Anneniz size yemek yapmasını öğretti mi size.
Bana sorarsanız bir yemek bile öğretmedi peki siz?
Anneniz size yemek yapmasını öğretti mi size.
Bana sorarsanız bir yemek bile öğretmedi peki siz?
Yok annem ben ders çalışayım diye hiç mutfağa sokmazdı beni. Kendi kendim zorla girip annemin yemeklerini öğrenseydim. Yemeklerini öğrenemeden kaybettim annemi ve kendi kendime öğrenmek zorunda kaldım.
Cevap
4Cevap
Kendim öğrendim. İnternetten bakıyorum tariflere bazende.
Kıyamadığından pek öğretmedi henüz 🥺 gerçi 18 olduk artık ne öğreniceksek şdkvşkeşkf
Görende sanıcak Çin işkencesi yapıyo neye kıyamadı annen kxkxkxk
@Furkaniv411 düzgün konuş
Küfürmü ettim hakaretmi neyin kafasını yaşıyosun
@Furkaniv411 benim annişkom benim el bebek gül bebek büyüttü 🥰❤👸😻💖
Yemek öğretmek yemek yemek hani yendiğimiz ben 19 yaşındayım ama harbiden benim yaşındakiler hala ergen
@Furkaniv411 ahaha yemek yapmamak eegenlik mi yani? 🤠 hiç öğretmedi demedim pek öğretmedi dedim yalnız kaldığımda bakıyorum herhalde başımın çaresine. Ki hiç yemek yapmamam da beni ergen yapmaz. Hadi naş benim minnoş bünyem senin gibilerle iletişime girince sinirleniyor 🥰
şu an yaptığın şeyi kasdettim boş yapma
@Furkaniv411 yorumuma yazan da boş yapan da sensin byee
annenizin durdugunuz yerde bisey ogretmesini beklemeyin yemek yaparken yanina gidin gozlemleyin yardim etmek istediginizi ogrenmek istediginizi soyleyin ona ben kucuklugumden annemi hep mutfakta izleye izleye ogrendim cogu seyi :)
Hayır internetten bir iki bir şey öğrendim annemle pek aram olmadığı için yemek yapmayı da bilmiyorum
Benimki de öğretmedi.
Öğretti de benim işime gelmedi
Evet
Yok bilmicem
Canım istemedi
Teyzem de çok öğretti. Hamur nasıl açılır diye. Tuttu elimden gösterdi bildiğin püf noktalarından bahseder hep. Ben sevgilime makarnadan başka bişey yapmadım ama ha bide mantı 😃
Teyzem daha çok eşime rezil olmayayım diye annesi ona öğretmemiş o çok afallamış ondan
Amaann sevgilim zaten ekmek versen doyar zamanında ne sofralar kurdum çok olunca doymuyomuş dengesiz işte
Evet yapamam dediğim yemek yok sanırım
E yani çoğunu o öğretti diyebiliirm geri kalanları yanlız olduğum zamanlar internetten yapa yapa
Ben kendim ögrendm hep
Öğretti evet.
Ewt öğretti öğrendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?