Sert severim ve şekersiz. Espresso, türk kahvesi, filtre kahve, americano. Kahve dediğin simsiyah olmalı hahaha Bazen arada biraz daha hafif olan cappuccino da içiyorum. Geçenlerde latte denedim midem bulandı. Şekersizdi ama fazla sütlü olunca ağır geliyor.
soğuk nescafe yapardım hep hazır satılanlar çıkmadan önce. ablam ders çalışırken sürekli nescafe içerdi uykum gelmesin diye bende denemek istedim, matematikte problem çözmeyi severim ama içtikten sonra aptallaştığımı farkettim basit bişeyi bile çözemedim, başkalarında oluyor mu bilmiyorum. konuyla alakası yok ama söylemek istedim çünkü diğer americanolar felanda öyle geliyor bana favorim sade türk kahvesi helede kahvaltıdan sonra 👍🏼
Türk kahvesi biz de kahvaltıdan sonra hemen hemen her sabah ailecek içiyoruz, güzel oluyor. Dediğiniz granül kahve oluyor ve Farklı oluyor diğerlerinden. Americano vs çekirdeğin çekilmesi ile olduğu için kafeinin verdiği etki daha fazla olabilir ve uyanık kalma ve odak konusunda yardımcı olabilir diye düşünüyorum ben de. Ama 2si1 arada olanlar öyle değildir..
Evet ben hergün Türk kahvesi içiyorum fakat böyle granül nadiren tüketiyorum. Magnezyum çok çok önemli evet; bununla ilgili yazım da var biliyorum. Minerallerime dikkat etmeye ve maden suyu içmeye özen gösteriyorum. Teşekkür ederim görüşünüz için 🙃
maden suyu içmek yeterli değil vücudunuza bazı formlar girmesi lazım ya da günlük 300 mg a yakın karsılık gelecek besinler tüketmeniz lazım rica ederim :D
Kahve içmiyorum, sevmiyorum. Geçenlerde ablam yaptı bir kaç yudum ancak aldım. Acı geliyor bana, çok çok içenlere şaşırıyorum, özellikle şekersiz içenlere. 😅