Yeme & İçme Çorbacılarda içilen çorbalar neden hep daha lezzetli oluyor? YeminliÇörek Takip Et Xper 4 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Aynı malzemeler ve aynı şekillerde yapılsa bile çorbacıda içilen çorbalar daha lezzetli geliyor. Neden acaba? Çorbacılarda içilen çorbalar neden hep daha lezzetli oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Benim için fark etmiyor 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aynı malzemeleri kullanmıyosun çünkü, onlar uzun zamanlar denenmiş ve kalitesinden emin olunan tedarikçilerden alınan ürünler çoğunlkla. O yüzden iyiler 0 0 Yorumla
AkhilleusunTendonu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hangi işi her gün yapsan zamanla profesyonelleşirsin. Şimdi her gün çorba yapan çorbacı... Bi zahmet yani 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Genelde kemik suyu. Lokantalarda akşam kemikleri fırına koyup 8-10 saat demlene demlene pisiriyorlar. O su çorbayı kebap yapiyor 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Adamlar bunun için doğmuşlar. Daha ınga demeden çorba diyen şefler tarafından pişiriliyor 0 1 Yorumla YeminliÇörek +1 yıl ahahahah evett olabilir gerçekten Yorumla
Moledro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl İçine çin tuzu koyuyor olabilirler. Gerçi çin tuzu artık her şeyin içinde var dhdj 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İşin ustası olmuşlar artık, malzemeler farklı olabiliyor. Baharatlar falan. 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Para verilerek yenildiği için.Bide adamlar işin ustası olmuş. 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Zargarnik etkisi falan diye havalı cevap vermem lazım ama etkinin adını bilmiyorum.. 0 0 Yorumla
pinhan___ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kullanılan malzeme etken gibi birde sabır sade ürünlerle yapıyorlar. 0 1 Yorumla pinhan___ +1 yıl *sabit. Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Para verilen her şey daha lezzetli oluyor 0 1 Yorumla YeminliÇörek +1 yıl ahahha evet sebebi bu olabilir Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bana da öyle geliyor evde kelle paça yapınca bile çorbacıdaki kadar güzel olmuyor 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Para verdiğimiz için ekstrs tatlı geliyor 0 0 Yorumla
duruumerhabaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Çünkü içine ne koyduklarını bilemiyoruz nasıl yapıldığını bilmiyoruz ve hangi yağı kullandıklarını da bilmiyoruz onun için bisey diyemem 0 0 Yorumla
jfjdhdhxjdjjshz Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Adı üstünde çorbacı, bi zahemet daha lezzetli olsun 0 1 Yorumla jfjdhdhxjdjjshz +1 yıl Yoksa yol üstünde açken denk gelmediği sürece kimse evde daha az masrafla kendisi yapmak varken gidipte fazladan para verip aynı çorbayı içmez Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Ben daha guzel yaparim ne isim var corbacida 😖 0 2 Yorumla YeminliÇörek +1 yıl Ama çorbacıdakiler daha lezzetli oluyorr Yorumla pirpirella000 +1 yıl Ne bilim ya Yorumla
Cedajj Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl ben içine hazır çorba da kattıklarını düşünüyorum 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Para veriyon ondan 0 0 Yorumla
BirKuşGibi_ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yapmasını biliyorlar 0 1 Yorumla YeminliÇörek +1 yıl Çok güze yapıyorlarr ya Yorumla
SiteBendenSorulur Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Ustalar işi biliyor 0 1 Yorumla YeminliÇörek +1 yıl kesinlikleee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benim için fark etmiyor
Aynı malzemeleri kullanmıyosun çünkü, onlar uzun zamanlar denenmiş ve kalitesinden emin olunan tedarikçilerden alınan ürünler çoğunlkla. O yüzden iyiler
Hangi işi her gün yapsan zamanla profesyonelleşirsin. Şimdi her gün çorba yapan çorbacı... Bi zahmet yani
Genelde kemik suyu. Lokantalarda akşam kemikleri fırına koyup 8-10 saat demlene demlene pisiriyorlar. O su çorbayı kebap yapiyor
Adamlar bunun için doğmuşlar. Daha ınga demeden çorba diyen şefler tarafından pişiriliyor
ahahahah evett olabilir gerçekten
İçine çin tuzu koyuyor olabilirler. Gerçi çin tuzu artık her şeyin içinde var dhdj
İşin ustası olmuşlar artık, malzemeler farklı olabiliyor. Baharatlar falan.
Para verilerek yenildiği için.
Bide adamlar işin ustası olmuş.
Zargarnik etkisi falan diye havalı cevap vermem lazım ama etkinin adını bilmiyorum..
Kullanılan malzeme etken gibi birde sabır sade ürünlerle yapıyorlar.
*sabit.
Para verilen her şey daha lezzetli oluyor
ahahha evet sebebi bu olabilir
Bana da öyle geliyor evde kelle paça yapınca bile çorbacıdaki kadar güzel olmuyor
Para verdiğimiz için ekstrs tatlı geliyor
Çünkü içine ne koyduklarını bilemiyoruz nasıl yapıldığını bilmiyoruz ve hangi yağı kullandıklarını da bilmiyoruz onun için bisey diyemem
Adı üstünde çorbacı, bi zahemet daha lezzetli olsun
Yoksa yol üstünde açken denk gelmediği sürece kimse evde daha az masrafla kendisi yapmak varken gidipte fazladan para verip aynı çorbayı içmez
Ben daha guzel yaparim ne isim var corbacida 😖
Ama çorbacıdakiler daha lezzetli oluyorr
Ne bilim ya
he ya evde yapınca öyle olmuyor
ben içine hazır çorba da kattıklarını düşünüyorum
malzemelerin hepsi aynı değil
para verdiğin için olabilir
Çünkü orası çorbacı
Tecrübe
Para veriyon ondan
Yapmasını biliyorlar
Çok güze yapıyorlarr ya