Yeme & İçme Buzdolabı su için açıp içinden bir şeyler tırtıklamadan mı kapatırsınız yoksa yiyecek bir şeyler alır mısınız? kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şu uzun süre açık kalınca dütt sesiyle uyarı veren buzdolapları ötmeden yalnızca su alacağınız buzdolabından hızlıca başka şey de alır mısınız? Buzdolabı su için açıp içinden bir şeyler tırtıklamadan mı kapatırsınız yoksa yiyecek bir şeyler alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Genelde ben kesinlikle birşeyler yerim. Arada bakıp kapattığımda oluyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Yiyecek ararım 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Bir şeyler yoksa sadece bakışmakla yetiniyorum da varsa dişime göre bir şeyler aşırırım 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Soğuk su içmiyorum ama onun dışında içecek alsam sadece bakarım, eğer açsam da alırım bir şeyler. 😃 1 0 Yorumla
dangerouskadin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kapatıp yeniden açıyorum otunce bakiniyorum hep 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hiçbirsey almadan kapatirim 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Selam gadası 🙃
Genelde ben kesinlikle birşeyler yerim. Arada bakıp kapattığımda oluyor
Yiyecek ararım
Bir şeyler yoksa sadece bakışmakla yetiniyorum da varsa dişime göre bir şeyler aşırırım
Soğuk su içmiyorum ama onun dışında içecek alsam sadece bakarım, eğer açsam da alırım bir şeyler. 😃
Kapatıp yeniden açıyorum otunce bakiniyorum hep
Hiçbirsey almadan kapatirim
Suyumu içer kapatırım