Yeme & İçme En sevdiğiniz kahve anı ne zaman diye sorsam? Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kesinlikle güne başlarken 🧚Sabah uyandığım da kahvenin kokusu ve tadı beni bitiriyor.. 😍 En sevdiğiniz kahve anı ne zaman diye sorsam? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sabah kahvesi 1 0 Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sabah 6 da tüm evin içine sinen filtre kahve kokusu.. ve günün cama vurması. 1 2 Yorumla Rosse_ +1 yıl O kokuya hayranım ☕️ Yorumla IRobin +1 yıl Taze çekilmiş kahve çekirdeği ise.. Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Kahve resimlerini de calmazsiniz 0 1 Yorumla Rosse_ +1 yıl Görsel bana ait gibi bi ithamda bulunmadım zaten ahah yine de araştırman güzel 😅 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Sabahları 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sabah kahvesi
Sabah 6 da tüm evin içine sinen filtre kahve kokusu.. ve günün cama vurması.
O kokuya hayranım ☕️
Taze çekilmiş kahve çekirdeği ise..
Kahve resimlerini de calmazsiniz
Görsel bana ait gibi bi ithamda bulunmadım zaten ahah yine de araştırman güzel 😅
Öğlen içtiğim kahve
Sabahları
Akşam saatleri
Afiyet olsun
Aksam
Sabah kitap okurken