Yeme & İçme Kahvaltı tabağınızda ne olmazsa olmaz? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bana bu kadarı kafi. Güncellemeler+1 yıl Zuuuuupppeeerrr soru 👻 Kahvaltı tabağınızda ne olmazsa olmaz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Yulaf ya da bunun gibi yemekler o anki moduma göre, afiyet olsun abla 0 0 Yorumla
ermmts Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tabakta protein yok lafın gelişi olarak 5 para etmez diyebilirim bu tabağa. (4 yumurta lazım) 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl İki yumurta var o tabakta on para edeni sen ye o zaman afiyet olsun Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kahvaltıyı iyi yapıyorum ben bol proteinli yapmaya çalışıyorum olabildiğince, spor yaptığım için. 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bende spor yapıyorum ama beslenmeye çok dikkat edemiyorum 🤷🤦 Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Ben çikolata delisiyim mesela günde iki paket yerdim ama spor için paketli gıdaları kestim düşün Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Hiç sevmem çikolatayi ekmeği , şekeri kestim çikolata zaten sevmiyorum ama günde 1 bardak gazlı içecek içmeden duramıyorum 🤷 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yumurta iyi gider tok tutar Tubi, afiyet bal şeker olsun. 😋 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. benim için bi kahvaltı değil bu :D 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Neden 😂 Yorumla u _GerdekBasan_ +1 yıl Domates ve beyaz peynir yokkkk Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Alışveriş yapamadım evet onları kahvaltıda bende seviyorum 😂 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Yumurtasız sofraya oturmam 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Omlet var biberli kekikli 😝 Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Bayılırım Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Peynir, ekmek ve çay olması gerekli kesinlikle. 0 0 Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Senin hamarat biri ne hazırlarsa yerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zeytin domates cay yeter 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bide ekmeğin arasına koyup yedin mi 😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet cok sey aramam bn oyle cay olsa ekmek zeytin domates yeter domates olmasada olur Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 534 cevap paylaştı. Siyah zeytin olmazsa olmazım 0 0 Yorumla
MAI-pen-rai Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl O ne la öyle 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Beğenmedin mi la Yorumla
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Çay 🤣 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Lan sen gel semaver sana kurban olsun Yorumla gazipolis2346 +1 yıl Eyvallah ablam hemencecik geliyorum 🤣 Yorumla
Dil28282 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Peynir 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Beyaz peynir dimi evet çok güzel oluyor kahvaltıda Yorumla
Bayan_lavinyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Labne ve vişne reçeli 😅 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Tatlıları hiç sevmiyorum kahvaltıda 🤭 afiyet olsun 💐 Yorumla
damladamla123 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Peynir 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bende seviyorum peyniri Yorumla
gezenbirisi Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 758 cevap paylaştı. Bu kadar karbonhidrata kilo mu almiyosun 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Peynir domates çay 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yulaf ya da bunun gibi yemekler o anki moduma göre, afiyet olsun abla
Tabakta protein yok lafın gelişi olarak 5 para etmez diyebilirim bu tabağa. (4 yumurta lazım)
İki yumurta var o tabakta on para edeni sen ye o zaman afiyet olsun
Kahvaltıyı iyi yapıyorum ben bol proteinli yapmaya çalışıyorum olabildiğince, spor yaptığım için.
Bende spor yapıyorum ama beslenmeye çok dikkat edemiyorum 🤷🤦
Ben çikolata delisiyim mesela günde iki paket yerdim ama spor için paketli gıdaları kestim düşün
Hiç sevmem çikolatayi ekmeği , şekeri kestim çikolata zaten sevmiyorum ama günde 1 bardak gazlı içecek içmeden duramıyorum 🤷
Yumurta iyi gider tok tutar Tubi, afiyet bal şeker olsun. 😋
benim için bi kahvaltı değil bu :D
Neden 😂
Domates ve beyaz peynir yokkkk
Alışveriş yapamadım evet onları kahvaltıda bende seviyorum 😂
Yumurtasız sofraya oturmam
Omlet var biberli kekikli 😝
Bayılırım
Ekmek ve çay
Peynir, ekmek ve çay olması gerekli kesinlikle.
Senin hamarat biri ne hazırlarsa yerim
yumurta peynir ekmek yeterli
Zeytin domates cay yeter
Bide ekmeğin arasına koyup yedin mi 😋
Evet cok sey aramam bn oyle cay olsa ekmek zeytin domates yeter domates olmasada olur
Siyah zeytin olmazsa olmazım
O ne la öyle
Beğenmedin mi la
Çay 🤣
Lan sen gel semaver sana kurban olsun
Eyvallah ablam hemencecik geliyorum 🤣
Peynir
Beyaz peynir dimi evet çok güzel oluyor kahvaltıda
Labne ve vişne reçeli 😅
Tatlıları hiç sevmiyorum kahvaltıda 🤭 afiyet olsun 💐
Peynir
Bende seviyorum peyniri