Anneniz yemek yapmayı biliyor mu?
Benim annem hiç bir yemeği yapamıyor, makarna bile yapamıyor. Evde hiç yemek yapmıyor.
Beni linç etmeyin de, ben yemek yapabiliyorum.
Anneniz yemek yapmayı biliyor mu?
Benim annem hiç bir yemeği yapamıyor, makarna bile yapamıyor. Evde hiç yemek yapmıyor.
Beni linç etmeyin de, ben yemek yapabiliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anneannem de annem çok güzel yemek yaparlar ben onlar gibi yapamam :)
Youtube den ya da yemek tarifleri kitabından bakarım öyle yemek yaparım
E annen ogretmezse nerden ogreneceksin can üzülme ama ya neden yapamıyor peki
Hiç sıkıntı değil youtube den ya da yemek kitabından bakıp yaparım
Hm okuyor musun yıldız
bir yemek kitabı alın tarife göre yapın okuma yazmada mı bilmiyor
Kendisi ilkokul 3. sınıfa kadar okumuş okulu bırakmış, ortaokul bile okumamış
Mersin de sanayide çalışıyordu. O zaman ben dünyada yoktum. Zaten ben eskiden 5 yaşında kız çocuğuydum o zaman bile yemek yapmazdı
Şimdi ise hiç yemek yapmıyor okuma yazması bile yok. Ben okuma yazma biliyorum. Derslerim çok iyi. Lise mezunu oldum kendimi açık öğretim lisesine yazdırmayı düşünüyorum..
Çok akıllılık edersin tebrik edrim seni o halde sen öğtrn onada öğret
70 yaşındaki kadına neyi öğreteceğim
Sürekli sigara içiyor
yani o halde sen yemek yapıp ona götüreceksin
Her gün 5 paket sigara içiyor, sigara almaya parası var. Kornetto çilekli dondurma istedim almadı bana. Param yok dondurma 40 TL dedi..
Neden ona yemek yapacağım, mecburiyetim mi var sanki..
Niye yapmiyor? Nereden yiyorsunuz?
Kendisi okuryazar değil okuma yazması yok, ilkokul 3. sınıfta okulu bırakmış lise bile hiç okumamış. Sordum niye yapmıyorsun dedim kahvaltı yiyin diyor, neden yemek yapmıyorsun diyorum cevap vermiyor. Bende artık ona cevap vermeden susuyorum. Hiç yemek yapmıyor, dışarıdan yemek söylüyoruz.
Ben yemek yapabiliyorum, kahve ve salep, bol köpüklü Türk Kahvesi yapabiliyorum. Ortaokul okudum meslek lisesinden mezun oldum. Derslerim çok iyi..
O zaman artık akşam yemeklerini sen falan yaparsın kardeşlerin için sulu olarak
Profil fotosundaki sen misin
Hiç bir yemeği yapamıyor salata bile yapamıyor. Zaten günde bir defa yemek yiyoruz. Bugün sabah çilekli kornetto dondurma istedim almadı bana. Ben ise okul okuyup meslek sahibi olmayı düşünüyorum.. Zaten derslerim çok iyi.
Parası yokmuş o yüzden almamış
Sigara almaya parası var ama
Bebeğim günde 1 öğün yeme. Sabah kahvaltısını da sen hazırla akşam yemeğini de sen hazırla
Tamam
Profilindeki ne bayrağı
Çerkes bayrağı
Anladım
Evet bu arada birsey sorabilir miym
Evet, sor
Yapıyor
Sözde zam gelmiş o yüzden yemek yapmıyor, daha önceden niye hiç yemek yapmıyordu
Annem hiç yemek yapmıyor, yok yağa zam gelmiş falan. Önceden de zaten hiç yemek yapmazdı
İstekle alakalı durum , ekonomi ile değil
Geçen sene annem belediye yemeğini almak için gitmişti bende onun peşinden gittim. Bir kadın yanımızda oturdu, bende ona abla yanlış anlamazsan ben kendim yemek yapabiliyorum sende evde kendin yemek yapsana dedi. Yağa zam gelmiş alamıyorum dedi. O zaman asgari maaş 6 bin TL falandı. Kendisi zaten çalışmıyor. 5 çocuğu var, bir kızı üniversite öğrencisiydi 2 bin TL parayı kızına gönderiyormuş. Yağ o kadar pahalı değildi o zaman 140 TL falandı. Bana öfkeli şekilde tepki göstereceğini düşündüğüm için sustum artık konuşmadım.
Trol mü gerçek mi anlayamadım
Trol değil gerçek
çok güzel yemekler yapar.