Yeme & İçme Pideyle aranız nasıl? Tarafını seç bakalım en çok hangi pideyi daha çok seviyorsun? HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kuşbaşılı pide diyorum 😋 Kuşbaşı pide Sucuklu kaşarlı pide Kaşarlı pide Kıymalı pide Karışık pide Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Pideyi neyli dağa çok seversiniz? Güncellemeler+1 yıl Pideyi nasıl seversiniz? Pideyle aranız nasıl? Tarafını seç bakalım en çok hangi pideyi daha çok seviyorsun? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 +1 yıl Sucuklu kaşarlıya bayılıyorum. İçinde sucuk olan her şey ilk tercihimdir. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. kaşarlı 1 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Kıymalı seçerim 1 1 Yorumla isimsizkralicee +1 yıl *severim 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sucuklu kaşarlıya bayılıyorum. İçinde sucuk olan her şey ilk tercihimdir.
kaşarlı
Kıymalı tercih ederimm
Ay çok severim, kıymalı favorim
Sucuklu kaşarlı pide
Kuşbaşılı kaşarlı pide diyen reisler nerde
Sucuklu pide
Kıymalı seçerim
*severim 😅
kıymalı pide