Selamlar... Hijyen olarak düşündüğümüzde ne ortamlarda yapıldığını az çok biliyoruz. Siz rahatlıkla yemeklerinizi yiyebiliyor musunuz?

Selamlar... Hijyen olarak düşündüğümüzde ne ortamlarda yapıldığını az çok biliyoruz. Siz rahatlıkla yemeklerinizi yiyebiliyor musunuz?
Temiz olduğunu düşündüğüm yerlere giderim oralarda rahatlikl yiyorum ama her zaman için içimde kuşku oluyor. Elini yıkadı mı malzemeleri yıkadı mı diye düşünürüm. Çünkü yemek sektörünü biraz bildiğim için bu şekilde şüphelenmem normal. İşkembe çorbasının içinden kazandan yani domates çıkığı görülmüş bir şey. Düşmüş içine bir şekilde
Aynen
hayır yiyemem , değişik yağ, salça ve baharatlara karşı midem hemen ekşir bir tepki verir kesin o yüzden belirli yerlerin haricinde dışarıdan yemek yemeyi tercih etmem
Mecbur yoksa hap almadan midem kendine gelmiyor
Uzun zamandır beri dışardan yemiyorum evde çok daha sağlıklı
Belirli yerlerim var harici çok zorda kalmadıkça yemiyorum.
Cevap
12Cevap
Evet yiyebiliyorum
Gayet iyii
Evet Yiyebiliyorum Çok Şükür Kötü bi durumla Karşı Karşıya gelmedim 😊 Ama Şunu Söyleyim Nedense Dışarı Yemekleri Ayrı Bi lezzetli Oluyor
Temiz olduğunu düşündüğüm yerlerde yemek yerim.
köfteci yusuf burger king mcdonals kfc ve balıkçıların menülerini komple götürüyorum
Midem her şeyi sindirir de dışarıda yemeyi sevmiyorum.
Helal mı değil mı diye düşünmemek için evde yapıyorum uzun zamandır.
Evde yapmak en güzeli zaten
Yooo en son mideyi bozdum daha da burdan yemem dedim
Burada bildiğim birkaç mekan var onun harici yemiyorum.
Çoğunu yiyemiyorum garip tatlar var geçen şinitzel sandaviç yiyeyim dedim öyle kötü yağlı bir şey olamaz
Yok antrikot vs çok iyi yapıyorlar lakin o ürün seçeneği çok kötüydü garip
Kendim aşçıyım gayet güzel temiz hijyene dikkat ediyorum
güvendiğim yerden yiyorsam evet
Genelde yiyebiliyorum, evet.
Yiyemiyorum yaaa solucan yutuyorum sanki.
karnımı doyursun yeter
Bazı lokantalarda evet
en son kustum yiyince
Çoğu zaman.
gram umursamam
Aynen
Her zaman değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?