Yeme & İçme Tavuk piştikten sonra derisini yemeyi sever misiniz? Cimbom31905 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tavuk severler nerdesiniz yamyam insanlar😃 Güncellemeler+1 yıl Haşlanmış tavuk diyorum ben haşlamadan yenmez Güncellemeler+1 yıl Haşlanmış deri Tavuk piştikten sonra derisini yemeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hiç sevmem. 1 0 Yorumla
emre0187 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 84% +1 yıl Mangalda olunca yiyorum valla. Kimisi yemiyor atıyor falan ama güzel oluyor tadı 😂 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Mandalda çıtır çıtır olunca arkadaşlarla ayırıyoruz onları ayrı yiyoruz 1 0 Yorumla
YanlızAdam412 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Fırında ya da mangalda, çıtır çıtır olduysa evet. Yağlı ise hayır. 1 1 Yorumla YanlızAdam412 +1 yıl Hayır Yorumla
Ayhan_hoca63 Takip Et Xper 5 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl Tavuğun dersi oldukça sağlık açısından zararlı siz siz olun dersini yemeyin 0 3 Yorumla Cimbom31905 +1 yıl Kimden duydun Yorumla Cimbom31905 +1 yıl Haşlanmış Yorumla Ayhan_hoca63 +1 yıl bakın bunu yıllalrdır duyuyoruz yani biliyorsun günümüzde tavuklar hormon iğneleri ile büyüyor ve bu deriye enjekte edildiğinde uzun süre deride kalabiliyor o nedenle uzmanalar derisini soyun diyor Yorumla
Çocuk_Adamm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tavuğa para vereceğime kıyma alırım o parayla köfte yapar yeriz 0 4 Yorumla Cimbom31905 +1 yıl Tavuk sever değil misin Yorumla Çocuk_Adamm +1 yıl Severim de köfte veya kırmızı et tercihim 😀 yanına bi de rakı miss 👍 Yorumla Cimbom31905 +1 yıl Çocuk musun adammısın karar ver 🙂 Yorumla Çocuk_Adamm +1 yıl İkisinin arası olan genç seçeneği 👍 Yorumla
zettabyte06 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Tavuk derisinden nefret ederim. Sadece magalda kizarirsa tuketebilirim iyice kizarmiş olmasi şarti ile. 1 0 Yorumla
Mertcan3404 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Tavuğun derisi ile gerisi guzel olur derler ama sanirim bu köy tavuğu icin gecerli 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Iyyy ıy yani 0 9 Yorumla Cimbom31905 +1 yıl Öldürmez korkma Yorumla ichwillsieg +1 yıl Yenmez ama korkma Yorumla Cimbom31905 +1 yıl Kim dedi Yorumla Cimbom31905 +1 yıl Pişmiş tavuk Yorumla Cimbom31905 +1 yıl Haşlanmış Yorumla ichwillsieg +1 yıl Deri dedin sen deri yenmez pişmiş haşlanmış tavuk yenir Yorumla Cimbom31905 +1 yıl Haşlanmış tavuk Yorumla Cimbom31905 +1 yıl Deride haşlanıyo Yorumla ichwillsieg +1 yıl Ben anlamam o yenmez davuk yerm ama her gün 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hiç sevmem.
Mangalda olunca yiyorum valla. Kimisi yemiyor atıyor falan ama güzel oluyor tadı 😂
Mandalda çıtır çıtır olunca arkadaşlarla ayırıyoruz onları ayrı yiyoruz
Fırında ya da mangalda, çıtır çıtır olduysa evet. Yağlı ise hayır.
Hayır
Tavuğun dersi oldukça sağlık açısından zararlı siz siz olun dersini yemeyin
Kimden duydun
Haşlanmış
bakın bunu yıllalrdır duyuyoruz yani biliyorsun günümüzde tavuklar hormon iğneleri ile büyüyor ve bu deriye enjekte edildiğinde uzun süre deride kalabiliyor o nedenle uzmanalar derisini soyun diyor
Tavuğa para vereceğime kıyma alırım o parayla köfte yapar yeriz
Tavuk sever değil misin
Severim de köfte veya kırmızı et tercihim 😀 yanına bi de rakı miss 👍
Çocuk musun adammısın karar ver 🙂
İkisinin arası olan genç seçeneği 👍
Haşlanmış değil de fırın tavukta çıtır çıtır yerim
Tavuk derisinden nefret ederim. Sadece magalda kizarirsa tuketebilirim iyice kizarmiş olmasi şarti ile.
Tavuğun derisi ile gerisi guzel olur derler ama sanirim bu köy tavuğu icin gecerli
Tavuk derisini yemeyi denersem kesin kusarım
Asla sevmem
Çıtır çıtır olursa anca öyle yoksa yemem
İyi pişerse evet yerim
Tebrikler, tiksindim😔🙈
Derisi ile pişiren mi varmışş
Deriyi asla yemem çok iğrenç
Deri sevmem
severım
Yok deri sevmem
Derisini atıyorum
Iyyy ıy yani