Sağlıklı olmasa bile ben aç uyuyamam. Annemle 3-4 tepsi poğaça-açma yapar dondurucuya atarız. Ben de böyle gece acıkınca veya bazen kahvaltıda mikrodalgada çözdürüp hemen hazırlar yerim. Sizler gece yemek yer misiniz?
7'den sonra yemek yersem o gece bana uyku haram oluyor, tok yatamıyorum ben. Karnım gurul gurul uyumalıyım. 😅 Ben de dondurucuya yaparım poğaça, asla eksik olmamalı. 😁
Karnım açken uyuyamıyorum direkt bayılıyorum sabahta ilk birkaç saat halsiz oluyorum. İlk başlarda bunu uyku tutmadığı zamanlar bilinçli yapıyordum sonradan öğrendiğim kadarıyla ciddi anlamda tehlikeli bir durummuş allah korusun bir daha uyanmama ihtimalin var o yüzden şekerinin düştüğünü anladığında ufak tefek atıştırmak en iyisi. Yakın zamanda şeker aleti aldım bir ara bunu deneyeceğim açken ani bastıran ve anında uyutan o halsizliği yaşadığımda bir şeker ölçül sonuçları paylaşırım :)
Evet öyle, uyku esnasında kan glikoz seviyesi çok fazla düşer veya yükselirse koma vs gibi durumlar olabiliyor. Bende diyabet yok ama ben nefsime hakim olmadığım için yiyorum.
Şu an yaptığım şey tam da bu. Midemi suyla doldurdum lıkır lıkır uyumaya gidiyorum. Sıfır kalorili bişey yeseniz bile vücut anında yağ yakımını durdurur bu saatte. Benim 8 ile öğlen 12 arası vücudumun yağ yakım zamanı. Akıllı uslu olsun göbeğe gerek yok dimi ama :)
O zaman yiyiniz efendim... Yalnız mide ve bağırsak faaliyetleri tuhaf rüyalar gördürebilir. Sözgelimi bir tünelde ineklerle koşabilir, ya da bir mağaranın önünü kapayan bir kayayı ittirerek bir gece geçirebilirsiniz :)
Gece illa bir şey yiyeceksem meyve, çubuk kraker, bisküvi gibi şeyler yerim. Yoğurt da olabilir. Bunlar hafif şeyler hem. Harici bir şey çok zor yemem. Uzun saat aç kalmam lazım. İlaç alacak olmam lazım.
Ben nedense sürekli bu saatlerde acıkıyorum.. Soruyu yazdıktan sonra yemeye başladım, bitirdim şimdi. Üzerine de bi Maraş dondurması gömeceğim. Ben dayanamıyorum maalesef ama sizin gibi de olmak isterdim.
Ben bu saatte uykumun en güzel yerini yaşardım normalinde... Bugün 2 bardak çay içtim diye uyku firari... Gezmelere gidince de imkanı yok ne yaparsam yapayım gelmez...
Yeme içme konusunda da özellikle sıvıyı belli bir saatten sonra içmemeli... Katı gıda da sıkıntı yok.. Az küçük küçük girip çıkıp yiyebilirsiniz aslında..
Ki dondurmanın üzerine de uyurum diyorsanız, sizi tebrike derim 😂😂
Her insanın metabolizması ve yapısı Farklı, kilolu birisine neden kilolusun sorusunu sormakla eş değer bir soru bu. Böyleyim yani bir nedeni yok, yapım böyle.
E beni takip eden, benim de takip ettiğim bir sürü insan var. Normal bir şey bu... peki saygı duyuyorum yani ben de takip ediyorsanız neden gizliden yazdınız diye Merak etmiştim..
Söylememe gerek yok ki bu yazismayi okuyan herkes bu üçünü de kolayca bulur:) bak mesela 3'nun de olduğu soruda cevap vericem ve 3'ü de olmadığım anlaşılır :)
Hatırlıyorum ben sizi, daha önce gizliden yazmıştınız ben de size sizi tanıyor olabilir miyim yazmıştım ve gizliden çıkmıştınız. Kırmızılı bir profil vardı.
Yani sizin için de bu kadar önemsiz bi şeyse neden söylemiyorsunuz bunu anlamış değilim. Neyse yani saygı duyuyorum ama keşke en başta söylemeseydiniz çünkü insan Merak ediyor.