Merhaba KScanlar!
Elbette yemezdiniz...
Bu travmayı atlatamıyorum ya
Yıllar önce bir lokantada çalışıyordum. Festival vardı öncesinde bol bol hazırlık yapmıştık etler kıymalar almıştık. Kominin birine vermiştik götürüp difrize atsın diye
Yazın ortasında sen tut onları çalışmayan fişini takmadığı bir dolaba koy festival geldi ortada et yok hayda bir baktık etler kokmuş sıcaktan üzeri kapkara olmuş nerdeyse
Onlarca para boşa gitti mekan sahibi baş aşçıya napcaz dedi
Hallederiz dedi bildiğin çamaşır yıkar gibi etleri çamaşır suyu damlatıp yıkadı, sıktı kuruttu fazla suyunu şok olmuştum
O dönem kaymakam dahil bir sürü kodoman yediler halka ne kadar düştü bilmiyorum ama
Kimsede zehirlenmemişti. Sadece bu travmayı gördüklerimi unutamıyorum hala insan hayatı bu kadar mı ucuz ya kim bilir neler dönüyordur çoğu yerde. İçimi dökmek istedim.
Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
Elbette yemezdiniz...
Bu travmayı atlatamıyorum ya
Yıllar önce bir lokantada çalışıyordum. Festival vardı öncesinde bol bol hazırlık yapmıştık etler kıymalar almıştık. Kominin birine vermiştik götürüp difrize atsın diye
Yazın ortasında sen tut onları çalışmayan fişini takmadığı bir dolaba koy festival geldi ortada et yok hayda bir baktık etler kokmuş sıcaktan üzeri kapkara olmuş nerdeyse
Onlarca para boşa gitti mekan sahibi baş aşçıya napcaz dedi
Hallederiz dedi bildiğin çamaşır yıkar gibi etleri çamaşır suyu damlatıp yıkadı, sıktı kuruttu fazla suyunu şok olmuştum
O dönem kaymakam dahil bir sürü kodoman yediler halka ne kadar düştü bilmiyorum ama
Kimsede zehirlenmemişti. Sadece bu travmayı gördüklerimi unutamıyorum hala insan hayatı bu kadar mı ucuz ya kim bilir neler dönüyordur çoğu yerde. İçimi dökmek istedim.
Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yemem tabi ki
Ben Ramazan'da camasir suyu shotlamistim yanlislikla bi sey olmuyor
Zaten iyi kide olmamıştı kimseye bişe ama yapılır mı böyle hile ya sanki ben yapmışım gibi tanık olunca tramva oluşturdu bende yapılan şeyler
Ayyyy
Kokusu bile sinmemiş :D
Aşçı ustaydı kaç yıldızlı otellerde çalışmış ne kadar gıda hilesi varsa biliyor demek ki
Yine de görmek beni etkiledi abi sonuçta çamaşır suyu ve et yan yana bile düşünemiyor insan
Mantıklı bir karar vermiş ))
Kaymakam müdürler felan filan bilseydiler böyle et yediklerini ne düşünürlerdi acaba
Kapatırlardı orayı :D
Midem kalktı ya şikayet etsen neler neler olurdu
Hiç bir şey olmazdı muhtemelen çünkü adamların ortakları geçmişi milletvekili ağa bey kaynayan bir işletmeydi. Arkası sağlam olunca elimde delil olmadan etsem ne olacaktı ki. Yinede mutfak personeli olarak çalışırken böyle bir şeye tanıklık etmiş olmak hala beni üzüyor. Ya insanlara bir şey olsaydı bu vebali bende almış olurdum ben yapamam bile böyle şeyleri.
Yenur
Bu normal bir şey mi sence
Omega bej
Yemem hayatta