Yeme & İçme Kahvenin dibini yiyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Of tadı çok güzel bunun için içiyorum kahveyi galiba❤️🔥 Kahvenin dibini yiyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Oraya parmak atmasam olmaz gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet dibini yiyorum 0 0 Yorumla
tuhafbirgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yakınında biriyle anlaşmazlık yasamissin yakında kötü bir şey olacak bir an evvel arayı düzeltin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Telve yokki fal nerden cikti Yorumla tuhafbirgirl +1 yıl Ben gördüm Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Çoçukken çok yerdim. Hatta misafirlerin fincnlarını bile çok iğrençmişim🙈🙈 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hsidjaoxiaidhdjwoqidow çok iyi jqkdnwkdmakskmakzmsd Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dibine kadar sıyırmıyorum ama azıcık yiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Annem hep zararlı diyordu çok kafein içerdiğinden Yorumla Yiğitcan-1907 +1 yıl Amaan suyunu içiyoruz kendisini mi yiyemicez :DZaten kupkuru bir posa topu topu. Olsa olsa kabız yapar Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 421 cevap paylaştı. Sen yuduma hafif çalkalayıp içince zaten kahvesini de yemiş oluyorum ama hiç kaşıklamadım 🤣 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet ama hepsini değil biraz. 0 0 Yorumla
Sucuklu-Sütlac Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yüzüme sürüyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu ben de duydum, sekerli iciyorsan telvesini surmemelisin bence. Seker besler kil kokunu falan. Yorumla
MrNorrell Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Sen kafayi siyirmissin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok kahveyi sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Oraya parmak atmasam olmaz gadası
Evet dibini yiyorum
Yakınında biriyle anlaşmazlık yasamissin yakında kötü bir şey olacak bir an evvel arayı düzeltin
Telve yokki fal nerden cikti
Ben gördüm
Çoçukken çok yerdim. Hatta misafirlerin fincnlarını bile çok iğrençmişim🙈🙈
hsidjaoxiaidhdjwoqidow çok iyi jqkdnwkdmakskmakzmsd
Dibine kadar sıyırmıyorum ama azıcık yiyorum
Annem hep zararlı diyordu çok kafein içerdiğinden
Amaan suyunu içiyoruz kendisini mi yiyemicez :D
Zaten kupkuru bir posa topu topu. Olsa olsa kabız yapar
Sen yuduma hafif çalkalayıp içince zaten kahvesini de yemiş oluyorum ama hiç kaşıklamadım 🤣
Evet ama hepsini değil biraz.
Yüzüme sürüyorum.
Onu ben de duydum, sekerli iciyorsan telvesini surmemelisin bence. Seker besler kil kokunu falan.
Sen kafayi siyirmissin
Yok kahveyi sadece