Yeme & İçme Kahvaltınizi kim hazırlar genelde 🥲? olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim şu an abim hazırlıyor jfjsjf aslında tam olarak öyle değil beraber hazırlıyoruz ama çoğunu o yapıyor 😃 Siz de durumlar nedir? Kahvaltınizi kim hazırlar genelde 🥲? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ben kendim 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kendim hazırlıyorum ama arada annem işte menemendir, kızartmadır onları yapar ben de kahvaltılıkları çıkarırım. 😃 0 0 Yorumla
selamnaberkanka Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir elinde ekmek, diğer elinde domates olan ben beğendi şu an bunu adjdhd 0 1 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Eyvallah jsjfh Yorumla
ölüdenizcilerr Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl tek yasıyorum bazen babam kalıyor bazen canim istemiyor depresif olup yemiyorum falan zor is 😂 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. Ben kendim 😉 ama ofiste isem personel 0 0 Yorumla
Tavşanfriyse Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinler knk 0 1 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Huuuu🤯 çok iyiiii Yorumla
yalnızromantik Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Şu sıralar ben hazırlıyorum hep çok kötü bir duygu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anam dkzlclfl senin 0 12 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Ne jdjsjf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anam hazırlar dlzixğ Yorumla olmazlarainat +1 yıl Afiyet olsun jdjdjf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saüol sana da 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama bugun yemedim Yorumla olmazlarainat +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım istemedi sen ne yedin dksox Yorumla olmazlarainat +1 yıl Sucuklu yumurta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip atayımı😂 Yorumla olmazlarainat +1 yıl İstersen jdjdjf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip benden mesaj atması senden 😂 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Nooo olmazz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben kendim
Kendim hazırlıyorum ama arada annem işte menemendir, kızartmadır onları yapar ben de kahvaltılıkları çıkarırım. 😃
Bir elinde ekmek, diğer elinde domates olan ben beğendi şu an bunu adjdhd
Eyvallah jsjfh
tek yasıyorum bazen babam kalıyor bazen canim istemiyor depresif olup yemiyorum falan zor is 😂
Ben kendim hazırlıyorum
Ben kendim 😉 ama ofiste isem personel
Cinler knk
Huuuu🤯 çok iyiiii
Şu sıralar ben hazırlıyorum hep çok kötü bir duygu
kendim
babiş
Kendim
kendim
Anam dkzlclfl senin
Ne jdjsjf
Anam hazırlar dlzixğ