Bilmiyorum ama hayatında ağzını çikolataya sürmemiş biri olarak bu 2 haftadır öyle ekmeğe sürüp yiyorum alıştım artık galiba unuttuk o salçalı ekmekleri 😀😀
Ya teknoloji gelişti artık 1 tüp kanla benle her şeye bakarlar önceden eline bir iğne batırır kan grubunu öğrenirdin şimdi gidip bir tüp kan veriyorsun anlamadım hani otomatikman bu kanı incelerler belki diye düşündüm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende seviyorum üzgün olduğumda
Yapma şunu gece gece ya gidemem içeri
Ben yedim yine canım çekti ya 😌
kan degerlerin mi dusuk acaba
Bilmiyorum ama hayatında ağzını çikolataya sürmemiş biri olarak bu 2 haftadır öyle ekmeğe sürüp yiyorum alıştım artık galiba unuttuk o salçalı ekmekleri 😀😀
olabilir ama bi baktirmak lazim rutin kontroller onemli
Teşekkürler
Ama 1 ay önce 1 tüp kan verdim kan gurubum için sence orada bakmışlar mıdır kana
Bir tup kan verdin o kani ne icin verdin
ayrica 2 haftadir boyle demissiniz
Ya ehliyete girdim kan gurubu istediler bende gittim kan verdim e devlet sistemine düşmesi için
Hani verince orada falan çıkmaz mı bir şeyler diye düşündüm.
Bir bakin google amcadan ehliyet ici n verilen kanda neye bakiliyor diye
Sağlık raporunda galiba gösteriyor hatta aile hekimine de gittim oda orada bakmamış mıdır sence
bir tup kan alinmis neye bakildigini bilmiyorum beyfendi
Ya teknoloji gelişti artık 1 tüp kanla benle her şeye bakarlar önceden eline bir iğne batırır kan grubunu öğrenirdin şimdi gidip bir tüp kan veriyorsun anlamadım hani otomatikman bu kanı incelerler belki diye düşündüm.
Bu aralar petekli bal 🍯 bağımlısıyım
Bağımlısı değilim
Çikolata bir mucizedir. Yememek ayıp kdjdnldk
Çikolata yemeden yatamıyorum
Bazen
Bende valla ☺️😁