New York’ta bir adam, vegan aktivistlerin karşısına geçerek şiş kebap yedi.
— BPT (@bpthaber) August 28, 2022
pic.twitter.com/LDWXkxESIW
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılFazlasıyla güzel hareket. S1k1ni dashağını yalayayım onun o derece güzel hareket yapmış. (Bunu ne derece taktir ettiğim anlaşılsın diye abartı olarak yazdım.) Esas saygısızlık kabalık yapan bu vegan takımı. İnstagramda da bana denk geliyorlar. Sinir oluyorum. Sen ne zıkkımlanırsan zıkkımlan bana ne karışıyorsun? Ben senin gibi beslenmek zorunda mıyım? Herkesi kendileri gibi geri... zekalı zannediyorlar. Neymiş biz et yediğimiz için hayvanlar ölüyormuş. Mezbahaları gördün mü, tavuk çiftliklerini gördün mü diyorlar. Ulan ben senin gibi beyinsiz değilim ki ben senin gibi etlerin ağaçta et olarak yetişmediğini biliyorum. Onların bir zamanlar canlı olduklarını yenilmek için özel olarak beslendiğini, insanlık tarihi boyunca doğal seçilim yoluyla ve laboratuvar ortamında o hayvanları insan etkisiyle evrimleştirdiğimizin farkındayım. Bugün vahşi doğaya kümes tavuğunu, ineği, danayı, koyunu bırak yaşayamaz. O hayvanların ilkel hali böyle değildi. Bir sürü savunma mekanizmaları vardı. Biz onları etli, yağlı hale getirdik. Savunma mekanizmalarını biz yok ettik. Sayıları çok fazla çünkü insanlar kendisi için yetiştiriyor. 8 MİLYAR İNSAN NÜFUSU İÇİN TABİİ Kİ MEZBAHALAR OLACAK. HERKES KÖYLERDE YAŞAYIP KENDİ HAYVANINA MI BAKIYOR? EFENDİM NEYMİŞ DÜNYA KİRLENİYORMUŞ KARBON AYAK İZİ CART CURT SEN YEDİĞİN SEBZENİN MEYVENİN YAPILAN TARIMIN TEMİZ OLDUĞUNU MU DÜŞÜNÜYORSUN? SERAGAZI NASIL ORTAYA ÇIKIYOR? HORMONLAR İLAÇLAR YAPAY TOHUMLAR NİYE VAR? KIŞIN ORTASINA DOMATES, KARPUZ, MUZ YİYOR BUNU SORGULAMIYOR MAL. BÜTÜN SEBZE MEYVELERİ MEVSİMİNE VE İKLİMİNE AYKIRI OLMASINA RAĞMEN YİYORSUN. O SEBZE VE MEYVELERİN GERÇEK HALLERİ BU KADAR ETLİ, SULU, TATLI DEĞİLDİ. İNSAN ONU LABORATUVARDA VE DOĞAL SEÇİLİMLE KENDİSİ EVRİMLEŞTİRDİ. BİR DE VEGAN ÜRÜNLER VAR TABİİ HEPSİNİ YOK ETMEK İSTİYORUM NEYMİŞ HAYVANLAR ÜZERİNDE DENEME YAPILAN KOZMETİK ÜRÜNLERİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ (DİŞ MACUNU, SABUN, NEMLENDİRİCİ VS...) KULLANILAMAZMIŞ. ULAN İNEK OĞLU İNEK ULAN İNEK KIZI İNEK KOVİT 19 AŞISI BİNLERCE İNSAN ÜZERİNDE DENENDİĞİ HALDE KORKUNUZDAN OLMADINIZ. DENENMEMİŞ DENEYE TABİ TUTULMAMIŞ KOZMETİK ÜRÜNÜNÜ MÜ YÜZÜNE SÜRECEKSİN? EFENDİM DOĞAÇ OLACAKMIŞ S1KTİR ORADAN. DOĞAL OLMAK İSTİYORSAN YÜZÜNE HİÇBİR ŞEY SÜRMEMEN GEREKİR 35’TEN SONRA SURATININ BABAANNENİN BURUŞUK ANINA DÖNMESİNE İZİN VERMEN GEREKİR. ÇÜNKÜ İNSAN CİLDİ İNSANIN VÜCUDU BİR KİMYA LABORATUVARI GİBİDİR. ALACAĞIN BİR İLACIN YÜZÜNE SÜRECEĞİN BİR ŞEYİN İÇİNDEKİ MADDELERİN YÜZDESİ ÇOK ÖNEMLİDİR. ORANLAR YANLIŞ OLURSA GEBEREBİLİRSİN. NEYMİŞ İNSAN OTÇULMUŞ MAYMUNDAN GELİYORUZ HİKAYESİ. Evet EVRİMİ KABUL EDİYORUM AMA KAÇ MİLYAR YIL ÖNCEYDİ LAN O? SENİN O DEDİĞİN ZAMANLARDA İNSAN AĞAÇTA YAŞAYAN BİR PRİMATTI. AFRİKA SAVANLARINA GELDİĞİMİZDEN BERİ (İKİ AYAK ÜSTÜNE DİKİLMEMİZ, KUYRUĞUMUZU KAYBETMEMİZ, KILLARIN DÖKÜLMESİ FALAN) İNSAN HEPÇİL BESLENMİŞTİR. BUNUN EN BÜYÜK KANITI DİŞLERİMİZDE HEM OT YİYEN HAYVANLARDAKİ GİBİ HEM DE ET YİYEN HAYVANLARDAKİ GİBİ DİŞ OYUNTULARINI AĞZIMIZDA TAŞIMAMIZ. APANDİSİT DENİLEN ORGANIN SELÜLOZ ÖĞÜTMEYE YARAYAN ORGANIN TAMAMEN KÖRELMİŞ ORGAN OLMASIDIR.
BİLİMİ KENDİ KANILARINI DESTEKLEDİKLERİ SÜRECE KULLANIRLAR DESTEKLEMEZSE KULLANMAZLAR.
Yapmak istediğim şeyi yapmış. S1K1Nİ DASHAĞINI YALARIM ONUN.
VEGANLAR ANNE BABA DA OLMAMALILAR AMERİKADAKİ BİR VEGAN YENİ DOĞAN BEBEĞİNİ EMZİRMEDİĞİ İÇİN BİTKİSEL BESLEMEYE ÇALIŞTIĞI İÇİN KENDİSİ ÖLDÜRDÜ.
12 Yorumla- +1 yıl
Saygısızlık diyenlerin hepsinin cevaplarını eksilediğine göre gidebilirim artık. Ohhh 😂😂😂👍
- +1 yıl
Off harika yazmışsın
En İyi Cevaplar
Yeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Niye ayıp olsun onlar orada zaten protesto etmiyor mu? Adam gayet doğru bir şey yapmış veganlar normal insanları protesto ederken sorun yok adam kebap yedi diye aaa terbiyesiz tü kaka yok ya😂Adamın dibi dibi..💪🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna gerçekten gerek duymuş gibi davranıyor. Burada birçok yoruma bakınca sitedeki beyin seviyeleri kendini göstermiş. Ben vejetaryen değilim.
Saygı göstermesi gerekiyor elbette, ama bu adam saygı anlayışı konusunda seçici davranıyor. Onun mantığında bu insanlar zaten en başından gereksiz bir arayış içinde.
00 Yorumla
Bence değil adam medeni gibi yemiş. Kadın ise dır dır konuşup durmuş. Hadi kendisi yemiyor ama yiyen birine ne diye müdahale etmeye kalkıyor. Yiyen adam zorla ağzına sokmaya çalışsa haklı derdim. Hem vefan olan kadın oldukçada sağlıksız gözüküyor bunuda söylemeden edemeyeceğim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
114Cevap
Yeme & İçme konusunda 698 cevap paylaştı. Saygı sınırlarını aşan bir davranış bence. Gereksiz, show amaçlı. ❤
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 65,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAyıp değil. sadece bunu bilerek yapması saçma olmuş
00 Yorumla
+1 yılKendini rezil edip millete güldürmüş bir adet vegan bajyan ve son derece cool bir chad içeren video. karşılıklı oturup kendisiyle bir bütün kuzuyu temizlemek isterdim. burada da görüldüğü gibi kadın, sıkıştığı noktada tartışmayı kazanmak için karşısındakine küçük pipili diyerek hakaret edebilmekte, bununla erkeği utandıracağını varsaymaktadır.
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Feminist%20Shaming%20Tactics
böyle bir durumda sinirlenmek, karşındakine şiddet uygulamaya kalkmak anlamsız ve aptalca olur. yapılacak şey eğlenen ustalıkla karşılık verip, gülüp-geçmektir. sakin kalıp sallamamak diğer seçenek olabilir. her iki durumda da karşınızdakini çaresiz bırakır, elindeki silahı almış olursunuz. Afiyet olsun.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKatılmayanlar olabilir ancak Vegan olanlara saygı duyuyorum ben. Onlar et yiyen bir insanı vahşice ve canice görüyor. Şimdi nereden biliyorsun diyenler olacaktır çünkü vegandım ben ordan biliyorum. Et yemek için o kadar uğraştım ki anlatamam bunu sizlere.. Saygı gösterilmesi gerekiyor. Ben saygısızlık olarak buluyorum bu davranışı.
10 Yorumla
+1 yılDoğru yapmış. Veganlar aktivite yapıyor niye? Neymiş hayvanlar kesiliyormus e nolmus kesilip. New York'ta degill gitsinler Çin'de kedi köpek kesenlere engel olsalar ya? Doğal yollardan beslenmek ile doğal ollmayan beslenme yapmak çok farklı. Mesela ben merak edip feministler in sayfasına bakmıştım. Yaw onların sayfalarındaki çıplak meme fotolar p. no sitelerinde yok be 😅😅😅
00 YorumlaOruç tutan kişinin karşısında su içen diger kişiyi uyarana ibadetin kendine diyerek uyaran milletimiz New York ta ki veganı mı ayıplayacak? Ayy çok banellll
21 Yorumla- +1 yıl
Asla ayıplamadım. Ve evet ibadetleri kendine. 😊
+1 yılYa sen ne kral bir adamsıınn, o rahat duruş o bakış, o sakinlik sen inanilmaz bir adamsın üstad. Karşıdaki çıldırıyor reis sakin bir şekilde bir ısırıyor bir yalıyor jcjejd
Çok rahat, çok profesyonel 😂👍
00 Yorumla
+1 yılÇok aptalca bir şey. Ben vejetaryenim. Hayvanlara olan sevgim ve saygım dan ötürü et tukemmem. Kimim haddine ki benim karşıma geçip sadece inat olsun diye et yemek. O eti alıp bı tarafına takarım
07 Yorumla- +1 yıl
Yapsana bi ? birey
- +1 yıl
18 yaşında bir birey ayıracak zamanım yok 😂. Ban ye kendine gelirsin
- +1 yıl
Lise sınavın felan yok mu git onlara çalış
- +1 yıl
Savage panda seni ilgilendirmiyor.
- +1 yıl
Çocuk. Lütfen git yorumumdan
- +1 yıl
- +1 yıl
Kapat ceneni
+1 yılİnsanların düşünceleri ya da inançları çok saçma da gelse size zarar vermediği sürece kasten saldırmak nerden bakarsanız bakın saygısızlıktan başka bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılKadın bütün küfür skillerini kullanmış. :D Belki vegan aktivistler adamın yanına gitmiştir. Ayrıca belki adam et aktivistidir ve bitkilerin canına kıymak istemiyordur. Afiyet olsun abime.
00 YorumlaVegan, vejeteryan olmaya karşı değilim bende et yemiyorum fakat gidip de bunun eylemini yapmayı mantıklı bulmuyorum.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun. Veganlık bir tercih sonuçta kimse zorlamıyor onları et yememeleri için.
20 Yorumla
+1 yılAdam konuşmadan ifade etme sanatını icra etmiş ayipsa kadının uslupsuzlugu, çirkefliği tahamulsuzligü
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAhshqhzhwhdh bu benim yapacağım bir şey değil, ayıp mı değil mi onu da bilemem ama aşırı komik
00 Yorumla
+1 yılvegan olmayı kendi seçmiş ayrıca vegan insan doğasına aykırı o yüzden ayıp değil vegansa zaten sevmiyordur
00 YorumlaVeganların amacı vegan yaşam tarzı ile yaşamak değil vegan olmayanlara düşmanlık yapıp saldırmak yüzden adamın yaptığı ayıp falan değil.
00 Yorumla
+1 yılSaygısızlık diyenler adam orada özgürce yemeğini yemiş. Buna kimse karışamaz. Nerden baksan kral hareket
00 Yorumla
+1 yılBende Newyork ta yaşıyorum ama şu an Türkiyedeyim. Videoyu izledim canım çekti valla. Newyorkta olsaydım aynısı yapardım. 😄😄😅😅
00 YorumlaAdam özgür istediğini yapar. shcsjsj Et yemeyenlerde yesin. Dünyaya bir kere geliyoruz çok kasmamak lazım.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Adam aç karnını doyururken kalabalığı görüp yanina gitmiş ne var yani bunda? Ayrıca canim çekti ya gece gece ahaha
00 Yorumla
+1 yılProtestoyu protesto ediyor sessizce ve sakince. Kadının yaptığı daha ayıp gürültü ben rahatsız olurdum belki başım ağrıyor olabilir vs.
00 Yorumla
+1 yılBence ayıp etmiş her insan eti sevicek diye bişey yok neyin kafasını yaşıyoda yapmış bunu işaizmiymis acaba
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılRamazanda cafeler dolu diye eleştirenler buna ayıp demeyip üzerine gülebiliyorsa ramazanda cafede yiyenlerede gülüp geçin canlarım. O
03 Yorumla- +1 yıl
Bilmediğimi nereden biliyorsun?
- +1 yıl
Ramazanda kafelerin açık olması, insanların yemek yiyip sigara içip içki içmesi ayıp değil. Herkes ramazan diye aç kalmak zorunda değil. Ben o hassasiyetimi evde aileme gösteriyorum. Bu videodaki adamın yaptığı şey gayet yerinde güzel. Ben olsam daha fenasını yapardım. Ayrıca ramazanda kimse sana ölünceye kadar oruç tut, 1 ay boyunca oruç tut da demiyor. İnsan içinde yeme diyor. Veganlar ise herkes bizim gibi beslenmek zorunda diyor. Gülenleri de destekliyorum.
+1 yılBence değil sonuçta grev yapmıyor vegan olanlar. Tercih meselesi
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi yaa ulann a. mm g. ott yırtacam diye gidecek :D :D
10 Yorumla
+1 yıl- buna benzer bi şey bende yapmıştım 🫣
10 Yorumla
+1 yılOff gülmekten karnım ağrıdı bu nee hfkdkfklf
10 YorumlaYazık. Kebap kuru kuru gitmez ayran salata vs olmalıydı 😂😂
10 Yorumlaaynı şekilde o da kendi savunduğu şeyi yapmış ne var yani, hepçil aktivist gayet olabilir..
10 YorumlaKızlar kesin türk erkegidir , yerden yere vurdugunuz
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılNesen ayıp olsun
oda yese azcık kendıne gelırdi
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiyede yapsalar meydan muharebesi çıkarırdı veganlar
10 Yorumla Çok iyi yapmış helal olsun vallahı... Napalım açlıktan ölelim mi?
10 Yorumla
+1 yılAyıp tabi. Bırak yemiyorlarsa uğraşma. Onlar senin karşına geçip sebze yiyor mu?
10 Yorumla
+1 yılBu yorum, soru artık karşıma çıkmasın diye yapılmıştır.
00 Yorumla
+1 yılBöyle kral adamlar olduğu sürece gözüm açıkta ölmem aga herkesin gidip o adamın elini öpmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılFanta içerek coca colayı boykot edenle akrabalık bağı olabilir 😂😂
00 Yorumla
+1 yılSaçma
Eğer kişi vegansa umurunda bile olmaz bu
Elbette yapılan şey çok çirkin
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı. komik bence:D ben oruc tutarken karsıda yemek yiyenleri görünce bile kızmam
00 Yorumla
+1 yılBana ne vegandan bilmem neden istersem şapır şupur yerim yarasın adama ohh ohh
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılPeki ya adamdaki rahatlık ve profesyonelliğe ne demeli? :D
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEt yemeyen yiyene, et yiyen yemeyene saygı duyacak olay bu kadar basit.
00 Yorumla
+1 yılyarasın. Veganlar neden hayvanların yiyeceği otları tüketiyor?
00 Yorumla
+1 yılHerkes serbest kafasini göre istediğini yapabilir. yani
00 Yorumla
+1 yılHiç sevmediğim gereksiz işler partisi uyesi bir adam tipi
00 Yorumla
+1 yılFreedom of speech baby.
İfade özgürlüğünü kullanmış nir problem yok
00 Yorumla
+1 yılİki tarafta da sorun yok. Protesto haklarını kullanıyorlar.
00 YorumlaDeney yapıyorlar
Kadında onlardan zaten
Kaldıki
Elmadamı yemiyeh 😄
00 Yorumla
+1 yılNerede oldugu farketmez kasten yapilmis ayiptan da ote bir durum soz konusu
00 Yorumla
+1 yılNiye ayıp etsin ki vejeteryanlarda balıkların evi olan suyu tüketiyor
00 Yorumla
+1 yılVeganlar, sirf vegan olduklari icin protesto yapiyorlar ise iyi yapmis
00 Yorumla
+1 yılÇok rahat çok profesyonel ama saygısızca davranmadı da değil
01 Yorumla- +1 yıl
Fazlasıyla beyefendi şekilde haddini bildirmiş. Ben erkek olsaydım o karıya zorla oral seks çektirirdim. Et neymiş görsün diye. Neden böyle dediğimi yorumuma denk gelirsen oku.
Ölmüş hayvan zaten yese ne yemese ne olacak? gidip sokakta kesip yememiş ki
00 Yorumla
+1 yılNe saçma bir hareket. gerçekten neden bu kadar veganlar batıyor bazı insanlara anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz yapsak üstümüzden geçerlerdi ama yapan yabancı olunca sorun yok bizim kızlarda ve insanlarda yabancı aşkı var 😂
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHe siz öyle sanın yabancılar bayağı medeni evlendirin sende evlenme boş ver
- +1 yıl
Bir tanıdığım Türk bayan Hollandalı erkekle, bir başkası da İsveçli erkekle evli. Gayet güzel ve huzurlu birliktelikleri var... Hollandalı ile evli olanın oğlu Oxford'a gidiyor... Türk erkeklerle evli olup da mutlu olan hiç görmedim. Daha bugün Azerbaycanlı kadın ağlıyordu gözü mosmor, Türk kocası dövmüş.
Cevap sahibi+1 yılHep derim ama anlamazsın neyse kardeş sensin
- +1 yıl
Sen bunu yapsan benden asla böyle bir tepki görmezsin birçok kadın da kötü tepki almazsın. Sert tepki gösteren vegandır. Veganlar da inektir. Sıkıntı yok.
- Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNiyet kötü bence o yüzden yanlış yoksa et sevenler olarak gidip bir yerlerde et yeme eylemi yapılabilir toplu halde veganlığa karşı görüş olarak ama bu halde değil
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 808 cevap paylaştı. Son zamanlarda en çok güldüğüm videolardan biri. Özellikle kebabı yalarken arada kafa sallaması mükemmel. 😂😂😂
10 YorumlaUcundan verseydi azıcık
12 Yorumla- +1 yıl
aynn ya ayıp etmiş djdj
Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Niye ayıp olsun. O da veganları protesto etmiş. Onlar da misilleme olarak ot yeselerdi adama karşı
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirileri girip markete sütleri yere dökerse, misilleme de gelir. Dünya artık Küresel. Etki tepkisiz kalmıyor
00 Yorumla - Devamını Gör (135)
Devamını Gör(180)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > New York'ta bir adam, veganların karşısına geçip şiş kebap yedi. Yaptığı sizce ayıp mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım