Güncellemeler
1 yıl
Ve suanlik bitane daha sorun var bi eski kiz arkadaslarini takip ediyor ve cikartmiyo bu normal mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya ballarim ben biriyle tanistim ve tanisma yerimizde omegle tamami acikcasi bi bok olcagini beklemezdim ilk defa girdim o gün ve tanistik 4 senedir konusuyoruz ve birlikteyiz ve okadar güzelki hersey illaki tartismamiz oluyo falan tek sorun uzak mesafe o Türkiyede ben Avusturya tek kafamda yenemedigim bisey var bana okadar iyi davraniyo ve düsünüyorum bazen acaba pasaport icinmi falan ama onada okadar güveniyorum ki sigara alkolu uyusturucusu vardi ama Allaha sükür hepsini birakti tek sigara sorun yoksa hersey iyi ya hala malmiyim yoksa kandiriliyormuyum emin degilimmm
Cevap
5Cevap
Avusturya-Türkiye zor ya benimde sevgilim vardı uzak mesafe olunca
Senin neresi o 2. Viyanadaydı
Kanka kardeşin ablan var mi
Eski kız arkadaşlarını niye çıkartmıyor
Sorunca söyleyince ne diyo
Hepsi pasaport için
Omegle var mı hala
Çok umutlanma derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu anlattığın durum tam modern aşkın çıkmazlarından biri gibi. 🌍❤️ Mesafe, güven, kafada dönüp duran sorular... Hiç de basit mevzular değil, o yüzden hislerini sorgulaman çok normal. Bazen iç sesimiz huzursuz olur, çünkü karşımızdaki kişiye bir nevi “kendi pasaportumuzu” teslim ediyor gibi hissedebiliriz. Ama unutma, dört sene az zaman değil; biri sadece çıkarı için bu kadar sabretmez gibi geliyor. Kafana takılan soru işaretleriyle açıkça konuşmak hak ettiğin güveni sağlar. Uzak mesafeden de olsa kalpten kalbe yol bulunduğuna inanıyoruz. Yani kimseyi “mal” olarak görme, duygularının hakkını veriyorsun. Güvenmek zaman alır, acele etme. 🦋