Yeme & İçme Pilavın ruh eşi tavuk mudur ciğer mi? DenizdekiHazine Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Günaydınlar🌸Pilav hiç şüphesiz vazgeçilmez yemeklerden biri. Peki pilava en çok yakışan hangisi? Ciğer miTavuk mu Güncellemeler+1 yıl Değerli KS ahalisi görüşleriniz için çok teşekkür ederim 🌸 Pilavın ruh eşi tavuk mudur ciğer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Tavuk bence 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Bence tavuk, ha bu değildir ki ciğer yakışmıyor. 😄 Ama tavukla daha leziz. 😋 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 885 cevap paylaştı. Tavuk efsane uyumlu. Bide tavuğun suyuyla yapılırsa pilav daha da mis😋😅 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Tavuğu daha çok yakıştırıyorum, özellikle but, kalça, kanat ve boyun etini. 1 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Pilavın yanında kuru fasulye olur. Et yemeği değil. 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yüzyıllardır tavuk yarenlik etmiş pilava, ciğer daha dünün çocuğu 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl nohut ve tavuktur ama ciğerde gider 😃 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Pilavın ruh eşi kavurmadır 1 0 Yorumla
Stalk_hesabidirr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tavuk ancak haşlama değil patates gibi kızartmalı. 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı. Tavuk tabiki. Ciğer neymiş 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. pilavla beraber tavuk yenir ciğere bakılır 1 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. Ya ikisini de çok severim bilemedim şimdik :/ 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 618 cevap paylaştı. mayonez ve et kavurma. 0 0 Yorumla
yozgatsporcu Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Ciğer son kararın. Tavuğa yakışan bulgur dur :) 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tavuktur 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Tavuk 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tavuk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tavuk bence
Bence tavuk, ha bu değildir ki ciğer yakışmıyor. 😄 Ama tavukla daha leziz. 😋
Tavuk efsane uyumlu. Bide tavuğun suyuyla yapılırsa pilav daha da mis😋😅
Tavuğu daha çok yakıştırıyorum, özellikle but, kalça, kanat ve boyun etini.
Pilavın yanında kuru fasulye olur. Et yemeği değil.
Yüzyıllardır tavuk yarenlik etmiş pilava, ciğer daha dünün çocuğu
Tavuk varken ciğer de neymiş be
nohut ve tavuktur ama ciğerde gider 😃
Tavuk daha iyi bence
Pilavın ruh eşi kavurmadır
Tavuk
Tavuk bence... Cok bi severim
İkisi de pilavı taclandirir yanına ayran
Tavuk ancak haşlama değil patates gibi kızartmalı.
Tavuk tabiki. Ciğer neymiş
Tavuk pilav yanına buzz gibi ayran
pilavla beraber tavuk yenir ciğere bakılır
Ya ikisini de çok severim bilemedim şimdik :/
Tavuk veya et güzel olur.
Tavuk tabi ki!
Kesinlikle tavuk.
mayonez ve et kavurma.
Tavuktur.
tavuuuukkk
C -) Kavurma
Tavuk
Tavuk tabii ki ne ciğeri ciğerim
Ciğer son kararın. Tavuğa yakışan bulgur dur :)
Tabikide tavuk ciğer nedir kardeşim
Tavuktur
Ciğer
Tavuk
bence tavuk 😄
Tavuk
Tavuk
Tavuk 🐔
Kararsız kaldım a. k
Ciğer diyorum
Tavuk
tavuk