@Pırasalıbörek ayrıyla bir ilgisi yok. dondurma baklava nedir? damak zevkiyle alakası yok. biri sütlü tatlı biri şerbetli tatlı. iki tatlı birbirine karıştırılıp yemek? vücuttaki şeker oranını aynı anda nasıl bir yükseltmek, vereceğini düşünmeden hem de.
Bunu fakirlik olarak ifade edemezsin ama. Damak zevkiyle nasıl alakası yok? Biri çayı çok şekerli içer biri az. Ama kahveyi ikisi de sade içer. Neye göre degerlendireblrsn ki. Herkesin yeme alışkanlığı damak zevki farklidr.
@Pırasalıbörek çay ile şeker örneği çok bağnazca. asıl örnek şu: çayı içerken yanında da aynı anda kahve içmek. ikisi de sıcak. tıpkı tatlıların şekerli olması gibi. ama ikisi de farklı siklet.
Düşünceni savunurken vücuda aşırı şeker yükleme olayından bahseden sensin. O şekilde şeker kullanmayı seviyor belki. Onun dışında hayatında belki de hiç şeker kullanmiyordur.
@Pırasalıbörek dostum neden uzatıyorsun* gecen epey kötü geçiyor ama lütfen bana sarma. dondurma=sütlü tatlı baklava=şerbetli tatlı ikisini birlikte yemek çay ve kahveyi aynı anda içmek gibi. alakasız, saçma sapan bir şey. aaa, yiyen olursa da yargılamam. ama bana varoşça geldiği için, çok umursamam.
(Varos, fakir, ) bunlarla ilgili genel konuştukça uzatma , yok gece. Kötü geçiyor vs. Ben genel konuştukça sen bana soyledin. Espri yaptım hala tavrın aynıydı şimdi de benim üslubunu mu begenmiyosn
@mavinin_guzeli iyi akşamlar, ben yeni üyeyim de bir soru sordum kaldırıldı. erkekler dalga geçer diyede soramıyorum xperim yetmiyormuş. ilk seni gördüm ve yazdım rica etsem dm yoluyla yazar mısın?