İyi geceleriniz olsun sevgi pıtırcıkları🤪🌜 An itibariyle çok büyük bir problemle karşı karşıyayız. Ben açım ve uyuyamıyorum😭Dolap ağzına kadar elma ve soda dolu ya delircem karın doyuracak hiçbir şey yokkkk😭
Karnım aç olduğu zaman uyuma gibi bir şansım yok gadası. Öyle ya da böyle ne bulursam mideye atarım. Çünkü miden doymadan o gece bana çok zor geçer. Elma fena olmaz. Hiç yoktan iyidir.
Benim karnımın aç olmasına gerek yok. Gece otutuyorsam ve film izliyorsam şu an olduğu gibi mesela Locke&Ket 2. Sezonu izlerken bir yandan da abur cubur yiyorum🤤😋... gelsin kilolar 😅😅
Bu arada çikolatalarım bitti almanyadan gelen varsa getirsin bi zahmet yaaaa🤤
Uyurum genelde ve hatta böyle daha rahat oluyor. Midem doluyken doğrusu yatmasıda uyumasıda zorluyor. Uyusam bile sabah rahat olamıyorum. Ve şu an bayağı aç olmama rağmen böyle yazıyorum. Ama sabah güzel bir kahvaltı yapacağım. Bunu düşününce rahatlıyorum.
Evet uyuyabilirim. Hatta yemek yedikten sonra uyumamayı tercih ediyorum. Çünkü uyku konforunu kaçırabiliyor. Zaten yatağa girdiğinde vücut sindirimini çoktan tamamlamış olması gerekiyor. Uyurken sindirim yapmamalı.
Genelde uyurum. Hatta bazı geceler akşam yemeğini yemeden direkt uyuduğumda oldu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hiç beceremedim uyumayı uyusam bile uykumu almadan geri uyandım bence mide açken uyku kalitesi düşüyor bununla beraber çok ilginçtir ki çok dolu midede uyunmuyor