BİM'de 9 tanesi 30 liraymış. BİM yani altı üstü. Hem çok ahım şahım bir tadı da yok. Kim yiyor bu makaronu? itiraf edin, siz yiyor musunuz?

BİM'de 9 tanesi 30 liraymış. BİM yani altı üstü. Hem çok ahım şahım bir tadı da yok. Kim yiyor bu makaronu? itiraf edin, siz yiyor musunuz?

Evet seviyorum. Bir hafta almasam diğer hafta mutlaka alırım. Genelde kahve dünyasından bazen migros ya da file marketten almayı tercih ediyorum.
Öyle her yerde güzel olmuyor tadı. Pastanedekilerin tadı oyun hamuru kokusunda ve hiç güzel değil. Ama bi yerden alıp yemiştim bundan öncesinde çok güzeldi.
Pankek gibi tadı var ama biraz farklı.
Cevap
10Cevap
Tadını seversem parasına bakmam gadası
Hayır hiç yemedim
Hiç denemedim, seveni de genelde görüntüsünden dolayı seviyor
Valla ben severim daha geçen hafta makaron hediye verdi bir arkadaşım çokta lezzetliydi hediyemin fotoğrafını şuraya bırakayım🤤
Şu BİM de çizgisini aşmaya başladı artık. Kıytırık ve lezzetli bile olmayan makaronu 30 liraya satmanın anlamı yok. Hadi alanlar mantıklı değil bari siz yapmayın sayın BİM.
Ahım şahım tadı yok ama ben seviyorum bir zamanlar kahve dünyasından alırdım
Evet denedim, tadı da güzel ama gerçekten pahalı ya. Bir tanesi 15 falan oluyor.
BİM herşeyin çakmasıni yapıyor eminimki orjinali çok güzeldir
Onu yiyeceğime gider eti’nin burçak bisküvilerinden yerim daha iyi
Yedim. Bu her yerden alınmaz zaten. Ondan kötü geliyordur tadı.
Bimde satılanı güzel olmaz tabi. Çok güzelleri var zibilyon tane çeşit çeşitler. Çokta lezzetli oluyor bi yerde çay kahve içerken yanında
BİM'deki çöp, oradan alınmaz. Fransa'da Laduree diye bir mekan var orası çok güzel yapıyor.
Yahu bunu yiyeceğime gider benimo veya negro alırım. Birde donutçular var beş para etmeyen bir tatlı ve gereksiz uçuk fiyatlar. Hiç gerek yok.
Uzun zamandır beri yemedim
Ben yedim valla tadı güzel ben seviyorum meyveli olmasından dolayı hoşuma gidiyor ama çok şekerli yinede seviyorum 😋
En son bir pastahaneden tanesine 12 tl vermiştim. Ben tadını seviyorum. Aromalı mereng tatlısına benziyor.
Ben begenmiyorum. Abartilmis bsy
Hiç yemedim
Makaron hiç yemedim.
Yedim ve çok kötü tadı var.
Tadı o kadar da kötü değil
Çok gereksiz bir şey daha önce hiç yemedim
Makaron sevmiyorum çok şekerli
Güzel oluyor severek tüketirim
Fransız kurabiyesi , çoğu insan bilmez 🙂
Hiç yemedim hiç de merak etmedim valla.
Denedim ama sevmedim ve bir daha yemedim.
hayatımda hiç yemedim. gerek de duymuyorum
Yedim hic lezzetli değil.
Yedim ama evet değecek bisey değil
Ben hiç yemedim
hayatımda hiç yemedim
Hayır hiç yemedim tadını falan bilmiyorum.
Seviyorum ve yiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?