Hem Lezzetli Hem de Ucuz: İBB Sosyal Tesislerini Tadımlıyoruz ↗
Dışarıda doydum demen için ne kadar harcama yapmalısın?
Hem Lezzetli Hem de Ucuz: İBB Sosyal Tesislerini Tadımlıyoruz ↗
Eoy selam KScanlar, günümüzde dışarıda yemek yemek lüks haline geldi. Bu gerçeğin herkes farkında. Bir öğrenci Burger King'ten menü yemek isteyince bile cüzdanı boşaltmak zorunda kalıyor.

Durum böyleyken yazacağım Bence'ler için uygun fiyatlı mekanları ziyaret ediyorum. 🤤
Mmm peki ya sen dışarıda ne kadara doyuyorsun?
Öğrenciyken haftada en az 3-4 kere yediğimiz dönerciye rastladım dün. 17 TL'ye aldığımız menü şu an 60 TL olmuş😳 Normal bir insanın dışarda en ucuza karnını doyurması için 60-70 TLyi gözden çıkartması gerekiyor artık çok üzücü
öğrenci de öğrenciliğini bilsin ne işi var zeytinyağlıyla papates tavayla tatlıyla diyeceğin linç yiyeceğim ((: espri bir yana bu dertten herkes ama herkes muzdarip. Gözlemlediğim kadarıyla herkes ya kendi imkanlarıyla bişiler yapıyor , ya evinden getiriyor ya da geçiştiriyor. Hem beğendiğim hem doydum dediğim bir yemek için yaklaşık 150 lira yeterli tabii ki ortalama bir işletme seviyesinde
Bütçeme bağlı ama 100 lira üstüne çıkmam.
✓Lahmacun 3 tanesi 75 lira doygunluk%100
✓Adana kebap 60 lira doygunluk %100,
✓Köfteci Yusuf köfte 50 lira doygunluk %80,
✓ O kadar param yoksa simit 5 lira 2 simit ve 1 gazoz alırım 15 liraya doyarım.
Cevap
45Cevap
Para sorunum olmadığı için farketmiyor gadası
Genelde yediğim yemeye göre değişiyor. en az 50 tl
Kolay kolay dışarıda yemek yemem. Yarın için ton balıklı sandviç hazırlıyorum. Çarşamba için semizotu yaptım. Ayrıca mantarlı tavuk yaptım. Ayrıca koymam vardı köfte yoğurdum dolaba attım. Biraz tavuğun vardı onları da ızgaralık sosladım dolaba attım. Kabak havuç patetes aldım, onları ilk fırsatta mücver yapacağım. Patlıcan biber aldım onları da fırında kızartma yapacağım. Oldu bitti. Her gün işe yemek taşıyorum. Çok sıkışınca makarna yapıyorum.
Ben bu kadar sipariş vermem
Ki en fazla iki parça şey söylerim o kadar şeyi nasıl yiyim
Olabilir yarı yarı ödenirse mantıklı yoksa hepsini ben ödersem rahatsız olurum söyleyince yarı yarıya diye
Ne kadar gerekiyorsa veririm canımdan kıymetli değil
Canla alakalı bi durum değil maddiyat ile alakalı bi durum
Maddiyatla ilgili çok şükür sorunum yok hem para canımdan kıymetli değil dikkat edersen yazdığıma anlarsın
Para canımdan kıymetli değil dedim çünkü durumum var ne istersem alıyorum o yüzden sıkıntım yok ne istersem yiyip içerim Allaha şükürler olsun
Kızım fakirlikler ağzı kokanlar anlamaz bunların açlıktan nefesleri kokuyor biz zenginler gibi değiller.
Zenginle fakir bir olmaz zaten de davul bile dengi dengine ama böyle konuşman çok yanlış hiç doğru değil böyle konuşmaman gerek sonuçta senin de ne olacağın belli değil iyi bir yerlere gelmek için çok çalışmak emek harcayıp çabalayıp uğraşmak gerekiyor bende kolay kolay gelmedim çaba sarf ettim uğraştım emek harcayıp o şekilde geldim çok şükür iyi kazanıyorum o yüzden bu ekonomiden etkilenmiyorum sana da dediğim gibi bu şekilde konuşman hiç doğru değil çok yanlış
Burgerda 70-80 TL'ye doyarsın. Bir de ne yediğine bağlı. Kebap yersen 250 lira tutar, döner yersen 40-45 lira tutar.
Yanlış anlaşılmasın birkac çeşit et yiyiyoruz 2 kisi 1500 hesap geliyor ortalama gıda pahalı Türkiye maaş ortalamasına gore
Et ile pek aram olmadığı için genelde ev yemeği yiyorum dışarıda böyle olunca da çok ödemiyorum çorba bile yetiyor.
Burası çok uygun muş neresi merak ettim ben bu kadar çeşit istemiyorum tek çeşit en fazla salata 100 TL
Vejeteryanmısın
Salata demişsin. Balıklımı, Tavuk etli salatamı seversin?
@Darbeli_Hilti çok etin yanında salata 🙈
Burası neresi ya çok ucuzmuş 😂 ben bu vejetaryen durum soyluyorum içine iki mantar biraz kaşar atiyolar 55 lira
Vallahi en kötü yemek 50 liradan başlıyor yanına bir de içecek alırsan 15 lira da o desen 65 liraya karnın belki birazcık doyar
Normal bence bu zamana göre sebzesi eti almış başını gidiyor e haliyle onlarda zam yapmak zorunda kalıyorlar
Pide arası çiğ köfte yeter tıka basa doyurur, zaten yeşillik sınırsız oluyor otur salatalık turşusu turp nane maydanoz aban gitsin.
Geçen sabah Tost + Patates Kızartması ve Portakal Suyuna 194 TL verdim. Senin Fiş baya ucuzmuş.
Doydum kelimesi de mi paralı oldu mk git dışarı bağır işte doydum diye
Kanka ben garsonum iki kişi yemeğe geldi 2000 TL verdi benim elim titredi o parayı alırken
Bu sabah çift kişi serpme kahvaltıya 240TL verince bir daha kahvaltıya tövbe ettim
suya da 9₺ vermezsiniz ayol lanxlxsxkm ama soyle de bakinca bi fiyat gayet normal duryou fkemkcjf
Ben bu kadar uygun fiyata denk gelmem iyiymis, afiyet olsun ✌️
Nerde ve ne yedigime göre degisir ama sirf kendime max 20-23€
Doymakta sıkıntı yaşayan biri değilim o yüzden fazla harcamam ufak tefek bir şey yeterli olur💘
Lahmacun aldığımda 35 falan gidiyo
Kebap veya İskender aldığım zaman 100 e yakın
70 TL fazlasıyla ve en kral yerde.
Diyarbakır ciğeri 😊
Gittiğim mekana göre fark eder o ama 200 tl altında asla olmuyor.. Keyifli günler..
Bi burger yerim yeter bu kadar para veremem okadar durumum yok tek öğün doymaya
Fiyatlar baya uygun bu arada yaklaşık 60 70 tlye doyuyorum
En az 50₺ en fazla tek menü 100₺ tek kişilik menü bu
Burası neresi geçen yıl mı acaba diye tarihe baktım aşırı uygun
Burger ile doyuyorum ya whooper yetiyor :D
Ben doydum diyene kadar fiyatlar artacağı için bu soruna cevap veremiyorum, bye.
Kutu kolayı 6.50 ye nerden buldun market de bile Yok,🤣
O an ki zevkime bağlı. 15 liralık yemekle de doyarsın, 200 lira ile de.
Kola niye 6.5 lecola mı acaba
Yarı yarıya ucuzmuş ilginç
Dün 740 TL ödedim üstüne soğuk su içtim
Fiyat performans önemli
Tek kişiyse 200 civarı birşeyler harcıyorum
Fiyatlar gayret makul. Neresi burası
Şimdiki ekonomi de 300 gibi bişey hemen hemen
@mervelerdeeyizzz sen mi yedin knk bu fiyat ne
Jdjsjcnsıcdjcnjdckf daha fazla olurdu ben yeseydimmm
1.5 lahmacunla doyuyorum ben😬🤦♀️
Görselleri yer neresi fiyatlar iyi gayet
Hesap ucuz şikayet etmeyin