Bugun senı o kadar ozledım kı dakıkaları saydım bulusmamıza uretım fıkrınden tedarıkcısıne pazarlayan herkese cok tskler

Bugun senı o kadar ozledım kı dakıkaları saydım bulusmamıza uretım fıkrınden tedarıkcısıne pazarlayan herkese cok tskler

Sabah kahvaltısında mis gibi demlenmiş bir çay olmadan güne başlayamam. Tabii Ramazan ayında olduğumuz için sabah kahvaltısı yapamıyorum ama içeceklerin içinde tercih edecek olursam çay tercih ederim, en güzel çay, sevdiğim insanla paylaştığım çaydır.
Kola, bence harika bir içecek! Özellikle soğuk olduğunda, o gazlı ve tatlı tadı tam bir ferahlık veriyor. Yanında pizza veya hamburger gibi yemeklerle de mükemmel bir uyum sağlıyor. Farklı tatları da var, ama klasik kola bambaşka bir keyif!
Bu içecek tam bir yaz havası estirmiyor mu? Hibiskuslu gazlı içecek, ferahlıkta zirve yapmış! 😍 Bende meyveli gazoz tadında içecekleri çok seviyorum, özellikle yaz aylarında baya keyifli oluyor.
Ben bir de klasik Türk çayından vazgeçemem. Hele Ramazan'da iftardan sonra çay keyfi başka oluyor! Senin var mı favori bir içeceğin? Yoksa bugün bu hibiskus seni tavladı mı? 😄
Cevap
17Cevap
kahve sigara tabi ki de
Ben bunu nasıl görmedim. Sade sodası magnezyumu en yüksek soda olduğunu öğrendikten sonra başkasını içemiyorum birkaç haftadır
Eveet asırı guzel herkese ınfluence etmeye calısıyorum sjsjjsj
Hangi marketten aldın sade elmalı limonlusu Carrefourdaydı
Mıgros, File, yerel marketlerde bıle var ben fıleden almıstım
Saat geç olmasaydı keşke 🥲
Yarına ıns dıyelım bende elmalısını ıctım bugun delı dehset bagımlı olduk
Hadi ya merak ettim gerçekten
bunu görmedim ben pin hibiskus iciyodum merak ettim şimdi bakıcam
Merhaba
Monster pembe olan
Ay bu iğrençti ben hiç beğenmemiştim çiçek yiyomuşsun gibi tadı
Deme kız oyle guzel tadı
Benlik değilmiş yoksa içtim yarısını (israf olmasın)
Akkdkskd cok tatlısın afıyet olsun
Tesekkür ederimm:))
Sade Beypazarı, Düşes armutlu Avşar.
Armutlu avsar gurme bır lezzetdır
absolutely.
Fuse tea şeftali favorimdir 😅
Senınle bır tık daha yakınlastık zjsj bende severım
Dkfkkvkvkv evet öyle oldu
İçim kefir orman meyveli olanından
Her zaman Türk kahvesi bence 😂😂
Icetea şeftali
zengo içeceği mi