Yeme & İçme Hamburger mi yiyeyim pizza mı KS? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor acıktım yav Güncellemeler+1 yıl yanına da colaa Güncellemeler+1 yıl tamam pizza yedimmm canim KS Hamburger mi yiyeyim pizza mı KS? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. pizza yenir 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Hamburger diyecektim ama pizza yemişsin. 😃 Afiyet olsunn bariii. 0 0 Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl colaa burger 😭 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sorry yeğnim🤦😂 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl hosteslerle nam nam Yorumla Soran +1 yıl öğhh Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 891 cevap paylaştı. Lahmaçç 0 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Hamburger ye bence 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hamburger 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
pizza yenir
Hamburger diyecektim ama pizza yemişsin. 😃 Afiyet olsunn bariii.
Pizza yemelisin bence🍕🍕
Hamburger yanında kola zero biraderim
Hamburger büyüktür her şey
colaa burger 😭
sorry yeğnim🤦😂
hosteslerle nam nam
öğhh
Pizza ye KS
Pizza.
Lahmaçç
Pizaaa mısırlı Bill kasarlii offfff
Hamburger ye bence