Humus yapmış ama böyle küçük sebzeler de kullanmış. Tadında büyük bi farklılık yok ama süslemesi bile beni sevdiğini bana değer verdiğini göstermez mi ya duygulandım valla

Humus yapmış ama böyle küçük sebzeler de kullanmış. Tadında büyük bi farklılık yok ama süslemesi bile beni sevdiğini bana değer verdiğini göstermez mi ya duygulandım valla

Doğru kişiyi bulmak çok değerli ve çok geniş bir kavram.. tabaktaki yemekle ilişkilendirmek yanlış olur o mantıkla ilerlersek her yemek tabağı hazırlayan doğru kişiyle beraberdir.. bu cümle mantıksız olur.. ilişkiniz ne kadar süredir devam ediyor bilmiyorum ama tecrübeli biri olarak söylüyorum birinin doğru kişi olup olmadığını 2-3 sene içinde anlayabilirsin
ne kadar düşünüyorsun öyle üzülürsün çok düşünme :(
Bunu bana tabaktaki patlicandan mısırdan derinlemesine etkilenip doğru kişiyi bulduğunu düşünen biri mi söylüyor :-D
işte bunu bu şekilde düşündüğün için çok düşünüyorsun diyorum ya. lafın gelişi denen bişi vardır sosyal medyada kullanılan genel terimler vardır. her şeyi ciddiye alıp 3 paragraf yazı yazarsan işin iş
Ama sen patlicanla mısır için Üç paragraftan fazlasını yazmissini 🤣
kıyamam matematik de kötü, 2 cümle var soruda :D
Soruya ek olarak yaptığın açıklamadan bahsediyorum kıyamam okuma yazması da yok sanki 🤣
anlamadığın için sana anlatmaya çalışıyorum, soruyla bi bağı yok. İleride üzülme diye, abi tavsiyesi
Tamam abim saygılar :))
Afiyet olsun ama doğru kişi olup olmadığını yaptığı yemek göstermez sadece doğru insan olup olmadığı zor gününde daha çok belli olur olumsuz bir durum olduğunda hemen pes etmiyorsa seninle birlikte kalıp aşkı sevdiği insan için mücadele ediyorsa gerçekten ve kalbten seviyorsa seni her halinle seviyorsa olduğun gibi seni kabul ediyorsa senin için çabalayıp emek harcayıp uğraşıyorsa yeri geldiği zaman fedakarlık yapıyorsa aşkı sevdiği insan için hasta olduğunda yanındaysa bütün zorluklara seninle göğüs geriyorsa iyi gününde kötü gününde yanında olursa işte o doğru kişidir.
Katılıyorum
Teşekkür ederim
Ne güzel... 17 yıllık evliliğimde şu sunumun sadece tabağı kondu önüme (o da sofra hazırlamak için)... İçini hep ben doldurdum çünkü 😢. Hanım kızımız hem becerikli, hem zevkli, hem de özenmiş, daha ne olsun?
La sen buradaki yorumlara niye bakıyorsun. Op sevgilini göstersin sevgisini. Yumurta kurmasını bilmeyen o sarı şey ne yaw deyip yemeğin ismini bile bilmeyenlerin yorumlarını cidiiye mi alıyorsun sen?
Cevap
32Cevap
Güzel, renkli bir tabak olmuş. Afiyet olsun.
Güzel görünüyor gadası
Mutluluklar
Bu ne şimdi humus mu? Özenle hazırlanmış bir tabak mı?
Bana daha çok Rönesans tablosu gibi geldi
Bir tabakla buna karar veriyorsan senin karar mekanizmalarında da sıkıntı var demektir. Haa güzel bişey mi elbette güzel, olmalı tabiki olmalı ama doğru kişiyi değerlendirme kriterleri bu kadar basit olmamalı..
Sonra sen de geldin, bunu KS'de paylaşmalıyım dedin dimi? Oh örnek sevgili! 🤡
evet, ağzımı mı paylaşmam gerekiyor bu sitede?
Bu saçma bir sunum baya sade ve kaba görünüyor gözüme pek fazla hitap etmedi daha özenli ve güzel sunumla hazirlayabilirdi
bana çok özenli geldi
Eh ben de sarmalar sarmıştım ama noldu ilişki bitti. Bulup bulmamak yemekle belli olmuyor ya, ilişkinin devamlılığı önemli.
Bana böyle bir şey hazırlarsa m, al mısın derim
doğrudur sizin gibi hödüklerden bize kaçarak geliyorlar zaten
sen değil de sevgilin bulmuş gibi sjdkjd şu mutluluğa bak
mutlu oldum da söndürdüler mutluluğumu burada :D
Aa niye la
bölmemiş kesmemiş ağır olmuş kaba olmuş baksana yorumlara
Ya eleştirmeye kalksan ben de eleştiririm de nebakıyon ona. Gastronomi mutfağınd aşeflere tabak sunmuyo neticefe. Önemli olan snein için çabalaması. Salla burdakilerin mutluluğa alerjsii var kimse mutlu olsun istemiyolar jxkfjf
Ben afiyet olsun da sıradan bir tabak yani seni sevip sevmediğini tabağının süslemesinden anlayamazsın
40 yillik hatayliyim üstüne bukadar zerzavat koyuldunu ilk defa gördüm ama eline saglik güzel 😄
işte süs :D
Afiyet olsun doğru kişi mi bilmiyorum buna karar verebilecek kişi sizsiniz… ama bence değer veriyor.. sevdaya dair bunlar… :)
Her şeyin fazla bütün olduğu bir tabak olmuş. Afiyet olsun 😅
:)
Kahvaltı desem değil öğle yemeği desem değil ne tabağı smdi bu anlamadm
humus dedim ya
Kızartma yaptı diye mi doğru insan olmuş oluyor 😂😂
İlk defa böyle yemek gördüm isminde yemeğin ilk defa duydum
Güzel tabak hazırlamış ama doğru kişinin bunla alakası yok
Güzel tabak bir insan yemek yapıyor diye doğru kişiyi bulduğun anlamına gelmiyor
Güzel ama bunun için doğru kişi mi anlayamazsın
@damladamla123 benimki daha güzelini hazırlar oda bişey mi
Tabiki😅
Ne yapcan bebeğim 😅
Haha bilmiyorum aklıma ne gelirse
tamam ne yapsan yerim zaten 😅
Tamamm
Göster hünerini
Hemen 🤪
O dilini 🤦
Cok dersin daha o dilini diye😅
Bidaha yorum yapıyor muyum görürsün o zaman
Hahaha hadi ya ne var sende
gençler yeter anladık çok sevişkensiniz de gidin özelinizde sevişin
tamam yahu gidiyoruz
Ne seviskeni ya😅
Sus tamam detay verme
Kaba duruyor bütün bütün böyle bence hoş değil birde çok ağır değil mi bunu yesem ben hastanelik olurum
sebzeler biraz yağlıydı da çok ağır değildi
Humus zaten kendi başına ağır birde kızartmalık sebze daha da
mısır detayı güzel.
bunu kaçırma .
doğru kisiyi yemek becerisine göre mi belirliyoruz?
Tabi seven kız sevdiğine özenerek her türlü yemeği yapar.
Olmamış o kabaklar ne öyle tüm tüm patlıcanlar da olmamış. Aç kalmazsın bu kızla evlenirsen ama göz zevkin bozulabilir. İnsan o kabağı yarar içine domates veya kıyma koyar o ne öyle al ye hadi konu kapansın der gibi olmuş.
bebek kabağın içine kıyma mı :(
Tabi onu yarsa daha iyi olurdu tüm koymak nedir yav
1 serçe parmağı büyüklüğündeki bi sebzeyi sandal yapamazsın ki ablacım ben mi yanlış biliyorum tek ısırımlık bi sebze
Ne bilim küçük olduğu büyük sandım.
bebek kabak dedim ya
Klasik ana kuzusu TC erkeği. Anne öi arıyorsun sevgili mi
Yemek yapmak ile doğru insan olmasının ne alakası var yaahahah
Kızartma yapmayı pek bilmese de güzel olmuş. Değer vermiş sana, hazırlamış. Bulmuşsun kardeş, kıymetini bil.
Sanırım sevgilin manavcı tüm tüm koymuş bide 😂 bulup bulmadığını yemekten anlayamazsın tabi
Patlıcan bence bir mesaj olmalı zencilerle aldtılırsan şaşırma büllüklü
MDMFMFMCMMSDMDMMSAA
Benim manit de duygulanmıştı ona öğle yemeği hazırladığımda
Ama bu normal bir şey çok fazla uğraş gerektirmez ki
Çocuk şurada mutluluğunu paylaşıyor biraz destek olsanız ölürsünüz dimi..
Gayet hoş bir tabak mutluluklar dilerim.
Canım çekti lannnn nasık yabmıs haslamıs mı kızartmıs mıı söyle deneyek a q
bilmiyorum ki onu anlamam ama yağlıydı dışındaki sebzeler :D
Kızartmıs tm knk djjd
@anaskmmmmm kanka tavada yağda hafif sallayarak sotelemiş :D alev çıkartmış
@HemKeLHemFoduLSavar onu ben beceremem kalsın asgım djdjd
Yemekle mi anlayacaksın doğru kişiyi :d komik
aynen edamedacım yemekle değil günde 89 kere duş sorusu sorup sormamasıyla anlayacağım
@Edameda06 böyle bişeye gerek yok ki balım 😘🥰
Keşke biraz bölme nedir onuda ogrenseymis gangs
nasıl bölme
Mısıri koçan olaaraj koymuş knka
yav sanki tarladaki mısır :D bebek mısır böyle yeniyor zaten turşusu da böyle?
Patlıcan ve kabak içinde aciklaman aynı ise susalım
bebek patlıcan ya kardeşim hani? bildiğin kökü dahil 30 santimlik patlıcan değil
Ya hay ama basliycam biliyoruz bebek olduğunu da bilader doğranır onlar Allah Allah ben soğukta 2 sene çalıştım onlar öyle koyulmuyor sadece bazı zamanlarda tam konur 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
bu da bazı zamanlardan biridir :D
Bak kankacığım Ben şimdi kötülemek amaçlı söylemiyorum ellerine sağlık çok güzel hazırlanmış seni düşünmüş eyvallah en hani biraz da ironi olarak dedim ki ya keşke kesmeyi yani bölmeyi de bilseymiş hani onlar biraz böyle kesilir konur mesela 4'e bölünür ya da jülyen doğranır anladın mı ne bileyim işte şekilli kesersen falan öyle bir süsleme de olabilir Ben sadece o manada söyledim öyle zamanlardan biri de değil çünkü öyle zamanlardan biri olsa onlar yenmez ya da fırına atmıyoruz bunu öyle olduğu gibi koyalım yine de ellerine sağlık Ama teşekkürler eyvallah Allah razı olsun yenge
tost makinesiyle mi çektin
üstüne tıklarsan açıldığı yerde mısırın taneleri sayılıyor ama sen bilirsin
aa evt üstüne basınca netleşti
Şu dizilişi görmekten fenalık geldi...
ilk defa gördüm ben
Şu sarı şey ne?
mısır
Ne güzel herşeyden taze taze koymuş afiyet olsun hanım kızında ellerine sağlık
Olmamış ama🥲
niye ya
Görüntü olarak hoş değil. Her şey bütün falan. O kadar tuhaf ki ilk trol sandım o derece yani kusura bakma 🥲 ama afiyet olsun tabi önemli olan senin beğenmen ve bunu sevgi göstergesi olarak algılaman
üzüldüm
Trol değil dimi? Lütfen trol olduğunu söyle yoksa ben de üzülürüm 🥲
yok niye troll olsun ya dün öğlen yemek yemiştik beğenince çektim çaktırmadan baya da beğenmiştim ben anlamıyorum demek ki yemekten :D
Sen beğendiysen sıkıntı yok tabi 😄
Zor bir şey yok orta da
zor demedim ki
Sadece yemek hazirlamakla olmaz bu isler
Allah mesut etsin ne diyelim
Güzel görünüyor afiyet olsun..
Yemek tam bitmemiş bence yarıda almışsın
Sunum çok güzel
Neden olmasın güzel bir tabak✨
Bulunmuş gibi. Hadi gözün aydın :)
Yemekle anlaşılsaydı ohoo
Offf gömülürrr. Bulmussun
Hiç kaçırma çoğu yumurta kızartmayı bilmiyor
Başarılı bir kızartma tabağı.
Ağlayacağım hani bzie böyle ilgi abi
etimden sütümden faydalanamazsın diyo
Kendimi önemserken ben 😂😂😂
Evlenince belli olur o şimdi belli olmaz
Afiyet olsun, mutluluklar ✨️
anlam yüklü bir yemek :D
Patlıcan domates biber tamam da diğerleri ney yav
kabak havuç bebek mısır
süs
O sebzeler niye bütün olmuş anlam veremedim
bebek sebzeymiş küçük olanlardan
Biliyorum bu sebzeler geniş ve ya açık büfe sunumunda kullanılır tabakta olunca sırıtmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?