx +1 yıl Hiç 25 durmuyorsun maşallah🧿 Yorumla Larkzkaoon +1 yıl @00OOx hemende fotoma bakmışsın ha çapkın seni gidi 😂😂 Yorumla 00OOx +1 yıl @Larkzkaoon yuhh ne alaka.17 yaş büyüğüm senden ben👊🏻 Yorumla Larkzkaoon +1 yıl @00OOx delikanlılardan hoşlanıyor olabilirsin 😂😂 Yorumla 00OOx +1 yıl @Larkzkaoon hiç bir zaman delikanlı sevmedim. Ben yaşlı seviyorum🤣 Yorumla Larkzkaoon +1 yıl @00OOx takılıyorum zaten ya doğrudur 😂 Yorumla 00OOx +1 yıl @Larkzkaoon🙋🏻♀️ Yorumla
Petrocellir34 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Olmamış 😕 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok şey duruyor ama tadı efsane Yorumla Petrocellir34 +1 yıl Kenarları hiç kızarmamış. Kesin altı da kızarmamıştır Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl oooooooooooi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhahahaah Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 585 cevap paylaştı. Mantı sandım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hshhxhdhdhdjj Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Güzel olmuş canım , afiyet olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👩🏻🍳👩🏻🍳😄 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yetersiz 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ama çok iyi Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Teyzem benim sen yaparsın da kötü mü yılların ustalığı ne de olsa Yorumla Soran +1 yıl Ne teyzesi yahu🥲🥲 Yorumla HinchAmarillo +1 yıl yaş 45 üstü olunca :/ Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 19 yaşındayım Yorumla HinchAmarillo +1 yıl pöf çok ufaksın bari 30 olaydın :D Yorumla Soran +1 yıl Sjjsjsjsjsh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Afiyet olsun güzel olmuş
Sen kralsın 😄
Teşekkürler :D 💐
Aa bu benim çocukluğum jsjsj sevmediğim şeyleri ayıklar soslu hamuru yerdim😀
😄😄😄😄terazi burcu
Evet ben jsjs
Bende teraziiii
Yaa selam burçdaşım iyi ki varız 😂
😄😄💕
Apla bu ketçaplı ve altına yufka pişirilerek donmuş tavada yumurta pişmesine benziyor
Apla ne be ndndndnjd tadı çok iyidi kötü dursa da çok iyi bir deneyimdi
ben pizzayı çok severim. 2 zaafımdan biri diyebilirim.
tarifi nedir tam olarak yani malzemeleri söylerseniz eğer
Annemin yaptığı kavanozlar var pizza için bilmiyorum ne koyuyor içinde ama domates var ya
Yani olacaktı ya değil 😄
Alinmada mağaradan çıkmış gibi daha iyisini yapabilme potansiyelin var aslında
🤣🤣🤣🤣
Bir foto da piştikten sonra koysaydınız keşke. Böyle iyi gibi
sen pizza demişsinde bu bildiğin ketçaplı ekmek 😂😂
Pizza bu😄😄
tamam senin pizzan olsun madem
😄😄
Pizza göremedim ben.
Üstünde ki malzemeler yenilmiş, hamuruna dokunulmamış gibi duruyor.
Leziz görünüyor eline sağlık 😃
Lezzetliiii acıktımmm 😕
Mütiş. Canım çekti 🤤😋
👩🏻🍳😄 utandım sjjdjjd
Üstüne mi kustun ne yaptın..
Nsndjdjdjdj
tadına bakmak lazım fkfkf
Çok az duruyor evet ama alt sosu muazzam bir tadı var genel olarak çok iyidi kötü dursada
konum atta kahvaltıyangelelim
Bitirdim yedim😄😄 tarifi bile unuttum djjdjjdjdjdj
eben eben fmfmc
Lahmacuna benziyor.
cut.
Aynen hemen hemen bir şeyler denedim😄😄
Pizza biraz fakir olmuş
Belki maddi gücü yoktur😡
Ndjjsjsjdj ben deneme yaptım sadece
Olabilir ben pizzanın fakir olduğunu söyledim zaten. Bu arada maddi gücü olmayanada fakir diyorlar.
Margherita zaten domates soslu ve penirden olusuyor lavaşla denemek istedim
Afiyet olsun. Bidahakine bol malzemoslu denersin😂
Malzemesi çok olmamış mı.
Belki durumu yoktur😡
@00OOx durumu yoksa ıspanaklı börek yapsaydı ucuz ıspanak bak tadı da güzel.
Profildeki sensen yakışıklı ve yorumlarından anlaşılıyorki gıcık bir adamsın
Arkadaşlar deneme yaptım sadece😄😄 hem ben domates soslu ve peynirli seviyorum oyle deneyim dedim
@00OOx evet benim teşekkür ediyorum biraz öyleyim maalesef 😃
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Hamur kalın gibi gözüküyor bu arada
Lavaşla yaptım😅😅
@Larkzkaoon pizza ustası mübarek🤔
@00OOx daha dün yedim çok severim pizzayı 😄
Jsjsjsjs
@Larkzkaoon pizzayı hiç sevmem. En sevdiğim içli köfte, mumbar dolması, işkembe çorbası, kelle paça, kokoreç. Bu arada izmirliyim😅
@00OOx mumbar dolmasını hiç yemedim onun dışında saydıklarını bende seviyorum kokoreç özellikle İzmir de ayrı bi güzel yapıyorlar askerliğimi orada yaptıgımdan biliyorum 😃
@Larkzkaoon anaaa askerlikmi yaptın. çok küçük gözüküyorsun😳
@00OOx hee 5 sene oldu hemde yapalı yaş 25 küçük gözüküyorsun diyenler oluyor 😂
Hiç 25 durmuyorsun maşallah🧿
@00OOx hemende fotoma bakmışsın ha çapkın seni gidi 😂😂
@Larkzkaoon yuhh ne alaka.17 yaş büyüğüm senden ben👊🏻
@00OOx delikanlılardan hoşlanıyor olabilirsin 😂😂
@Larkzkaoon hiç bir zaman delikanlı sevmedim. Ben yaşlı seviyorum🤣
@00OOx takılıyorum zaten ya doğrudur 😂
@Larkzkaoon🙋🏻♀️
Iyi görnüyor Afiyet olsun canım
afiyet olsun sucuk nerde
afiyet bal şeker olsun