Yeme & İçme Dışarıda spagetti yemek sana zahmetli geliyor mu? ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Dışarda asla spagetti yiyemiyorum. Çeneme bulaşıyor. 😂 Dışarıda spagetti yemek sana zahmetli geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u angelofthecity Takip Et Master Yaş: 48 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 945 cevap paylaştı. Yavrucum zaten spagetti catal ve kasikla yenir. Kasigi destek yapip catalla spagettini porsiyonlayip yuvarlacik yapip laps diye atarsin agzina.😇 0 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kendi yapabildiğim yemekleri dışarda yemek bana mantıksız geliyor.🌿 1 0 Yorumla
lexievia Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Dışarıda spagetti yemiyorum çünkü spagettiyi evde kendi başıma da yerimYapması daha zahmetli şeyler yerim ki değsin 🤭 0 0 Yorumla
asilkadin06 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Spagetti evde yapıyor. disarda yaptığım. spagettiyi 100 tl ye satıyorlar 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Yoo da makarna yemem genelde fast food takilirim bn 0 0 Yorumla
_Nemelazım_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gelmiyor, kaşık yardımıyla çatala doladığımızda gayet kolay. 0 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,2b cevap paylaştı. Dışarıda zahmetli oluyor :D 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Çok kolay bir şekilde yerim ne zaman istersem 0 0 Yorumla
YeminliÇörek Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Spagettiyi çatalla yediğim zaman her yerde çok zahmetli ama çatalın yanına kaşık da kullanarak, kaşığın içinde çatalı döndürerek yersen daha rahat olur. En kolay yeme yöntemi bu :D 0 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dışarda makarna ve türevlerini yemem. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 45,1b cevap paylaştı. Biraz zahmetli 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Evet geliyor, rahat yiyemem ya. 😬 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl hayır çatal kaşık kullanmak konusunda ustayımdır 0 1 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Hmmm ne guzel... Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,9b cevap paylaştı. Dısarda neden makarna yiyeyim ki 🤔 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yavrucum zaten spagetti catal ve kasikla yenir. Kasigi destek yapip catalla spagettini porsiyonlayip yuvarlacik yapip laps diye atarsin agzina.😇
Kendi yapabildiğim yemekleri dışarda yemek bana mantıksız geliyor.🌿
Dışarıda spagetti yemiyorum çünkü spagettiyi evde kendi başıma da yerim
Yapması daha zahmetli şeyler yerim ki değsin 🤭
Spagetti evde yapıyor. disarda yaptığım. spagettiyi 100 tl ye satıyorlar
Yoo da makarna yemem genelde fast food takilirim bn
Gelmiyor, kaşık yardımıyla çatala doladığımızda gayet kolay.
Dışarıda zahmetli oluyor :D
Çok kolay bir şekilde yerim ne zaman istersem
Spagettiyi çatalla yediğim zaman her yerde çok zahmetli ama çatalın yanına kaşık da kullanarak, kaşığın içinde çatalı döndürerek yersen daha rahat olur. En kolay yeme yöntemi bu :D
Dışarıda makarna yemiyorum
Dışarda makarna ve türevlerini yemem.
Biraz zahmetli
Evet geliyor, rahat yiyemem ya. 😬
Çatalı çevirip yiyemiyorum
hayır çatal kaşık kullanmak konusunda ustayımdır
Hmmm ne guzel...
Dısarda neden makarna yiyeyim ki 🤔
Hayır gelmiyor
evett
yemiyorum ki
evde yerim